Anmeldelser af Villas Costa d'Orlando
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

WAUW ( med Wauw på)

Normaltvis er det sådan, at billederne ikke yder "virkeligheden" retfærdighed. Det er næsten også tilfældet med " Villas" - her giver billederne et godt indtryk af hvor helt igennem fantastisk stedet er.

Vi kan ikke skrive noget som billederne ikke viser bedre.

Se billederne.

Kan du forestille dig, ud fra billederne, at sidde med et køligt glas og smile over hele fem-øren og kigge ud på vandet .......... ????????

I så fald - skynd dig at booke. Det vil du ikke fortryde. Gør det før din nabo :)

Scafa Bassa som feriedestination

Capo D´orlando: Har bemærket at en tidligere gæst synes Capo er kedelig og ligegyldig. Vi har også rejst Italien tynd de sidste 20 år. Og er helt uenig. Capo er en by fyldt med liv - specielt deres strandpromenade. Glimrende butikker. Og ikke mindst en dejlig lang - og offentlig - strand. Hver by har sin charme - Capo er ikke Firenze. Og Firenze er ikke Capo. Heldigvis for det. Vi synes bestemt at Capo var et besøg værd ......flere gange.

Vulcano m.fl. Det er næsten et must at tage turen ud til øerne. Kør til Millazzo og nap en færge. Gør det gerne fra tidlig morgenstund ( 7-8 tiden). Det tager en god time at komme til Milazzo fra Capo. Det er en dagstur at besøge øerne.

Indkøb: Villaen er svær at forlade. Den inviterer til at sidde på terrassen og indtage div. måltider. Skal du købe ind til det, så ligger der en Deco i retning mod Brolo. Den har - hvis ikke alt - så tæt på. Priserne er i høj grad rimelig og deres delikatesse kan vi kun drømme om lå i det lokale supermarked i Dk.

Villas Costa d'Orlando
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villas Costa d'Orlando
Villa Salina med 6/8 sovepladser (med privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villas Costa d'Orlando
 
search map