Feriebolig i Scillichenti på Sicilien

Villa Sciare Modo

Det lille kar til små børn Udsigt over Etna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Sciare Modò er en lille drøm, der er gået i opfyldelse for det unge ægtepar, som ejer og bestyrer huset. Du er velkommen hos Giuseppe og Marilena, der har skabt en grøn oase i kort gåafstand fra den ellers ukendte by Scillichenti. Du har ca. 300 meter til nærmeste pizzeria og ca. 800 meter til nærmeste restaurant og indkøbsmuligheder.

Nyd haven og udsigten fra poolen

Villaens have er smukt anlagt og beviset på, hvor frodig Etnas jord kan være. Citrontræer, oliventræer, smukke blomster og køkkenhaven overrisles af et sindrigt vandingssystem, som Giuseppe har fået lavet. Når du er her, glemmer du hurtigt de lidt kedelige områder, du er kørt igennem på vej hertil fra motorvejen gennem den lille by. Ved huset er der et flot svømmebassin, hvor lejlighederne har parasoller og liggestole til rådighed. Trods havet ligger tæt på - ca. 500 meter - er det kun lejlighederne på første sal, der har en lidt "skæv" udsigt over det blå havvand. Etna er til gengæld imponerende til stede fra næsten alle lejlighederne. Og det syn er langt mere eksotisk end kysten.

Læs mere om Villa Sciare Modo

Rummelige ferielejligheder med egen terrasse

Lejlighederne er alle meget rummelige og indrettet med fliser fra det nærliggende Caltagirone. Alle køkkener har fire gasblus og ovn, og lejlighederne er udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn og møbleret terrasse (på første sal endog med havudsigt). Ved indgangen til ejendommen har hver lejlighed en parkeringsplads. Sovesofaerne er af god kvalitet, så de kan uden problemer bruges som rigtige senge. Skal man være kritisk, så er havens plastikmøbler og naboens hus, som ligger i forfald, ikke store æstetiske nydelser... men det sidste er jo ikke Giuseppe og Marilena skyld.

Lejlighederne på Villa Sciare Modo

Hele huset med 16/22 sovepladser

Det er muligt at leje samtlige lejligheder og således få adgang til den fælles opholdsstue, som er blevet indrettet i husets underetage, hvorfra man gå direkte ud i haven uden trappetrin. I den fælles lokale er der åbent køkken, stort bord samt stole hvor alle gæster kan sidde sammen og pejs samt stort fladskærms-tv. Her findes endvidere et badeværelse med toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map