Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villas Costa d'Orlando ligger ca. 2 km fra stranden i Borgo San Gregorio, hvor du også finder flere spisesteder for både de hurtige måltider og de mere udsøgte med fiskespecialiteter. Indkøb sker i Capo d'Orlando, som ligger yderligere 2 km mod vest, hvortil du kan komme enten langs den smukke kystvej eller ad landevejen SS113.

Villa i skønne naturomgivelser

Siciliens nordkyst vil du nyde kontrasten mellem den grønne kystlinje og det dybblå hav. De Æoliske øer bryder horisonten over havet og danner et enestående landskab, hvis nuancer går fra det lysegule ved solopgang om morgen til det glødende røde ved solnedgang. Små og større fugle lader deres stemmer høre, der går i takt med årstiderne år efter år. I disse omgivelser kan du være heldig at se ørne og andre store rovfugle flyve i cirkler, indtil de finder deres bytte, som de øjeblikkelig kaster sig over. Sejler du en dag ud af Capo d'Orlandos havn, er det ikke ualmindeligt at støde på delfiner, der findes i stort antal i disse farvande, især mellem den store og flotte ø Salina og de to mindre øer Alicudi og Filicudi.

Villaer med hver sin pool

På Costa d'Orlando findes 6 ferievillaer med privat pool og havudsigt - den ene er faktisk delt i to dele, og hver halvdel har egen pool i haven. Villaerne er stilrent indrettede med alle tænkelige faciliteter, der gør dit ophold bekvemt. Dagsområdene er rummelige og lyse med det blå hav lige uden for vinduerne. Alle boligerne er delt i tre plan, af hvilke to har direkte udgang til haven, da de ligger på en stejl skråning, hvilket gør udsigten virkelig enestående.

Savner du noget?

Villaerne er alle udstyret med alt, hvad du er vant til hjemmefra og mere til, da klimaet på Sicilien som bekendt er varmere end nordpå. Hvert køkken råder over opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, almindelig kaffemaskine og alt det køkkengrej og service, der skal bruges til en middag for alle gæster i villaen. Der er fladskærm-tv i stuerne og wi-fi i alle huse. Du finder desuden vaskerum med vaskemaskine og to parkeringspladser til hvert hus. Gode havemøbler, hængekøje og liggestole står til rådighed på hver terrasse, hvor du kan nyde havvinden - og er der for varmt udendørs, kan du blive indendøre og bruge airconditionanlægget, som hvert hus er udstyret med.

Villaerne på Villas Costa d'Orlando

Villa Salina med 6/8 sovepladser (med privat pool)

Villaen er den ene halvdel af et stort tofamilieshus. Til boligen, der er fordelt i tre plan, hører egen privat pool lige ved terrassen i mellemetagen. Det nedre plan indeholder stor opholdsstue samt to dobbeltsovesofaer og udgang til terrasse med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltsovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

Villa Vulcano med 6/8 sovepladser (med privat pool)

Villaen er den ene halvdel af et stort tofamilieshus. Til boligen, der er fordelt i tre plan, hører egen privat pool lige ved terrassen i mellemetagen. Det nedre plan indeholder stor opholdsstue med to dobbeltsovesofaer og udgang til terrasse med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltsovesofa og to badeværelser med toilet og bruser samt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

Villa Lipari med 8/12 sovepladser (med privat pool)

Villaen er fordelt i tre plan. Den nederste etage indeholder stor opholdsstue med dobbeltsovesofa og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Mellemetagen har direkte indgang fra parkeringspladsen og består af flot opholdsstue med store vinduer mod havet, dobbeltsovesofa og køkken samt badeværelse med toilet og bruser. Den øverste etage indeholder soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser amt garderobe. Fra denne etage har du udgang til balkon med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villas Costa d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Villas Costa d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villas Costa d'Orlando. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Villas Costa d'Orlando

Bedømmelse af Villas Costa d'Orlando

Læs mere

Skøn udsigt, men skønhedsfejl ved huset

Billederne lyver ikke. Hvis udsigten betyder alt, er Villas Costa d'Orlando et godt valg.

Fint poolområde med gode udemøbler. Men der er ekstremt lydt i huset. Det er nok mest et problem i dobbelthuset med de to lejligheder Vulcano og Salina, hvor man kunne høre selv en kontakt blive tændt hos naboen. Det holder ikke!

Udstyrsmæssigt var der dobbelt op på fx strygejern, mens der ikke var en eneste skål til at servere mad i. Måtte servere i en salatslynge, mens alle gæsterne sad i fint nystrøget tøj ;-).

Vær opmærksom på, at der er byttet om på hustegninger under lejlighederne Vulcano og Salina. Mon ikke In italia snart får rettet op på det, så man undgår at vælge det forkerte hus?

Læs mere

Fantastisk

Fantastisk fint hus, perfekt, når du er mange. Billederne lyver virkeligt ikke, det er så godt i virkeligheden. Køkkenet var ret dårligt udstyret, hvis du kan lide at lave mad, men ellers den øverste vurdering af alt. Stærkt anbefale huset.

Læs mere

Fantastisk dejligt hus med vidunderlig udsigt!

Stort og dejligt hus, god størrelse til to familier. Vidunderlig udsigt som man aldrig bliver træt af. Rigelig plads og et veludrustet køkken som gjorde vores ophold lettere. Meget luksuriøst med egen pool. Vi nød det fuldt ud!
Meget spændende at se projektet i den meget fine store havn lige neden for villaen. Vi kommer gerne tilbage for at følge udviklingen af Capo d'Orlando. Samt at kunne nyde denne udsigt igen!

Læs mere

Særklasse

En veritabel perle. Fantastisk lækker villa med allehånde faciliteter og en beliggenhed, der er decideret vanedannende. Udsigt, udstyr, indretning, omgivelser - alt scorer tårnhøjt på skalaen.
Nem adgang til gode strande, fine indkøbsmuligheder (i Brolo, især) - men generelt har man faktisk lyst til at være så meget som muligt ved huset (billederne yder ikke en gang stedet fuld retfærdighed !).
Eneste beskedne anke er at det er meget lydt mellem Salina og Vulcano.
Stor hjælpsomhed fra Flavia og Debora - det praktiske fungerer upåklageligt.

Læs mere

Vidunderligt bolig til flere generationer

Poolen var helt i toppen! Den smukke aftenbelysning skabte en herlig stemning. Udsigten og omgivelserne var vidunderlige. Fungerede godt for store familier. Rigtig gode tekniske løsninger, såsom porttelefon med kamera. AC på alle værelser. En alarmkontakt i tilfælde af brand, ved akut sygdom mm. tryghedsskabende selvom vi ikke havde behov for at bruge det.

Læs mere
 
search map