Feriebolig i Sciacca på Sicilien

Le Case del Porto

 
Le Case del Porto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case del Porto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sciacca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Case del Porto ligger ved havnen i kort afstand fra byens historiske centrum, som man kan komme op til via en trappe, der fører op til torvet foran rådhuset Piazza Scandaliato. Det tager ca. 10 minutter at gå til den gamle bydel, men skulle man have lyst til at blive ved vandet, så er der også spisesteder lige ved lejlighederne. På ca. 15 minutters gang kan man komme til den nærmeste strand mod vest.

Stemning

Havnemiljøet ved huset bærer præg af både hygge og forfald alt afhængig af, hvilke øjne der ser det: Det gamle fiskerleje bærer i hvert fald præg af, at havnen er blevet udvidet og at der engang var travlt med skibe, der lastede produkter fra baglandet til andre dele af Middelhavet og Europa. Sådan er det ikke længere og flere af bygninger står i dag helt tomme - til gengæld har man de seneste år haft fokus på at reetablere dette kvarter og tilpasse det til vores tid. Det er ikke lykkedes helt endnu, men det er tydeligt at ambitionen er der.

Læs mere om Le Case del Porto

Lejlighederne

Husets fire lejligheder er simpelt indrettede og passer bedst til dem, der sætter pris på at bo "lokalt". Vi anbefaler dem primært til par og voksne på tur. Lejlighedernes eneste fællestræk er aircondition, fjernsyn og CD-DVD afspiller - ellers er alle lejlighederne forskellige fra hinanden - og dette gælder især udsigten. Der er mulighed for wi-fi internetforbindelse, med kun hvis man stiller sig bag ved huset, hvor der kun er en bænk - de tykke husvægge tillader ikke at signalet går igennem og foreløbigt er dette den eneste løsning, der kan tilbydes.

Lejlighederne på Le Case del Porto

Etværelseslejlighed Ponente med 2 sovepladser (1. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden Ponente har indgang fra skråningen på husets bagside. Man kommer altså ind uden at gå op ad trapper, skønt det ligger på husets første sal. Ved indgangsdøren er der en åben terrasse (ca. 8 m²) med bord og stole samt flot udsigt over havn og havet. Lejligheden består af alrum med køkkenhjørne med ovn og soveafdeling med dobbeltseng, lille garderobe-værelse samt badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed Levante med 2 sovepladser (med havudsigt)

Lejligheden Levante har indgang fra en udendørs trappe placeret bag ved huset. Den ligger på anden sal og er ca. 35 m². Den består af et vinkel-alrum med køkkenhjørne med ovn på den ene side og soveafdeling (der kan lukkes med dør men som ingen vinduer har) med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udsigt over havn og havet.

Etværelseslejlighed Tramontana med 4 sovepladser (med balkon og havudsigt fra stuen)

Lejligheden Tramontana har indgang fra skråningen på husets bagside. Man kommer altså ind uden at gå op ad mange trapper - der er kun få trappetrin - skønt det ligger på husets anden sal. Ved indgangsdøren er der et repos med bord og stole. Lejligheden er ca. 40 m² og består af alrum med køkkenhjørne med ovn og soveafdeling med dobbeltsovesofa, garderobe-værelse uden vinduer samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstuen - men ikke fra repos - er der udsigt over havn og havet.

Toværelseslejlighed Scirocco med 4 sovepladser (med havudsigt fra stuen)

Lejligheden Scirocco har indgang fra en udendørs trappe placeret bag ved huset. Den ligger på tredje sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og mulighed for en ekstra opredning samt alkove (med dør men uden vinduer) med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udsigt over havn og havet.

Skjul teksten
 
 
search map