Agriturismo i Sciacca på Sicilien

Le Case del Vivaio

 
Le Case del Vivaio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case del Vivaio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sciacca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Normalt forestiller man sig Sicilien som en ø med et afsvedet og knastørt landskab. Dette er nu langtfra altid virkeligheden, og på Le Case del Vivaio føler man sig snarere i en stor grøn oase end i ørkenen.

Grønne omgivelser

Dette skyldes naturligvis, at gården udover at udleje ferielejligheder også er en planteskole. Her modtager Salvatore og hans franske hustru Pascale gæster med stor imødekommenhed og varme. Her er der hjælp at finde og gode råd, og hvis ens franske og italienske er lidt rustent, så er Salvatore for øvrigt noget så sjældent som en italiener, der efter manges års arbejde i Storbritannien taler godt engelsk.

Læs mere om Le Case del Vivaio

Have med pool og fint udgangspunkt for udflugter

På Le Case del Vivaio kan man nyde skyggen og de grønne omgivelser i den store fælles have. Her findes desuden en overdækket pool, som mange sikkert vil nyde godt af på de varmeste dage. Gode strande ligger ca. 10-15 minutters bilkørsel væk. Her er også gode muligheder for at besøge nogle af omegnens mange attraktioner såsom Templernes Dal, Selinunte eller Piazza Armerina. Her er to km ind til Sciacca, hvor man kan gøre alle sine indkøb, og kun en enkelt kilometer til de nærmeste restauranter, så man behøver ikke at tænke på, hvem der skal køre hjem...

Rustikke lejligheder

Udsigten over kysten og vandet fra haven omkring det gamle bondehus, der rummer lejlighederne, er imponerende, og lejlighederne er indrettede i en enkel og smagfuld stil. Alle lejligheder har gaskomfur, køleskab, TV og hårtørrer. Fire af lejlighederne har egen have (Monika, Arianna, Anna og Pauline). De lejligheder som har mest dagslys er Alice og Monika. Der er parkeringsplads ved huset og fælles vaskemaskine til brug for gæsterne.

Læs om lejlighederne på Le Case del Vivaio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Case del Vivaio

Læs personlige anmeldelser af Le Case del Vivaio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case del Vivaio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Le Case del Vivaio

Fantastisk !

Dejlig sted.
Meget vendlig og hjælpsomm ejerægtepar.

Læs mere

Ferie på Casa del Vivaio

Dejligt sted, men IKKE en planteskole som I skriver. Det kan godt være at der har været planteskole, men ikke mere, nu gror det hele bare vildt!
Lejligheden vi boede i var lidt mørk, men ellers ok. Værterne søde og rare, godt at de kan tale engelsk. Pas på GPS anvisningen, Google laver en fejl. Se ud af vinduerne og følg den tydelige skiltning, ellers ender i på "herrens mark".
Dejlig gå afstand til byen, som er rigtig hyggelig.

Læs mere

Dejligt sted. Periode ) okt til 15 okt. 2013.

Vi ankom i go ro og orden. Vi havde en gps i vores lejede bil, og sådan en er et must, når man skal gæste Vivaio. Det ligger lidt udenfor byen, men meget smukt, og stille, hvis man ser bort fra de meget gøende hunde. Vi havde hjemmefra bestilt lejlighed Angelika. Men på vores første rundtur og inden vi havde fået pakket ud- så vi at hus Pouline var tomt, så efter en hurtig forespørgsel, valgte vi at flytte til Pouline. Vi syntes, at Angelika var lidt for mørk, og det ene værelse, havde gennemgang i det ene soveværelse, og det var meget upraktisk for os- og den udendørs opholds del, var også for mørk, ikke megen sol kom ind der. Men Pouline- gudeskønt hus i 2 etager med masser af plads og egen ugenert have og overdække med grill og håndvask. Kan stærkt anbefales. Værtsparret levede til fulde op til vores forventninger. De var bare så imødekommende og venlige. Jeg kunne låne mælk til kaffen, og i det hyggelige fællesrum, der nærmest var et drivhus, stod der en ekspresso maskine til fri afbenyttelse. Og kaffen var rigtig go. Der var også internet, der fungerede upåklageligt.
Det var rigtig svært at manøvrere rundt i byen. Gaderne er meget snævre og der er ensrettet i mange af gaderne. Så da vi skulle spise på havnen, var vi lige ved at opgive- men efter megen kørsel rundt nåede vi langt om længe derned. Byen er rigtig hyggelig. Man skal bare ned til byporten og igennem og så er man inde i den gamle bydel. Vi kan godt anbefale Vivaio og omegn og det ualmindelige søde værtspar. Vi valgte vores egen strand der lå ca 10 km fra Vivaio. San Marco. Vi havde næsten stranden for os selv. Vandet var stille og roligt. Der var lidt dødt, for vi var der lige hvor de havde lukket ned for sæsonen. Men det passede os rigtig godt- da vi elsker fred og ro- og det havde vi;) Det er 4 gang vi rejser med In Italia og vi er så tilfredse kunder og vi vil så absolut rejse med dem igen. De kan stærkt anbefales. Mange hilsner fra Ulrik, Mille og Pia. Ps. et stort plus- der var badekar.

Læs mere

En dejlig og afslappende ferie

La Case del Vivaio er en stille grøn oase lige uden for Sciacca. Værtsparret er umådeligt venlige og hjælpsomme mennesker, som gør alt for at opholdet bliver en succes og rådgiver kvalificeret og humoristisk om mulige udflugter. Der er mange gode strande inden for 8-10 km. afstand. Lejligheden var pæn og meget ren.

Læs mere

Siciliansk stemning

Vi ankom til destinationen til aftalt tid og blev budt hjertelig velkommen af værtsparret. Der var kaffe på maskinen og en hyggelig atmosfære. Vi blev vist rundt og alt svarede så rigeligt til vores forventninger. Der var en afslappet atmosfære over stedet og placeringen var ideel for udflugter ud i området. Vi boede der i 4 dage og det var med lidt vemod vi måtte rejse derfra , men vi kommer igen.

Læs mere

Bedømmelse af Le Case del Vivaio

Meget flot hotel, alt hvad man behøver er tilgængelig. Fantastisk terrasse med privat grill og poolen er super. Vi følte os meget godt tilpas og vil helt sikkert komme tilbage!

Læs mere
 
search map