Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Marzia

 
Villa Marzia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Marzia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Bassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejes mellem Palermo og Catania finder du den dejlige Villa Marzia, der har den autentiske sicilianske charme, der præger stenhuse på Sicilien, og også opmærksomhed på miljøet, for huset er nemlig udstyret med solpaneler på taget, der forsyner dig med strøm og varmt vand.

Nemt at komme til

Der er ingen grusvej, som du skal køre ad for at komme frem og parkeringsforholdene er nemme og bekvemme, trods du bor på en stejl bjergskråning. Vejen ved huset benyttes kun af de lokale, der bor længere oppe ad bakken, og det er ikke særlige mange. Hovedvejen SS116 kører på den anden side af bjerget, og det er den, som langt de fleste vælger at køre, når de skal op til bjergbyerne Naso, Castell’Umberto og Ucria. De to km til stranden i Borgo San Gregorio og kysten er for kort en strækning til at blive køresyg af, men den bringer dig alligevel så højt op, at udsigten over landskabet, havet og øerne er helt betagende.

Afslapning ved pool eller aktiv på udflugt

På skråningen i samme niveau med husets højeste etage har du pool, hvor du kan solbade og slappe af. Alt efter hvornår på året du kommer, kan du plukke figner, citroner eller andre frugter fra træerne på grunden. Har du lyst til at opleve terrænet og bjergene, så er der rige muligheder for udflugter inden for en times kørsel. Du kan komme hele vejen til Cefalù på ca. en time, og endnu tættere på finder du Milazzos kap og dens gamle by, Tindaris græske teater, hyggelige bjergbyer som Ficarra og San Marco d’Alunzio og skønne naturoplevelser i Nebrodi Naturreservatet.

Byliv, spisesteder og caféer

I nærliggende Borgo San Gregorio, hvor du finder nærmeste restauranter og stranden, ændrer en del alt efter årstid. Glade unge mennesker på knallerter og strandliv i august og juli, stille og afslappende forhold i resten af året. Nærmeste rigtig by er Capo d’Orlando, som ligger ca. 4 km fra huset: Her finder du flere supermarkeder, bankautomat, apotek, togstation og endnu flere spisesteder. Det er en by, hvor der bor ret mange lokale, og hvis økonomi ikke afhænger af turismen. Det giver dig bedre plads på den 4 km lange strand, generelt bedre priser end hvor alle strømmer til, men ikke nogen seværdigheder… medmindre du oplever ældre mænd, der spiller kort på baren med en kop kaffe i hånden, mens børnebørnene spiser en lækker granita-is som en seværdighed i sig selv… en gåtur op til toppen af kappen er det dog værd at tage for at beundre kystlinjen

Villaen på Villa Marzia

Villa med 6/7 sovepladser

Villaen ligger i to plan, og du kan komme ind I huset fra grunden både i den laveste og øverste etage, da skråningen er temmelig stejl. Stuetagen indholder stort spisekøkken med udgang til terrasse med grill og havudsigt, rummelig opholdsstue, værelse med dobbeltsovesofa og lille badeværelse med toilet, vaskemaskine og bruseniche. En indvendig trappe fører op til 1. sal, hvor der er soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser - begge soveværelser er udstyret med aircondition. Fra første sal har du udgang til terrasse med bord og stole, der er knyttet til poolområdet.

 
 

Gæstebedømmelser af Villa Marzia

Læs personlige anmeldelser af Villa Marzia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Marzia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

hyggelig og charmerende

Dejlig autentisk Villa med skøn udsigt og god plads.

Ønsker til forbedringer:
- bedre havemøbler: plasticmøblerne var ustabile og et meget lille bord til et så stort hus
- aircondition nødvendig i mindst alle soveværelser (vi fik hurtigt leveret "fan"s af Carlos
- rist til grill
- frotté håndklæder til alle

Læs mere
 
search map