Agriturismo i Scopello på Sicilien

Baglio Buccellato

 
Baglio Buccellato er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baglio Buccellato er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen Baglio Buccellato har sin oprindelse helt tilbage til begyndelsen af det 19. århundrede, men fremstår i dag helt nyrenoveret med alle moderne fornødenheder – og dog kan man overalt fornemme husets lange fortid, særligt ved ankomsten, når man passerer igennem stenporten for at komme ind til lejlighedernes indgangsdøre i gården.

Beliggenheden ved den lille flække Scopello og mindre end 100 km fra Palermo gør villaen til et godt valg for dem der gerne vil feriere ved havet og samtidig have mulighed for få store oplevelser, der både kan gå i retning af kultur og natur. I den varme årsstid - fra juni til september - er der mulighef for at købe de grøntsager der produceres bagved gården lige ved siden af indgangen, hvor de også tilberedes i enkelte traditionelle retter der kan spises på stedet eller tages med hjem.

Læs mere om Baglio Buccellato

Villaen fremstår i dag fuldstændig renoveret og ligger omgivet af grønt og med kig til Middelhavet, hvor man kan bade kun 1 km væk ved Guadaloca bugten og stranden. Villaen er i dag delt op i to lejligheder, som hver kan rumme op til 10 personer og den er derfor det idéelle valg for familier eller venner, som vælger at holde ferie sammen i en større gruppe.

Lejlighederne deles om en opstammet swimmingpool, haven og de øvrige fællesarealer og her kan desuden købes lokalt producerede grøntsager fra juni til og med september.

Lejligheden Gelso Bianco med 8+2 sovepladser:
- Lejligheden er fordelt på stueetage og førstesal. I stueplan finder vi et stort opholdsrum med køkken- og spiseafdeling samt opholdsafdeling adskilt af en karakteristisk bue af sten. To store glaspartier giver udsigt til gården med den gamle brønd og grønne planter. Stuerne er møbleret med møbler i siciliansk landstil, som samler indtrykket af at befinde sig i en historisk ejendom. I stueetagen er der også et badeværelse med brus.

Adgangen til førstesalen foregår via en hall med sicilianske klinker. Her ligger tre lyse og rummelige soveværelser med dobbeltseng samt endnu et soveværelse med to dobbeltsenge, alle med smukke bjælkelofter.To af soveværelserne har balkon. Desuden findes her et mindre kammer, der er indrettet til vask og strygning. På 1.salen er der to badeværelser med brus.

Lejligheden Gelso Rosso med 8+2 sovepladser:
- Lejligheden er fordelt på to etager. I stueplan findes et rummeligt opholdsrum med køkken og spiseafdeling samt opholdsafdeling opdelt af en karakteristisk stenbue. Ved køkkenet er der et gæstetoilet.

På førstesalen ligger fire soveværelser, de tre af dem er indrettet med dobbeltsenge og det sidste med to enkeltsenge. Der er to badeværeler med brus på første sal.

Skjul teksten
 
 
search map