Anmeldelser af Il Vecchio Frantoio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Vecchio Frantoio

Læs personlige anmeldelser af Il Vecchio Frantoio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Vecchio Frantoio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Lisbeth og mand fra Fredericia boede på Il Vecchio Frantoio i Scillato fra d. 23. til d. 26. august 2010.

Helt specielt sted med et fantastisk køkken, hvorfra der serveres rigelige mængder af lækre hjemmelavede retter. Dejlige omgivelser og en utrolig venlig værtsfamilie. Tak for jeres del af en fin ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørn og hustru fra Fredensborg boede på Il Vecchio Frantoio i Scillato fra d. 6. til d. 8. maj 2010.

i Scillato på Sicilien nåede vi frem til 2 dage senere efter ca.700km kørsel. Denne agriturismo er noget af det mest spændende,vi har boet på!
En samling større og mindre bygninger liggende som en lille landsby midt imellem de skønneste bjerge.Beliggende ved naturparken Madonie .Vi bliver modtaget af værten med et glas vin-og herpå vist op til vort "himmelsengsværelse" ,hvorfra der er betagende udsigt til meget smuk indre gårdsplads.
Også på dette sted havde vi valgt ½ pension. Fire retter med stedets bedste råvarer og dejlig egnsvin til. Utrolig opmærksom og venlig betjening. (Stedet har fået 4* hos Alfredo Tesio i "Mad og vin").

Morgenbuffeten er bestemt også værd at nævne.Stik imod forventning ved besøg i et Middelhavsland var her disket op med skønne skinker, ost, hjemmegjorte marmelader-og ikke mindst friske appelsiner (-også de berømte blodappelsiner), som man selv kunne presse på den elektriske appelsinpresser. Der er mange gode udflugtsmuligheder-både til traveskoene og også bilture.F.eks. via de fantastiske bjergbyer Castelbuono og Petralia Soprana.En pragtfuld udsigtstur uden den store trafik. I klart vejr siges det ,at man kan se Etna herfra. Området er udstyret med mange korkegeskove-og løsgående køer med bjælder. Efter 2 dage på dette vidunderlige sted med meget søde mennesker er målet for en hel uge lejligheden "Terrazza Tramonto" i Cefalu .

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Betina og hendes familie fra Ballerup boede på Il Vecchio Frantoio i Scillato fra d. 26. til d. 28. juli 2007. Inden da boede de i Isola delle Femmine og til slut i Borgo San Gregorio.

Alt i alt en super god ferie, vi boede 3 forskellige steder, alle gode lokale steder, næsten ingen talte andet end Italiensk (kunne godt have brugt lidt engelsktalende af og til men det gik).

Isola delle Femmine: ok hotel til prisen, stort set kun italienere holder ferie der.

Scillato: Super sted, rigtig hyggeligt sted, personalet er MEGET flinke og hjælpsomme, super mad til en meget rimelig pris (4 retters aftensmad incl. vin til 25 euro pr. voksen)

Borgo San Gregorio: Meget hyggelig lille "by", stort set alle er Italienere. På dette hotel bør In-Italia måske oplyse gæster at poolen er med havvand (saltvand), poolen er lukket mellem 13 og 16 (det var vores børn ikke helt tilfredse med). 3 af de 5 dage vi var der, var der svømmeundervisning af de lokale børn fra 16 til 19 (sådan at gæsterne på hotellet ikke kunne bade) SURT show. Men ellers fint hotel, gode værelser og fin service i resturanten (de kunne dog heller ikke engelsk, men det gik).

Tak for god service ved bestillingen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anette og mand fra Vordingborg boede på Il Vecchio Frantoio i Scillato fra d. 8. til d. 11. maj 2007.

Vore 2 valgte hoteller levede fuldstændig op til vore ønsker og forventninger. Begge steder blev vi mødt med megen venlighed og imødekommenhed.

Begge hotellere brugte vi som baser, hvorfra vi tog på diverse udflugter.

Det sidst valgte hotel i Scillato var genial placeret, tæt ved motorvejen men alligevel så langt fra den, de sidste 5-10 minutter op til selve hotellet, der som bekendt ligger højt placeret, gjorde, at man i ro og mag kunne nyde udsigten og den pragtfulde natur.

Begge hoteller svarede fuldstændig til jeres beskrivelse på nettet, hotellet i Scillato var dog endnu mere charmerede og romantisk end det vi læste os til, (disse Agriturismoèr er fantastiske, og havde vi ikke allerede planlagt en kommende bryllupsrejse, kunne vi sagtens være blevet fristet til at holde den på dette sted).

Vi har tidligere benyttet os af In-Italia.dk til brug for en feriebolig, og vil helt sikkert næste gang vi tager til Italien igen benytte os af jeres tilbud.

MEN med alle disse roser, kan vi alligevel ikke undlade at fortælle, at vi jo som bekendt og via In-italia.dk også købte selve flybilletten til Sicilien.

Både på udtur og hjemtur, måtte vi ufrivilligt overnatte i Milano grundet "tekniske problemer" med Alitalias fly.

På udturen blev vi først kørt til et hotel langt fra Malpensa lufthavn kl. 1 om natten!!, hvor vi fik 4 timers søvn, for derefter at komme med et andet Alitalia fly til Palermo kl 10 næste morgen.

På hjemturen oplevede vi atter "tekniske problemer" med det pågældende Alitalia fly, hvilket resulterede i, at vi måtte overnatte på et hotel i nærheden af Linate lufthavn, hvor vi næste morgen kl. 6.40!! blev fløjet hjem med et SAS fly.

Al denne forsinkelse resulterede i, at vi af AVIS (biludlejning) blev charget for en ekstra dags billeje i Palermo, samt for et hotelophold i Palermo fra den 4-5. maj (dette hotel blev bestilt i sidste øjeblik via Expedia.dk uden mulighed for refundering).

Lidt kedelig start og afslutning på en ellers dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nils og venner fra Aabenraa boede på Il Vecchio Frantoio i Scillato fra d. 25. marts til d. 1. april 2007.

Jeg vil da gerne give en lille beskrivelse af en rigtig dejlig tur til Sicilien. Intet problem i Palermos lufthavn, nem tur til biludlejningen, hvor vi fik en bil lidt større en den focus vi havde bestilt gennem in.italia. (en focus
c-max) Turbeskrivelsen til Il Vecchio Frantoio var perfekt. Da vi kom, stod maden parat. Vi var de eneste gæster, og alle var travlt optaget af, at blive færdig til påske. Men meget flinke mennesker, og et dejligt sted. Vi var lidt overrasket over, hvor stor Sicilien egentlig er. Så vi kørt en del (ca. 1800 km.) men fik set det vi ville. Vi har rejst mange steder, men Sicilien overraskede os alligevel ved at være så smuk. Alt i alt en rigtig dejlig ferie med masser af natur og kultur. Det eneste der måske bør stå i beskrivelsen af stedet er, at man ikke kan gå til Scillato, og at der bestemt ikke er meget liv i landsbyen. Som følge heraf, bør man bestille opholdet med morgen og aftensmad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map