Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Scoglio

 
Villa Scoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Bassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Scoglio ligger i nærheden af Borgo San Gregorio, ca. 1,5 km fra havet. Det er en nyopført lille villa med flot udsigt over Borgo San Gregorio og dens havn, beliggende op ad skråningerne langs vejen, der bringer folk til landsbyen Naso.

Placering

Der findes indkøbsmuligheder inden for 500 meters afstand i form af en lille butik med de basale råvarer. Større indkøbsmuligheder ligger i Capo d'Orlando, ca. 3 km fra huset. Der er gode spisemuligheder ved stranden i selve San Gregorio. Der findes mange restauranter også i Capo d'Orlando og på vej op til Naso gennem Scafa.

Læs mere om Villa Scoglio

Villa Scoglio:
- Fra den store terrasse kommer man ind i opholdsstuen udstyret med hjørnekøkken og sovesofa samt enkeltseng. Derudover er der soveværelse stor balkon med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser. Denne del af huset er udstyret med aircondition. En anden dør på terrassen fører ind til et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Dette værelse, som ikke har aircondition, benyttes, når der bestilles til 5 - 6 personer, men udlejes ikke til andre gæster end dem, der bor på Villa Scoglio.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Scoglio

Læs personlige anmeldelser af Villa Scoglio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Scoglio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Scoglio

12 dages afslapning i hyggelige omgivelser - og sikke en udsigt...

Lejligheden levede fuldt ud op til vores forventninger. Billederne og beskrivelsen holder, hvad de lover.
Det var dejligt, at man kunne nyde stedet og udsigten i "privathed" - ikke som en del af et stort feriekompleks, men som en del af landsbyen.
Til trods for en hovedvej tæt på og et par hoteller med musik følte vi os ikke generet af støj.
Det er ikke sted, der er fyldt med turister. San Gregorio, som er nærmeste by, har ikke en masse butikker og shoppemuligheder. Det gør, at stedet føles behageligt og afslappende at være i.

Vi satte pris på at have vores eget køretøj i forbindelse med indkøb, ture osv., da det ellers kan være anstrengende og varmt at gå på stejle og smalle veje.

Carlos er imødekommende og venlig. Han taler godt engelsk og giver informationer om alt fra indkøb til el-installationer - og et par tips til gode restauranter.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Scoglio

Glimrende lejlighed med godt udstyr og fantastisk beliggenhed/udsigt til Lipariske øer.Godt udgangspunkt til Øst-/Nord-/Vestsicilien (i bil)

Læs mere

Bedømmelse af Villa Scoglio

Læs mere

Lars og familie fra København NV boede på Villa Scoglio i Scafa Bassa fra d. 14. til d. 28. juli 2009.

Turen gik fantastisk godt. Vejret er altid til at regne med og Sicilierene er meget søde og i mødekommene. I dette område er de ikke så vant til udenlansketurister ,så man kan ikke regne med at finde et sted at spise frokost uden for deres" frokost tidspunkt",når man har børn der sover længe og har fået morgenmaden kl.11!! Så det kan betale sig At købe ind og køre hjem og spise, det er også dejligt med en pause fra solen på dette tidspunt. De taler ikke så godt engelsk .

Udsigten fra lejligheden, fantastisk! Solnedgangen kan ikke fås bedre andre steder fra! og selve huset rigtig dejligt men savnet lidt aircondition! og en grill!! Carlos er vældig flink og hjælpsom. Vi har absolut nydt ferien på Sicilien og er meget tilfredse for den behandling vi har fået fra jer især når tiden før rejsen var så kort! Tak for denne gang og på gensyn.

Læs mere

Karen og rejsefæller fra Skovlunde boede på Villa Scoglio i Borgo San Gregorio fra d. 22. til d. 29. oktober 2007.

Vi var to par, som valgte et ophold i Borgo San Gregorio på Sicilien. Vi boede i villa Scopio, og panoramaudsigten fra den store terrasse svarede til fotoet, som var anledningen til, at vi netop ønskede at bo der. Vi havde en uges ophold, og vi ønskede fred og ro og en herlig udsigt, og det fik vi. Opholdet var fra den 22-29 oktober, derfor var der en behagelig temperatur fra 20-27 grader. Capo d´Orlando, hvor vi handlede ind, lå kun to km væk, og vi købte pizzaer naturligvis, men der var også mulighed for at købe kød, ost og grøntsager og drikkevarer til maden, det gjorde vi flere gange, for det var flot at sidde og spise på terrassen. Restauranterne var få i byen, men der var mange kaffe is- og kagebarer. En hyggelig by ved vandet, uden synlig turisme.

En bil er nødvendig hele ugen, da der er meget kuperet og vi ville gerne se noget, især naturen. Vi havde medbragt en GPS, og den var betryggende at have, især hvis man ville udforske de mindre asfaltveje, som der var mange af. Den fandt altid vej. At køre på Sicilien tager tid, på grund af det meget kuperede terræn, men vi valgt at køre til Etna og en middelalderlig by, Sperlinga. Turen dertil og byen var den største oplevelse, afvekslende terræn med skov, løsgående vildsvin, får, køer og flotte, barske, græsbeklædte højdedrag. Men også Etna var imponerende, men flottest på afstand. En køretur på ca. 100 km hver vej var, hvad vi syntes var passende, det tog ca. 10 timer. Derudover stod den på småudflugter i nærmeste omegn, bl.a. til byen Naso. Kan anbefales. Den tilsynsførende på stedet var venlig, ligesom de lokale. Der var meget få, der kunne tale flydende engelsk, men ved hjælp af enkelte ord og fakter kunne vi forstå hinanden. In-Italia er vi meget tilfredse med. Vi oplevede en hurtig, kompetent og venlig sagsbehandling, og vi kan godt anbefale andre rejsebureauet. Der var styr på det hele.

Læs mere

Morten og hans familie fra Skødstrup boede på Villa Scoglio i Borgo San Gregorio fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Meget flot og frodigt med fantastiske udsigter over Middelhavet og de mest lække strande og vand vi har oplevet.
Meget fin lejlighed meget en fantastisk beliggenhed på bjergsiden med udsigt lige ud til havet og solnedgangen fra en stor terrasse. Vi kunne tydeligt se de Æoliske øer med Stromboli og de andre øer. Relativt nemt at komme til Etna.
Fin lejligheden men køkkenmæssigt alt for spartansk, der var næsten ingen køkkenredskaber og det gør det svært, når man godt kan lide at lave sin egen mad.

Læs mere
 
search map