Agriturismo i Sciacca på Sicilien

Le Case del Vivaio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Normalt forestiller man sig Sicilien som en ø med et afsvedet og knastørt landskab. Dette er nu langtfra altid virkeligheden, og på Le Case del Vivaio føler man sig snarere i en stor grøn oase end i ørkenen.

Grønne omgivelser

Dette skyldes naturligvis, at gården udover at udleje ferielejligheder også er en planteskole. Her modtager Salvatore og hans franske hustru Pascale gæster med stor imødekommenhed og varme. Her er der hjælp at finde og gode råd, og hvis ens franske og italienske er lidt rustent, så er Salvatore for øvrigt noget så sjældent som en italiener, der efter manges års arbejde i Storbritannien taler godt engelsk.

Læs mere om Le Case del Vivaio

Have med pool og fint udgangspunkt for udflugter

På Le Case del Vivaio kan man nyde skyggen og de grønne omgivelser i den store fælles have. Her findes desuden en overdækket pool, som mange sikkert vil nyde godt af på de varmeste dage. Gode strande ligger ca. 10-15 minutters bilkørsel væk. Her er også gode muligheder for at besøge nogle af omegnens mange attraktioner såsom Templernes Dal, Selinunte eller Piazza Armerina. Her er to km ind til Sciacca, hvor man kan gøre alle sine indkøb, og kun en enkelt kilometer til de nærmeste restauranter, så man behøver ikke at tænke på, hvem der skal køre hjem...

Rustikke lejligheder

Udsigten over kysten og vandet fra haven omkring det gamle bondehus, der rummer lejlighederne, er imponerende, og lejlighederne er indrettede i en enkel og smagfuld stil. Alle lejligheder har gaskomfur, køleskab, TV og hårtørrer. Fire af lejlighederne har egen have (Monika, Arianna, Anna og Pauline). De lejligheder som har mest dagslys er Alice og Monika. Der er parkeringsplads ved huset og fælles vaskemaskine til brug for gæsterne.

Læs om lejlighederne på Le Case del Vivaio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Dafne

Alia, Sicilien

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

search map