Anmeldelser af Villas Costa d'Orlando
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skøn udsigt, men skønhedsfejl ved huset

Billederne lyver ikke. Hvis udsigten betyder alt, er Villas Costa d'Orlando et godt valg.

Fint poolområde med gode udemøbler. Men der er ekstremt lydt i huset. Det er nok mest et problem i dobbelthuset med de to lejligheder Vulcano og Salina, hvor man kunne høre selv en kontakt blive tændt hos naboen. Det holder ikke!

Udstyrsmæssigt var der dobbelt op på fx strygejern, mens der ikke var en eneste skål til at servere mad i. Måtte servere i en salatslynge, mens alle gæsterne sad i fint nystrøget tøj ;-).

Vær opmærksom på, at der er byttet om på hustegninger under lejlighederne Vulcano og Salina. Mon ikke In italia snart får rettet op på det, så man undgår at vælge det forkerte hus?

Scafa Bassa som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Sofie Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og vi håber at du havde en dejlig ferie til et af de bedste steder at holde ferie,- nemlig Sicilien. Vi får straks tjekket op på om hustegningerne stemmer overens, for selvfølgelig skal de det, og i så fald bliver hjemmesiden opdateret øjeblikkeligt. Så tak for at gøre opmærksom herpå. Tilbage er der bare at sige velkommen hjem og ønske jer en god sommer :) Mange hilsener Cathleen

Villas Costa d'Orlando
Rent og pænt

Badeværelserne var gjort pænt rene, men det var resten af huset ikke. Og køkkenudstyret måtte vi desværre også rengøre inden brug.
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villas Costa d'Orlando
Villa Salina med 6/8 sovepladser (med privat pool)

For lydt og meget spartansk møbleret
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villas Costa d'Orlando
 
search map