Feriebolig i Scillichenti på Sicilien

Villa Sciare Modo

Det lille kar til små børn Udsigt over Etna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Sciare Modò er en lille drøm, der er gået i opfyldelse for det unge ægtepar, som ejer og bestyrer huset. Du er velkommen hos Giuseppe og Marilena, der har skabt en grøn oase i kort gåafstand fra den ellers ukendte by Scillichenti. Du har ca. 300 meter til nærmeste pizzeria og ca. 800 meter til nærmeste restaurant og indkøbsmuligheder.

Nyd haven og udsigten fra poolen

Villaens have er smukt anlagt og beviset på, hvor frodig Etnas jord kan være. Citrontræer, oliventræer, smukke blomster og køkkenhaven overrisles af et sindrigt vandingssystem, som Giuseppe har fået lavet. Når du er her, glemmer du hurtigt de lidt kedelige områder, du er kørt igennem på vej hertil fra motorvejen gennem den lille by. Ved huset er der et flot svømmebassin, hvor lejlighederne har parasoller og liggestole til rådighed. Trods havet ligger tæt på - ca. 500 meter - er det kun lejlighederne på første sal, der har en lidt "skæv" udsigt over det blå havvand. Etna er til gengæld imponerende til stede fra næsten alle lejlighederne. Og det syn er langt mere eksotisk end kysten.

Læs mere om Villa Sciare Modo

Rummelige ferielejligheder med egen terrasse

Lejlighederne er alle meget rummelige og indrettet med fliser fra det nærliggende Caltagirone. Alle køkkener har fire gasblus og ovn, og lejlighederne er udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn og møbleret terrasse (på første sal endog med havudsigt). Ved indgangen til ejendommen har hver lejlighed en parkeringsplads. Sovesofaerne er af god kvalitet, så de kan uden problemer bruges som rigtige senge. Skal man være kritisk, så er havens plastikmøbler og naboens hus, som ligger i forfald, ikke store æstetiske nydelser... men det sidste er jo ikke Giuseppe og Marilena skyld.

Lejlighederne på Villa Sciare Modo

Hele huset med 16/22 sovepladser

Det er muligt at leje samtlige lejligheder og således få adgang til den fælles opholdsstue, som er blevet indrettet i husets underetage, hvorfra man gå direkte ud i haven uden trappetrin. I den fælles lokale er der åbent køkken, stort bord samt stole hvor alle gæster kan sidde sammen og pejs samt stort fladskærms-tv. Her findes endvidere et badeværelse med toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Sciare Modo

Læs personlige anmeldelser af Villa Sciare Modo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sciare Modo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 21 anmeldelser fra Villa Sciare Modo

Hyggeligt og afslappende med god beliggenhed

Dejligt lokalt sted tæt ved vandet (1 km) og flot udsigt over havet til den ene side og vulkanen Etna til den anden. Godt placeret til kørsel til byerne på østkysten af Sicilien - særligt er Taormina og Siracusa et besøg værd, mens Messina og Catania var mindre gode. Villa Sciare Modo var super hyggeligt med både høns og katte og en fin pool og en meget sød familie der passer stedet. Skønt sted som klart kan anbefales.

Læs mere

Alt er godt idenfor muren

Her er det svært ikke at skrive en anmeldelse der ligner de tidligere. Der er rigtig dejligt inde på området og værten er flink og fleksibel. Intet at udsætte på lejligheden, poolen osv.. Meeen hvor er det synd at området helt er fyldt med affald - og det er ikke bare affaldsposer men også hele møbler, en madras og uanede mængder af løst affald (embalage, papir, plastic). Det er ufattelig synd og uforståeligt at de tilsyneladende ikke rydder op bare nogle få gange om året. Vi fortrød ikke opholdet, for der er fin udsigt til Etna på den ene side og vandet på den anden, men det er ikke et sted vi søger hen igen. Et lille paradis - bare midt på en losseplads!!!!

Læs mere

Afslappende og rolig oplevelse

Dejligt, rent og pænt sted inden for murene. Meget venlig og imødekommende værtinde, der kun kan italiensk. Lejlighederne er velindrettede og dejligt køkken incl ovn og køl/frys. Udsigt til Etna på den ene side og havet på den anden. Man føler sig virkelig velkommen, og vi blev imødekommet på flere forespørgsler. Bestemt et sted vi gerne vender tilbage til.
Santa Tecla og Stazzo kan nåes til fods, og der er gode spisesteder.

Læs mere

Skønt sted

Super dejligt sted, dejlig pool, tæt på alt, hyggelig lille by, alt er meget velholdt, når man altså er kommet ind for porten, på vejene rundt om flyder det med affald.
Vi var 4 voksne i lejligheden der var alt hvad der skal bruges til madlavning og dejligt med grill i haven, de to senge i stuen var alt for dårlige til voksne, tror dårligt de kan bære et barn, så vi lå på gulvet.
Meget søde værtsfolk, og man kan bare plukke friske citroner i haven.

Læs mere

Fantastisk ramme for familieferien

For andet år i træk tog hele familien (8 voksne og 7 børn på 3-8 år) på efterårsferie til Villa Sciare Modo. Vores første tur var så skøn, at vi måtte afsted igen.

Huset er kæmpestort og meget velholdt. Vi havde lejet hele huset, så hver familie kunne have deres egen lejlighed og samtidig være sammen om måltider og aktiviteter i det store fællesrum. Lejlighederne er store og pæne, og bor man på 1. sal, vågner man op med udsigten til det blå hav gennem morgendisen. I fællesrummet er der både stort køkken, spisepladser, sofaer og tv og masser af plads til børneleg, mens de voksne laver mad. Der er også toilet i tilknytning til fællesrummet, hvilket er meget praktisk med små børn.

Poolen er skøn og egner sig både til store og små, da bunden skråner (er lav i den ene ende og dyb i den anden). Omend vandet i poolen var lidt køligt pga årstiden, blev der badet mange gange hver dag.

Værtsfamilien er flink, og det lykkedes at kommunikere lidt, selv om kun datteren kan engelsk.

Haven er eksotisk set med danske øjne og har både citroner og frugter, som man ikke finder i butikkerne herhjemme. Familien har hund, høns, en and og nogle katte, og alle dyr går frit rundt på grunden, hvilket er meget hyggeligt - især for børn.

Grunden er hegnet fuldstændig ind, så har man blot opsyn med poolen, kan man som forælder slappe helt af og lade sine børn rende rundt, som de har lyst.

De nære omgivelser omkring huset er ikke noget at råbe hurra for - der er faldefærdige bygninger og skrald på vejene. Men det lægger man heldigvis overhovedet ikke mærke til, når man befinder sig på grunden.

Vi kommer gerne på besøg en gang til.
Læs mere

Dejligt sted

Vi var 3 personer, som boede i lejlighed 4,med den dejligt store terrasse. Vi har været mega tilfredse med stedet. Lejligheden dækkede vores behov, og have og pool var så godt. Vi fik en fantastisk behandling af de søde mennesker, der har stedet. Æg, citroner appelsiner mm fik vi jævnligt. Kan på det varmeste anbefale stedet.

Læs mere
 
search map