Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Scopello er en lille flække, som ligger vest for Castellammare del Golfo i retning mod San Vito lo Capo. Den lille flække består af få huse. I dag har byen både et par spisesteder og en lille butik, og dens omtale i flere guider har gjort den internationalt kendt. Byen er dog mest brugt som søndagsudflugtsmål fra Palermo, og i løbet af ugen er der forbavsende få mennesker her.

Paradisiske omgivelser

Nede ved stranden ligger den ubeskrivelige flotte tonnara, hvor tunfiskene plejede at blive slagtet og præpareret til husstandene. I den lille bugt er der ofte sejlbåde, men det er muligt at bade. Vandet er krystalklart og omgivelserne paradisiske.

Naturreservatet

Scopello ligger lige ved grænsen til Lo Zingaro, som er et flot naturreservat mellem landsbyen Scopello og byen San Vito lo Capo på det nordvestlige Sicilien. Naturreservatet har en række imponerende grotter i højderne bag kysten. Om foråret når blomsterne pryder landskabet, er her underskønt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sommeren er herlig når man kombinerer en udflugt til reservatet med badning. Badning er den primære årsag til at mange mennesker besøger Lo Zingaro. Havet omkring Lo Zingaro er yderst indbydende, krystalklart og fuld af oplevelser for dykkere og snorklere.

Husk solcreme

Strandene består primært af småsten og tilstødende klippeformationer. Man skal huske solcremen når man besøger Lo Zingaro, for her er ikke så meget skygge og de mange småsten på strandene afgiver en del varme.

Læs mere om Scopello

Besøg også

Man kan også få en oplevelse ud af at besøge det lille lokale tunfiskerimuseum, som vidner om områdets tidligere betydning for fiskeriet. Vi anbefaler en dejlig badedag i reservatet, hvis man opholder sig i dette område af Sicilien.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært på Sicilien

search map