Anmeldelser af Villa Anita Suites

 
Villa Anita Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Anita Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Bassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Anita Suites

Læs personlige anmeldelser af Villa Anita Suites som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Anita Suites. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Claus og rejseselskab fra Struer boede på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 17. til d. 24. oktober 2010.

Vi havde en rigtig god tur til Sicilien i efterårsferien.
Dejlig lejlighed med god beliggenhed og udsigt over havet. Let adgang til en svømmetur.

Eneste kritik vi kan rette: Vejret var dårligt de første to dage. Skybrud og torden med følgende jordskred på nogle af vejene, som var spærrede et stykke tid. Det kan vi selvføgelig kun bebrejde vejrguderne. Men det betød også, at vandforsyningen til lejligheden og området var afbrudt to dage, hvilket var noget generende, især fordi vi hele tiden blev lovet, at det ville være i orden inden for et pat timer. Vi kunne godt have ønsket os lidt bedre og mere pålidelige informationer om situationen.

Men bortset fra det var værtinden meget sød og hjælpsom - ligesom hun flere gange beklagede situationen.
Men heldigvis skitede vejret de sidste 5 dage - og vi fik dejligt varmt solskindsvejr og lidt kulør på kroppen.

Alt i alt et sted, vi godt kunne tænke os at vende tilbage til en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Torben og familien fra Silkeborg boede på Antares Hotel i San Vito Lo Capo fra d. 21. til d. 23. juli 2010, på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 23. til d. 26. juli 2010 og på La Collina dei Nebrodi i San Marco d'Alunzio fra d. 26. til d. 28. juli 2010.

Vi har for fjerde sommerferie i træk været indkvarteret gennem In-Italia, de tre foregående år på Sardinien. I år gik turen imidlertid til Sicilien.

Vi har lidt større børn, og turde derfor ikke binde an med mere end en uge. Da vi var lidt ængstelige over, hvor varmt det ville blive, var kravet til indkvarteringen, at der skulle være swimmingpool.

Vi lagde ud tæt på lufthavnen i Trapani, hvor vi landede kl. 19.00. Det var på hotel Antares, hvor vi havde to værelser. Hotellet og poolen er ok og stranden ved San Vito Lo Capo er god. To nætter her var passende.

Vi fortsatte derefter til Villa Anita Suites, hvor vi havde tre dejlige overnatninger. Lejlighederne, haven og poolen med havvand er super. Beliggenheden lige på bjergsiden ud mod Middelhavet er pragtfuld. Udsigten over havet og lyden af brændingen er en oplevelse. Og Lorena på stedet sørger for, at alt er i orden. Hun er en gevinst, og mente ikke der var nogen grund til at kræve depositum. Hun frafaldt også krav om betaling for aircondition – det var fint gjort. Det kan altid undre, når man kommer i lejlighed i Italien, at der ikke er vinglas. Italien er trods alt verdens største vinproducerende land. Der manglede lidt skæreknive og et skærebræt, men det var blot at sige det til Lorena, så blev det klaret. Helt klart et sted, vi vil anbefale.

Vi sluttede af med to overnatninger i bjergene på La Collina dei Nebrodi. Et dejligt sted i en meget smuk natur. Udsigten helt overvældende. Her var temperaturen ikke meget over 22 grader, så det var en forandring fra kysten. Pæne værelser og god mad og vin. Med større børn var to overnatninger tilpas. Benytter I GPS, så stol ikke for meget på den, når I kommer rundt ad de små veje i området. Og vejene er virkelig små og snoede.

Naturen i Nebrodi-bjergene er frodig og langt fra så afsveden som det meste af Sardinien. Minder mere om den centrale del af Korsika.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mikkel og kæresten fra Århus C boede på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 8. til d. 12. oktober 2009.

Det var super dejligt!
Kunne sagtens finde på at vende tilbage til netop det sted!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo fra Skødstrup boede på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Lejligheden i Villa Anita Suites var vi virkelig godt tilfredse med. God stor stue og en lækker altanterrasse med fantastisk udsigt til de Eoliske øer. Stranden nedenfor egner sig ikke til solbadning, men er fremragende til snorkling med masser af fiskeliv. Eneste minus ved stedet er de lidt vanskelige parkeringsforhold på den smalle vej uden for.

