Anmeldelser af Le Case del Porto

 
Le Case del Porto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case del Porto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sciacca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Case del Porto

Læs personlige anmeldelser af Le Case del Porto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case del Porto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

larmende besværligt , vidunderlig by

larmende døgnet rundt, godt for os pensionister, der lever kedeligt til hverdag. Fiskerihavnen brugte vi det meste af tiden på. Det var så sjovt og spændende, flotte kuttere, masser af forskellige fisk, råben larm støj fra alting, svejseanlæg, kompressorer, biler, scootere, køleanlæg, barer med kaffedrikkende, kagespisende mænd i gummistøvler, ingen parkering, man holder bare! Meget fredelig atmosfære, venlige folk, som snakkede siciliansk, men forstod vores sparsomme italienske. Byen har ingen rensningsanlæg, så vi måtte køre i bil for at komme til stranden. 4oo trappetrin ovenover ligger byen med forretninger, små gyder, tåren i fæstningsmurer. Der ligger også fine bygninger i den østlige del med termer. Det eneste var, at det var svært at finde ved midnatstid, gps en ville ikke finde adressen.
Ikke for sarte sjæle, men for dem, der tør!

Anbefaling til kommende gæster

Ankom ikke i mørke! Sov en nat i Trapani!

Le Case del Porto
Rent og pænt

ok
Gæstfrihed

ok
Beliggenhed

fedt
 
Selve indkvarteringen på Le Case del Porto
Etværelseslejlighed Ponente med 2 sovepladser (1. sal med terrasse og havudsigt)

ok
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map