Anmeldelser af Agriturismo Tenute Plaia

 
Agriturismo Tenute Plaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Tenute Plaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Tenute Plaia

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Tenute Plaia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Tenute Plaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og mand fra Randers NV boede på Agriturismo Tenute Plaia i Scopello fra d. 15. til d. 17. maj 2010.

Tenute Plaia, hvor vi havde booket 2 overnatninger, ikke helt levede op til vore forventninger:

Vi var ret uheldige med vejret (selvfølgelig ikke nogens "skyld"). Men når det ikke rigtigt er muligt at være udendørs p.g.a. storm/regn, ja så føles hotelværelset temmeligt lille og mørkt. Vi blev ved ankomsten præsenteret for et slags fælles-rum, men det var aflåst den tid vi var der. Var også lidt skuffede over, at det ikke fra Tenute Plaia er muligt at gå ned til stranden, - på jeres fotos ser det ud som om stedet nærmest ligger ved vandet. Ellers ros til alle de ansatte på Tenute Plaia. De var meget venlige, hjælpsomme og imødekommende. Maden også i den bedre ende

Scopello: vi havde set meget frem til naturreservatet Lo Zingaro, og det var også et utroligt flot område. Men: meget kultiveret, forstået på den måde, at man går på èn anlagt sti sammen med alle "de andre". Lidt folkevandringsagtigt!! Selvfølgelig for at beskytte området, det forstår vi godt, men ikke helt hvad vi havde forestillet os hjemmefra. Vi så en kanin:-) Der skulle være nogle meget smukke laguner/badestrande, - det lykkedes os ikke at finde vej ned til dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Helle og mand fra Roskilde boede på Agriturismo Tenute Plaia i Scopello fra d. 19. til d. 22. maj 2007.

HJemvendt fra 16 pragtfulde dage på Sicilien. Vi har været i Taormina for 3 år siden og har glædet os til at vende tilbage til øen; denne gang for at køre hele vejen rundt.
Tenute Plaia, Scopello: Vi ankom lidt sent til Tenute Plaia ved Scopello vest for Palermo. MEGET positiv oplevelse og rigtig god måde at komme helt ned på jorden fra det stressede Danmark. Dejligt fredeligt og stilfuldt sted "langt ude på landet". Noget af det bedste mad på deres restaurant. God betjening og fred og ro! Let at køre på udflugter til de nærliggende byer.

Verdetecnica, Sciacca: Vi boede 3 dage på planteskolen oppe over gamle Sciacca, som trafikalt er lidt af en udfordring. God service på planteskolen men lidt for meget "bofællesskab" for min mand. Man får meget plads og service for pengene (cykler, vaskemaskine, grillplads, privat have til nogle af lejlighederne, frit internet og IP-telefoni, krydderurteafdeling osv.) men også meget lydt og mange "løse" børn, der nød godt af pladsen og den øde beliggenhed. Prøv endelig "bagvejen" til bjergbyen Caltebelotta en lille times kørsel fra Sciacca. Gode strande ved Capo san Marco ca. 10 km vest for Sciacca. Gode indkøbsmuligheder i supermarkederne på vej op til planteskolen.

Syracusa, Hotel Gutkowski: Nok turens bedste sted hotel og beliggenhed taget i betragtning. Gutkowski har udvidet og fået endnu en bygning på hav-fronten få meter fra det gamle blå, fint renoverede hotel. Let at få parkeringspladser, selvom man som nordbo kan undre sig lidt over, at det overhovedet er tilladt at køre i bil på Ortigia-halvøen; den oldgamle originale del af Syracusa. Hotel Gutkowski er enkelt og smagfuldt indrettet og mange af gæsterne havde været der flere gange. Lidt "Skandinavien møder Marokko"-stil. God morgenmadsbuffet i den nye bygning. Husk at bede betjeningen om en cappuchino - så laver de det! Filterkaffen i termokanderne var ikke værd at komme efter. Til gengæld var der stort set alt andet på morgenbordet - når man tager i betragtning, man er i Italien, hvor en croissant og lidt sandkage er normen. Gode strande sydpå ved f. eks. Fontana Bianchi.

Palazzo Maria, Cefalu: Turens flotteste køretur fra Syracua til Cefalu. Det tog sin tid over Etna og ad den gamle, til tider noget medtagne hovedvej mod Palermo. Her var GPS´en god at have med i bilen hjemmefra! Man kører i relativ stor højde hele vejen gennem grønne dale og bjerge og små byer, hvor man med lidt held kan finde et sted at spise frokost. Cefalu gav os lidt problemer rent køremæssigt. Sicilian Break-folkene var mildest talt noget forvirrede og vi var i kontakt med dem 4 gange! De tre af gangene pga. allerede afleverede ting, der var blevet væk for dem. Meget charmerende by med mange turister. En anden gang ville vi dog nok nøjes med et dagsbesøg og et dyp i de ret gode bølger!

Meget prof håndtering af rejsen hele vejen igennem af In-Italia. Hurtige svar når man har spurgt om råd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og hustru fra Viborg boede på Agriturismo Tenute Plaia i Scopello fra d. 29. til d. 31. marts 2007 inden de kørte videre til Sciacca og Cefalù. Han skrev efter rejsen:

Vi havde en fin tur til Sicilien, og de 3 opholdssteder levede op til de forventninger vi havde ud fra beskrivelserne. Jeg er ikke den store rejseskribent, så det må du prøve at få fra andre. Vi har et par forbedringer til vejbeskrivelserne til Cefalú og Sciacca. Især det sidste var ret svært at finde.

Ang. Cefalú er det vigtigt at vide, at man skal køre ind i byen fra øst, ellers havner man i den gl. bydel og det er helt uoverskueligt (og ulovligt). [...]

Ang. Sciacca: [....] Anbefaling: Ristorantino Corbezzoli, Cucina creativa. Via Pietro Gerardi 16. Lige indenfor byporten ved Piazza Maggiore. De har ikke noget spisekort, man tager dagens menu, som er rigtig god!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map