Et tip til opholdet er at lade Lorena tilberede maden en aften og servere den på terrassen - det er hyggeligt, og hun er en glimrende kok!

Et udflugtstip er en heldagstur til 4 af de Eoliske øer, hvor man besøger Lipari, Vulcano og Panarea for efter mørkets frembrud at sejle rundt om Stromboli og se vulkanens hyppige udbrud. Turen starter og ender i Capo de Orlandos havn, der ligger næsten lige nedenfor Villa Anita. Lorena hjælper gerne med at booke billetter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra Odense C boede på Residence Cala dell' Arena i San Vito Lo Capo fra d. 5. til d. 12. juli 2008 og på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det været en fantastisk tur....til Sicilien.
Begge steder har været rigtig gode........men mange plusser og få minuser.

Så begge steder kan anbefales på det varmeste....men jeg vil sende dig et mere uddybende svar på begge steder og omkring hvad vi har set og oplevet........

Men det første sted i San Vito Lo Capo.....var virkeligt dejligt og faktisk også til en rimelig pris.....især deres swimmingpool er helt unik, med udsigten til bjergene og havet på samme tid.......og steder bliver holdt godt. Der er kun turister fra Italien der....på nær et sæt danskere som boede lige ved siden af os. Så det var jo bare heldigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans Erik og rejsefæller fra Christiansfeld boede på Villa Anita Suites i Scafa Bassa fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi var i Villa Anita, Capo D'Orlando, som er et dejligt område og strandene langs byen er lækre, og byen fin. Boligen var fin, og værtinden var meget flink og venlig. Nyd det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og Helle fra Albertslund besøgte Syd Italien i sommer 2003. De boede på Hotel Minerva i Sorrento fra d. 8. til d. 11. juli og på Villa Anita i Borgo San Gregorio fra d. 13. til d. 19. juli 2003 og meddelte begejstrede efter turen:

Det har endnu engang været en stor fornøjelse at tilbringe vores ferie i Italien. De steder vi har besøgt i år har været en fantastisk oplevelse. At bevæge sig ned langs Amalfikysten mod Sicilien var utroligt flot. At gå på kanten af en vulkan, hvor svovldampe står op af jorden, er en ubeskrivelig oplevelse, og ikke mindst den flotte natur vi kunne opleve fra vulkanens top. En køretur ind på Sicilien var også en oplevelse, hvor et stop i en lille by hvor vi klart mødte landbefolkningen på den lokale restaurant, gav os et andet hyggeligt billede, og her havde vi begge et ønske om at kunne tale italiensk, da både de og vi gerne ville sludre.
De steder vi har boet, har levet fuldt op til vores forventninger. At sidde på altanen og nyde den fantastiske solnedgang over Middelhavet er balsam på sjælen. Vi havde vores egen swimmingpool på Sicilien, det var dejligt når vi vendte mindre udmattet hjem fra dagens oplevelser, det er ikke lige os at klumpe sig sammen på en badestrand, men svømme i Middelhavet gjorde vi selvfølgelig også, og det var dejligt. At gå ud og spise på Sicilien er en dejlig og anderledes oplevelse specielt hvis man holder af fisk, og det gør vi. Maden var stort set altid veltillavet, men det sene tidspunkt sicilianerne spiser på nåede vi ikke helt at vænne os til, vi kunne sjældent strække den længere end 21.00 og på dette tidspunkt var vi klart de første på restauranten.
Vores hjælp fra In-Italia og specielt fra dig Fillippo, har gjort ferien perfekt. Du kan helt klart fornemme vores ønsker. Det var samtidig en pragtfuld oplevelse vi havde på Vulcano, og ikke mindst sejlturen til og fra, med dig som guide, tak for det. Vi rejste til Palermo lørdag morgen og fik set lidt af den by, så det var ærgerligt vi var rejst da du besøgte Villa Anita. 
Vi havde en fin sejltur fra Palermo til Napoli, og havde god tid til at nå flyet søndag kl. 12.
Der er stadig steder i Italien vi har planer om at besøge, og jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi besøger Sicilien, øen er jo stor og der er nok mange spændende steder vi ikke fik set. Specielt kunne jeg forstå at det sydlige Sicilien er noget anderledes? Så det er helt sikkert ikke sidste gang vi har brug for hjælp af In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map