Anmeldelser af Villa Tramonto

 
Villa Tramonto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tramonto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Tramonto

Læs personlige anmeldelser af Villa Tramonto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Tramonto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Udsigten er det hele værd.

Dejligt velholdt hus med fantastisk terrasse og skøn udsigt over bjergene og havet. Det er oplagt at indtage alle måltider der og spille sine medbragte spil. Måske nyde roen, læse en bog eller bare nyde udsigten.
Køkkenet er meget spartansk, hvilket er synd. Stedet indbyder til at lave maden selv. Bl.a. manglede vi et fad til lasagne, for få glas og ingen vinglas og andre småting. En grill kunne også være rart sådan et sted. Aircon. i alle soveværelser samt en lidt større pool, kunne være være rart.
Vi havde brug for hjælp et par gange. Bl.a. lægehjælp og her var ejeren en fantastisk hjælp.

Vi havde 10 skønne dage i Villa Tramonto og vil gerne anbefale huset til andre.

Villa Tramonto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Tramonto
Villa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Lille, men uundværlig pool.
Internetadgang/Wi-Fi

Fungerede upåklageligt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Villa Tramonto

Scafa Alta som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Capo d' Orlando i maj. Villa Tramonto. Carlsen og Kristensen med koner

Dejlig villa med en fantastisk beliggenhed. Stor terrasse med en flot udsigt over havet, med de Lipariske øer i baggrunden. Møblementet, køkkenudstyr og service er lidt sparsomt. Sengelinned og håndklæder ret slidt, men det gør det på en eller anden måde meget autentisk. Der var rent og det var dejligt med ekstra toilet i stueetagen. Vi havde nogle fantastiske dage.

Anbefaling til kommende gæster

En stor oplevelse var turen til Vulcano (de Lipariske øer). Sejlturen med flyvebåd fra Milazzo tager ca. 1 time. Der går også større både, som så tager længere tid.
Vi besteg vulkanen, hvilket var en stor naturoplevelse. Det bør man ikke gå glip af. Tag fornuftige sko på, "stien" dertil er af varieret beskaffenhed. Turen ned igen var malerisk, den gule gyvel, den sorte lava og det blå hav.
Vel nede igen kan man bade i "svovlmudder" og skylle sig i havet.

Vil man på en lille bjergkøretur, så er en formiddagstur til den lille bjergby San Marco d' Alunzio
en dejlig tur. Byen ligger meget smukt.

Fra villa Tramonto skulle vi til Catania lufthavn. Vi tog turen over Naso til Randazzo, fantastisk natur, men man skal kunne lide hårnålesving. Fra Randazzo tog vi mod øst og kørte ved foden af Etna. Her var der vingårde i stor stil. Gjorde et lille stop ved en af de små togstationer (trinbrædt)
ved jernbanen, som går rundt om Etna. Flot, flot, flot.

Villa Tramonto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Tramonto
Villa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fantastisk hus med vidunderlig udsigt

Vi boede en uge i Villa Tramonto. Dejligt hus med gigantisk terrasse med fantastisk udsigt over bjergene og havet. Stort og rummeligt og meget velholdt! Huset var meget bedre i virkeligheden end hvad billederne viser !! Overgik vores forventninger! Sandsynligvis bedst egnet til 4 personer, da børnesoveværelset mangler AC. De to andre soveværelser har AC. Det eneste vi manglede var, at det var meget dårligt med service, der var hverken større kopper, vinglas eller skærebræt. Der var ikke nok porcelæn til 6 personer, hvis vi havde været så mange. Vi købte dog skærebræt, som vi efterlod så forhåbentlig er det der til andre gæster nu :-) Og så manglede vi grill. Ellers var alt perfekt! Fine små stenstrande med krystalklart og svalende vand, så aldrig en fuld stranden. Derfor savnede vi ikke pool, eftersom vandet og strandene var så gode.

Villa Tramonto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Tramonto
Villa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map