Villa i Scopello på Sicilien

Casalino New Charme

 
Casalino New Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casalino New Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casalino New Charme ligger på højt over landskabet mellem Castellammare del Golfo (5 km), hvor du finder indkøbsmuligheder, havn med aftenliv og mange gode restauranter, og den lille Scopello fiskerby (3 km), i retning mod Lo Zingaro naturreservat.

Have med pool og grill

Vælg Casalino New Charme for at nyde det udendørs liv, der præger sicilianernes dagligdagen. Vejrforhold ved lo Zingaro plejer at være ret gunstige for solbadning og ved pool om dagen - med et frisk dukkert eller en vandmassage nu og da - samt grill aftener ved det udendørs grill og terrasse der vender mod pool og landskabet.

Et veludstyret hus

Trods villaen ikke virker prætentiøs udefra er den faktisk ret veludstyret med aircondition, wi-fi internetforbindelse, vaskemaskine og overdækket parkeringsplads - hvilket ikke skader i de varmeste sommerdage. Køkkenet råder over mikroovn og ovn samt brødrister. Desuden ligger alle værelser i stueetagen, hvilket gør huset velegnet til såvel familier med børn som til de rejsende der er lidt længere op i alderen og ikke har det store lidenskab for trapper.

Villaen på Casalino New Charme

Villa samt anneks med 6 sovepladser (m/ privat pool)

Casalino New Charme består af to sideliggende bygninger. Hovedhuset består af storopholdsrum, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Foran huset er der en overdækket veranda med bord og stole, hvorfra du har udsigt over pool og landskabet. Får skridt fra selve huset ligger der et anneks, der består af et dobbeltrum med privat bad med toilet og bruser. Du kan også tager en brusebad udendørs i haven, hvor der er opstillet endnu en bruser.

 
 
search map