Villa i Sciacca på Sicilien

Casa Lucchese

 
Casa Lucchese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lucchese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sciacca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er der fredeligt. Og smukt! Det kræver dog, at man vil køre ad grusvejen igennem de 4 hektarer olivenlunde, der adskiller huset fra vejen mod Sciacca, hvor man finder et rigt udvalg af indkøbsmuligheder og spisesteder samt et rigtigt hyggeligt bycentrum. Vil man til stranden - og det vil man nok gerne, for der er intet bassin ved huset - så er der ca. 9 km til det sydvestlige Siciliens bedste strande.

Husets beskaffenhed

Casa Lucchese har fluenet for alle vinduer, veludstyret køkken med 4 gasblus, ovn, mikroovn, elektrisk kaffemaskine (dog ingen opvaskemaskine). Der er kun aircondition i det ene opholdsrum på første sal, men eftersom der om natten ofte blæser en let brise i dalen, burde man ikke lide under varmen.

Læs mere om Casa Lucchese

Hus med 9/11 sovepladser:
Dette landhus er fordelt på to etager for 240 m² i alt. Man har indgang i stueetagen fra den gode overdækkede terrasse til den store opholdsstue med pejs en suite med spisekøkkenet. Her findes der også et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. En trappe fører op til første sal, hvor man finder en rummelig stue med pianola (selvspillende klaver) samt to sovepladser på sovesofa, af hvilke den ene kan stilles i det ene af dobbeltværelserne på denne etage. Fra denne stue, som er udstyret med aircondition, har man indgang til to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med tre enkeltsenge og et badeværelse til med toilet og karbad.

Skjul teksten
 
 
search map