Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa d'Orlando Charme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa d'Orlandos charmerende, panoramiske beliggenhed er ikke villaens eneste fordel. Her bor du mindre end 2 km fra den nærmeste sandstrand i Borgo San Gregorio, hvor du også finder spisesteder og en isbar. I samme afstand finder du Capo d'Orlandos hyggelige turisthavn, hvorfra du kan sejle til de eksotiske Æoliske Øer eller leje en båd og tage en sejltur langs kysten. Capo d'Orlandos centrum med dens utallige butikker, caféer og delikatesseforretninger ligger ca. 4 km fra villaen.

Privat pool til en god familieferie

Rundt om huset er der en indhegnet have med en lille, privat pool (3x6 meter, 120 cm dyb), og det er noget, børnene sætter stor pris på. Mens børnene boltrer sig i poolen, kan du slå dig ned i en liggestol i skyggen ved havebordet. Poolen ligger på vestsiden, og herfra er der flot udsigt over havet, Orlandos odde og solnedgangen - her kan du med andre ord få nogle rigtig smukke feriebilleder.

Læs mere om Villa d'Orlando Charme

Villaen på Villa d'Orlando Charme

Villa med privat pool og havudsigt

Villaen er fordelt i tre plan. - Stueetagen indeholder et veludstyret spisekøkken med opvaskemaskine, ovn, fire gasblus og en opholdsstue med sofaarrangement og en glasdør med panoramaudsigt over havet. Her er også et toilet. Fra både køkken og stue er der udgang til haven med bord og stole samt til poolområdet. - På første sal ligger et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med badekar og toilet samt udgang til balkon. Der er endvidere et soveværelse med to adskilte senge (de kan samles til en dobbeltseng) og bruser samt toilet med indgang fra gangen. - I underetagen findes der endnu en opholdsstue med tre sovepladser og adgang til badeværelse med toilet og bruser. Her er også et vaskerum med vaskemaskine. Denne etage har begrænset lysindfald på grund af de små vinduer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map