Agriturismo i Scopello på Sicilien

Agriturismo Tenute Plaia

 
Agriturismo Tenute Plaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Tenute Plaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Tenute Plaia ligger smukt på en skråning mellem den charmerende landsby Scopello og havet. Her bor du i Zingaro naturreservatet, hvor de smukke røde klipper danner bugte med små strande hele vejen herfra hen til San Vito lo Capo.

Omgivelserne er fredelige og smukke. Det perfekte sted til at slappe af om aftenen med et godt glas vin - måske af ejerfamiliens egen produktion - i hånden. Her er stress en ukendt størrelse. Til trods for der er tale om en nybygget baglio, får man det indtryk, at det hele tiden har været der... dette skyldes nok bygningens klassiske skikkelse og byggematerialerne.

Læs mere om Agriturismo Tenute Plaia

Pa Agriturismo Tenute Plaia findes reception, parkeringsplads, have, opstammet svømmebassin - da vi er i et naturreservat, er mere solide bassiner ikke tilladte - med vandmassage, fitness room, læsesal og lille "smagstue", hvor du kan smage familiens vinproduktion, men også de lokale produktioner fra nabogårdene. På stedet er der også restaurant, hvor den gode vin ledsages af de lokale og smagfulde retter, baseret på især fisk, grøntsager og pasta.

Her er kun 10 værelser, alle udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Lige uden for døren i den store gårdhave findes der liggestole og bord til solbad eller blot hygge.

Skjul teksten
 
 
search map