Feriebolig i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Anita Suites

 
Villa Anita Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Anita Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Bassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Anita Suites ligger på en stejl skråning mellem Borgo San Gregorio og Testa di Monaco.

Villa Anitas panoramiske beliggenhed over havet og de Æoliske Øer på horisonten danner de rigtige omgivelser for et afslappende ophold i maleriske omgivelser. Her kan du bade i det gode svømmebassin (6 x 12 meter) eller fra selve klippen. Er du til strand, så kan du både gå eller køre til stranden i San Gregorio med småsten eller til den såkaldte afrikanske strand - af fin sand - på den anden side af Testa di Monaco.

Læs mere om Villa Anita Suites

Det, der er særligt ved Villa Anita, er, at betjening og indlogering er en blanding af det, man kan forvente af et hotel og det der normalt hører til et lejlighedskompleks. Prisen inkluderer nemlig reception døgnet rundt og morgenmad. Men ellers bor du som i en lejlighed, hvor du har mulighed for selv at lave maden, og hvor du kan komme og gå uden at skulle igennem hall'en. En familie kan med fordel vælge at bo her og får mere plads til rådighed, end hvad de normalt kan forvente af et hotel samtidigt med at de har flere faciliteter stillet til rådighed end på et self-catering lejlighedskompleks.

Den unge Lorena, som bestyrer stedet, serverer morgenmaden i villaens nederste etage og - så længe vejret tillader det - i haven foran villaen, hvor du sidder under palmerne og anden Middelhavsvegetation og har samtidigt udsigt til hav og pool. Opholdsrummet i stueetagen er åbent hele dagen og her kan du få forfriskninger eller en god flaske vin alt efter dine ønsker. Lorena, som i øvrigt begår sig godt på engelsk, står gerne til rådighed for smagsprøver af lokale landsbrugsprodukter og oste. Hvis man en aften ikke selv ønsker at kokkerere eller gå på restaurant, kan man bestille mad på stedet - dog i god tid, dvs. om morgenen, hvis der ønskes aftensmad.

Villa Anita indeholder syv velindrettede lejligheder med plads fra to til fem personer i hver. Alle lejlighederne har møbleret terrasse med udsigt over havet samt køkken med fire blus og bad med toilet og bruser. De er alle udstyrede med to airconditionanlæg og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map