Agriturismo i Scillato på Sicilien

Il Vecchio Frantoio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I naturparken Madonie ligger Il Vecchio Frantoio i 700 meters højde på skråningerne ved Scillato med udsigt over Polizzi Generosa.

Ferie i historiske og stemningsfulde rammer

Hele gården er enorm og stammer helt tilbage fra middelalderen. Den kom senere under det katolske, spanske herredømme, som her efterlod sig malerier og kunststykker, da Alvarez de Toledo de Silva-familien forlod landsbyen i 1880. De flotte stenlofter og maleriske loggia danner en utrolig stemning. Der er over alt en meget speciel og hyggelig blanding af smukt indrettede arealer og bygninger i forfald.

Læs mere om Il Vecchio Frantoio

Du får mere end en bondegård med olivenpresse

Il Vecchio Frantoio betyder på italiensk Den gamle olivenpresse... men her finder du faktisk en hel middelalderlandsby, som i dag tilhører familien Cipolla, og som er delvist renoveret. Naturligvis er der også olivenpressere, som familien stadig producerer en glimrende olivenolie på. I den ene opholdsstue kan du beundre den oprindelige olivenpresser i sten, som stammer fra 1800-tallet. Ud over olivenolie produceres her også ost, korn og vin. Her opdrættes tillige forskellige dyr, som leverer mælk og kød til gården.

Velbesøgt spisested

Alt dette kan smages på restauranten, hvor der serveres store portioner af glimrende mad, som tilberedes efter traditionelle opskrifter af de lokale kvinder. Hver dag tilbydes der diverse specialiteter, som varierer efter hvilke friske råvarer, der den pågældende dag er blevet leveret fra markerne og dyrene. I week-enden og især om søndagen til frokost strømmer de lokale hertil fra de nærliggende dale og helt hen fra Catania for at nyde maden og fylde deres store mave med gårdens dagens menu.

Kom på udflugt i nærheden... der er meget, du kan glæde dig til

Du er her tæt på Siciliens nordlige kyst og ca. 30 minutters kørsel fra Cefalù (ca. 41 km), 45 minutter fra Palermo (ca. 70 km) og ca. 1 time fra Palermo's lufthavn. Eftersom motorvejen mellem Palermo og Catania løber forbi få kilometer herfra, kan du ligeledes hurtigt komme til Catania, på ca. 1½ time (ca. 147 km). Der er derfor uendeligt mange muligheder for spændende udflugter på det ægte og autentiske Sicilien.

Rummelige værelser med aircondition og panoramisk pool

Gårdens værelser råder alle over aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De værelser, der råder over hems og kan rumme op til 4 personer og er velegnede til familier, ligger i samme bygning som, receptionen, restauranten og den gamle olivenpresse. Andre værelser ligger i en særskilt bygning ca. 30 meter fra olivenpressen og disse kan gæste op til 3 personer: deres indretning er mindre rustik og præget af originale sicilianske møbler fra de ikke længere magtfulde adelsfamilier. Gæsterne kan tilbringe, eller rettere nyde tiden i alle ejendommens fælles opholdsstuer, i haven og ved det dejlige svømmebassin, som er rart at blive nedkølet i under den varme sicilianske sol.

Lejlighederne på Il Vecchio Frantoio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Vecchio Frantoio

Læs personlige anmeldelser af Il Vecchio Frantoio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Vecchio Frantoio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Il Vecchio Frantoio

Dejlig gammel ombygget gård i et smukt landskab

Vi (en familie på 4) havde en dejlig uge 31, på den varmeste tid, på dette lidt afsides, men dejlige og gæstfrie sted.
Beliggenheden i bjergene gør at temperaturen er nogle grader lavere end ved kysten og den dejlige pool blev vores foretrukne opholdssted efter en lang og varm dag.
Vi blev aldrig kloge på, hvem der var de egentlige værter, da ledelsen skiftede midt på ugen, men alle var søde og hjælpsomme. Vi tilkøbte morgenmaden på 10 E/pers og prøvede aftenmenu´en et par gange. Begge dele var simple, men rigtig gode. Vi savnede dog at kunne købe nogle lokale varer i receptionen, som oliven, vin, frugt m.m. når man nu er så langt væk fra andre forretninger.
Og så håber vi at de snarest får repareret lidt på deres bordtennis og deres bordfodboldspil :-)
Note: der er KUN Wi-Fi i fællesområderne.

Læs mere

Super hyggeligt - autentisk

Super hyggeligt sted, meget autentisk. Maden er bedst når det er den gamle der står for det.
Morgenmaden er fantastisk i og med man selv kan lave sine æg og toast

Læs mere

Super hyggeligt sted på landet

Dejligt sted på landet, med god stor pool.
Vi havde heldigvis bestilt med halvpension, som iøvrigt var udemærket men i den tunge ende - da stedet ligger lidt langt fra nærmeste by, vil jeg helt klart anbefale man gør det.
Værelserne var pæne og rene og der er generelt en hyggelig stemning på stedet.
Et minus ved værterne - de taler ikke mange ord tysk og slet ingen engelsk, så kommunikationen på stedet er ikke så nem med mindre man kan italiensk:-)

Læs mere

Service, charme og alt ekstra

Il Vecchio Frantoio giver en følelse af det naturlige (økologiske) Italien.
Vi rejste med vores to små børn som blev budt velkommen her med åbne arme. Vi fik både lov at hilse på dyrene og smage havens modne mandler, æbler og druer. En lille legeplads er lige rundt om hjørnet og indendørs står et ældre fodboldspil. Middagen var udsøgt, især for de voksne smagsløg. Og værelset i to etager var luftigt, friskt og godt for en familie. Her vender vi gerne tilbage, både med og uden børn!

Læs mere

Fantastisk oplevelse

Hvor skal jeg begynde? Opholdet på Il Vecchio Frantoio var intet mindre end fantastisk. Selve den gamle mølle er helt unik og charmerende, haven er skøn, poolen suveræn, personalet hjælpsomme og maden ... den er et kapitel for sig. Hver aften serverer Antonio sine formidable hjemmelavede retter og ikke bare en, to eller tre - men hele fire af slagsen. Alt i alt en skøn oplevelse i meget autentiske rammer, som vi kun kan anbefale til andre. Og et er sikkert: vi kommer helt klart tilbage!

Læs mere

Roligt og afslappet sted oppe i bjergene

Et dejlig og roligt sted oppe i bjergene - kun en halv time fra den travle turistby Cefalu, hvor man kan tage til stranden. Meget hyggelig og snakkesaglig værtsfar og meget smilende og hyggelig tjener Tommy, der var alene på stedet, de første par dage vi var der. Der er stille og roligt her. Som regel god plads ved poolen og også aftenener, hvor der var meget stille i restauranten. Måske lidt for stille efter vores smag om aftenen. Men en enkelt aften var der mange, der spiste med, og det foregik udenfor, da vejret var til det. Rigtig hyggeligt og både farmand og tjener Tommy serverede. Gode værelser i hovedbygningen, hvor vi boede. Også mulighed for at spise frokost på stedet. Meget mad og lidt tung mad til tider. Poolen er stedets store attraktion - herfra er der en helt fantastisk udsigt over bjergene.

Læs mere
 
search map