Hotel i Sciacca på Sicilien

Hotel Aliai

 
Hotel Aliai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Aliai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sciacca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man kommer til Sciacca for at opleve en autentisk siciliansk by, vil man ikke blive skuffet – på godt og ondt. Det første indtryk, når man kommer til hotellet er ikke særlig positivt, for man tænker uvægerligt, at man bor helt afsides og ikke i det bedste kvarter. Men det stemmer ikke helt.

Hotellet ligger nemlig lige ved havnen, mellem Sciaccas centrum og dens vestlige strande. Det tager ca. 15 minutter at gå op til centrum eller langs kysten til de nærmeste sandstrande. Nærmeste (gode!) spisested ligger ca. 50 meter fra hotellet. Parkering foregår på gaden og koster ikke noget. Det mest af året er omgivelserne ret rolige i betragtning af, at man bor i en by - vi fraråder under alle omstændigheder ophold i august måned, da denne beskrivelse slet ikke vil passe på grund af den italienske industriferie.

Læs mere om Hotel Aliai

Hotellet er ejet af den unge Gianluca, som har lige så unge medarbejdere, der betjener gæsterne. Udover receptionen og en fælles opholdsstue, der vender mod gaden, findes der en lille baggård, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe eller en øl, og hvor der serveres morgenmad – husk at du er sydpå, og at morgenmad ikke betragtes for at være dagens vigtigste måltid.

Hotellets værelser er pænt indrettede og rummelige. Alle værelserne er udstyrede med wi-fi internetforbindelse, aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser. På øverste etage findes der 3 værelser med egen terrasse. Fra terrassen er der havudsigt, så længe man stå op, når man sætter sig ned i dækstolen, kan man ikke rigtig se over muren, og det eneste man kan glæde sig over er den forhåbentlig blå himmel, men ikke det blå hav.

Skjul teksten
 
 
search map