Agriturismo i Scillato på Sicilien

Il Vecchio Frantoio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I naturparken Madonie ligger Il Vecchio Frantoio i 700 meters højde på skråningerne ved Scillato med udsigt over Polizzi Generosa.

Ferie i historiske og stemningsfulde rammer

Hele gården er enorm og stammer helt tilbage fra middelalderen. Den kom senere under det katolske, spanske herredømme, som her efterlod sig malerier og kunststykker, da Alvarez de Toledo de Silva-familien forlod landsbyen i 1880. De flotte stenlofter og maleriske loggia danner en utrolig stemning. Der er over alt en meget speciel og hyggelig blanding af smukt indrettede arealer og bygninger i forfald.

Læs mere om Il Vecchio Frantoio

Du får mere end en bondegård med olivenpresse

Il Vecchio Frantoio betyder på italiensk Den gamle olivenpresse... men her finder du faktisk en hel middelalderlandsby, som i dag tilhører familien Cipolla, og som er delvist renoveret. Naturligvis er der også olivenpressere, som familien stadig producerer en glimrende olivenolie på. I den ene opholdsstue kan du beundre den oprindelige olivenpresser i sten, som stammer fra 1800-tallet. Ud over olivenolie produceres her også ost, korn og vin. Her opdrættes tillige forskellige dyr, som leverer mælk og kød til gården.

Velbesøgt spisested

Alt dette kan smages på restauranten, hvor der serveres store portioner af glimrende mad, som tilberedes efter traditionelle opskrifter af de lokale kvinder. Hver dag tilbydes der diverse specialiteter, som varierer efter hvilke friske råvarer, der den pågældende dag er blevet leveret fra markerne og dyrene. I week-enden og især om søndagen til frokost strømmer de lokale hertil fra de nærliggende dale og helt hen fra Catania for at nyde maden og fylde deres store mave med gårdens dagens menu.

Kom på udflugt i nærheden... der er meget, du kan glæde dig til

Du er her tæt på Siciliens nordlige kyst og ca. 30 minutters kørsel fra Cefalù (ca. 41 km), 45 minutter fra Palermo (ca. 70 km) og ca. 1 time fra Palermo's lufthavn. Eftersom motorvejen mellem Palermo og Catania løber forbi få kilometer herfra, kan du ligeledes hurtigt komme til Catania, på ca. 1½ time (ca. 147 km). Der er derfor uendeligt mange muligheder for spændende udflugter på det ægte og autentiske Sicilien.

Rummelige værelser med aircondition og panoramisk pool

Gårdens værelser råder alle over aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De værelser, der råder over hems og kan rumme op til 4 personer og er velegnede til familier, ligger i samme bygning som, receptionen, restauranten og den gamle olivenpresse. Andre værelser ligger i en særskilt bygning ca. 30 meter fra olivenpressen og disse kan gæste op til 3 personer: deres indretning er mindre rustik og præget af originale sicilianske møbler fra de ikke længere magtfulde adelsfamilier. Gæsterne kan tilbringe, eller rettere nyde tiden i alle ejendommens fælles opholdsstuer, i haven og ved det dejlige svømmebassin, som er rart at blive nedkølet i under den varme sicilianske sol.

Lejlighederne på Il Vecchio Frantoio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map