Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Scoglio

 
Villa Scoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Bassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Scoglio ligger i nærheden af Borgo San Gregorio, ca. 1,5 km fra havet. Det er en nyopført lille villa med flot udsigt over Borgo San Gregorio og dens havn, beliggende op ad skråningerne langs vejen, der bringer folk til landsbyen Naso.

Placering

Der findes indkøbsmuligheder inden for 500 meters afstand i form af en lille butik med de basale råvarer. Større indkøbsmuligheder ligger i Capo d'Orlando, ca. 3 km fra huset. Der er gode spisemuligheder ved stranden i selve San Gregorio. Der findes mange restauranter også i Capo d'Orlando og på vej op til Naso gennem Scafa.

Læs mere om Villa Scoglio

Villa Scoglio:
- Fra den store terrasse kommer man ind i opholdsstuen udstyret med hjørnekøkken og sovesofa samt enkeltseng. Derudover er der soveværelse stor balkon med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser. Denne del af huset er udstyret med aircondition. En anden dør på terrassen fører ind til et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Dette værelse, som ikke har aircondition, benyttes, når der bestilles til 5 - 6 personer, men udlejes ikke til andre gæster end dem, der bor på Villa Scoglio.

Skjul teksten
 
 
search map