Villa i Scopello på Sicilien

Il Gabbiano

Plantegning - stueetage Plantegning - 1. sal
 
Il Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du finder de nærmeste spisesteder og en lille købmand i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) har du et større udvalg af butikker og spisesteder og endog supermarked.

Drømmehus med flot udsigt over det blå hav

Villaen er bygget, så man kan nyde den betagende udsigt over den flotte kystlinje og det krystalklare havvand fra alle værelserne. Fra haven, hvor der er en lille, men dejlig pool med vandmassage kan du også se havet gennem de tropiske planter og den typiske middelhavsvegetation.

Læs mere om Il Gabbiano

Fireværelsesvilla med 6 sovepladser
- Villaen er fordelt på to etager. Du har i stueetagen indgang til den velindrettede opholdsstue, hvor der også er køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine). I stueetagen findes der desuden et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Første sal, hvortil du kommer ad en udendørs trappe, indeholder to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. En flot og rummelig veranda omgiver huset og er møbleret med havebord og stole, så du kan nyde et hyggeligt måltid i det fri.

I haven finder du også udendørs bruser og grill. Huset er desuden udstyret med vaskeri, aircondition i alle værelser, varmeanlæg og alarm.

Skjul teksten
 
 
search map