Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villas Costa d'Orlando ligger ca. 2 km fra stranden i Borgo San Gregorio, hvor du også finder flere spisesteder for både de hurtige måltider og de mere udsøgte med fiskespecialiteter. Indkøb sker i Capo d'Orlando, som ligger yderligere 2 km mod vest, hvortil du kan komme enten langs den smukke kystvej eller ad landevejen SS113.

Villa i skønne naturomgivelser

Siciliens nordkyst vil du nyde kontrasten mellem den grønne kystlinje og det dybblå hav. De Æoliske øer bryder horisonten over havet og danner et enestående landskab, hvis nuancer går fra det lysegule ved solopgang om morgen til det glødende røde ved solnedgang. Små og større fugle lader deres stemmer høre, der går i takt med årstiderne år efter år. I disse omgivelser kan du være heldig at se ørne og andre store rovfugle flyve i cirkler, indtil de finder deres bytte, som de øjeblikkelig kaster sig over. Sejler du en dag ud af Capo d'Orlandos havn, er det ikke ualmindeligt at støde på delfiner, der findes i stort antal i disse farvande, især mellem den store og flotte ø Salina og de to mindre øer Alicudi og Filicudi.

Villaer med hver sin pool

På Costa d'Orlando findes 6 ferievillaer med privat pool og havudsigt - den ene er faktisk delt i to dele, og hver halvdel har egen pool i haven. Villaerne er stilrent indrettede med alle tænkelige faciliteter, der gør dit ophold bekvemt. Dagsområdene er rummelige og lyse med det blå hav lige uden for vinduerne. Alle boligerne er delt i tre plan, af hvilke to har direkte udgang til haven, da de ligger på en stejl skråning, hvilket gør udsigten virkelig enestående.

Savner du noget?

Villaerne er alle udstyret med alt, hvad du er vant til hjemmefra og mere til, da klimaet på Sicilien som bekendt er varmere end nordpå. Hvert køkken råder over opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, almindelig kaffemaskine og alt det køkkengrej og service, der skal bruges til en middag for alle gæster i villaen. Der er fladskærm-tv i stuerne og wi-fi i alle huse. Du finder desuden vaskerum med vaskemaskine og to parkeringspladser til hvert hus. Gode havemøbler, hængekøje og liggestole står til rådighed på hver terrasse, hvor du kan nyde havvinden - og er der for varmt udendørs, kan du blive indendøre og bruge airconditionanlægget, som hvert hus er udstyret med.

Villaerne på Villas Costa d'Orlando

Villa Salina med 6/8 sovepladser (med privat pool)

Villaen er den ene halvdel af et stort tofamilieshus. Til boligen, der er fordelt i tre plan, hører egen privat pool lige ved terrassen i mellemetagen. Det nedre plan indeholder stor opholdsstue samt to dobbeltsovesofaer og udgang til terrasse med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltsovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

Villa Vulcano med 6/8 sovepladser (med privat pool)

Villaen er den ene halvdel af et stort tofamilieshus. Til boligen, der er fordelt i tre plan, hører egen privat pool lige ved terrassen i mellemetagen. Det nedre plan indeholder stor opholdsstue med to dobbeltsovesofaer og udgang til terrasse med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltsovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

Villa Lipari med 8/12 sovepladser (med privat pool)

Villaen er fordelt i tre plan. Den nederste etage indeholder stor opholdsstue med dobbeltsovesofa og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser amt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map