Feriebolig i Scafa Alta på Sicilien

Villa Tramonto

 
Villa Tramonto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tramonto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Tramonto er et selvstændigt hus beliggende langs vejen mellem Borgo San Gregorio (4 km) og Naso (6 km). Nærmeste spisested ligger ca. 2 km fra villaen.

En terrasse der er hele ferien værd

Villaens terrasse har flot udsigt over havet med øerne Salina, Filicudi og Alicudi samt solnedgangen, da den er vestvendt. Der er et lille opstammet pool der hører til Villa Tramonto - og hvis du også lejer enten Villa Brezza di Mare eller Villa Dimora dei Venti, der hver har egen pool, har du adgang til disse. Villa Tramonto kan med andre ord fint fungere som anneks til en af de nærliggende villaer.

Læs mere om Villa Tramonto

Villa med 6 sovepladser:
- Villaen råder over egen parkeringsplads og er fordelt på to etager. I stueetagen er der rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn. fire gasblus og køleskab), spisebord, dobbelt sovesofa samt udgang til den enorme og delvist overdækket terrasse med havudsigt samt bord og stole. På denne etage er der også badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Etagen ovenover indeholder to soveværelser med dobbeltseng og havudsigt, et soveværelse med to enkeltsenge og havudsigt og badeværelse med toilet og bruser. Alle soveværelser på 1. sal er udstyrede med aircondition.

Huset er ret køligt, da den konstante vind fra havet gør luften frisk og behagelig selv i de varme sommermåneder - kun i tilfælde af scirocco (den lune vind fra Afrika) er der risiko for meget varme dage. Under alle omstændigheder er der aircondition i husets øverste etage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Tramonto

Læs personlige anmeldelser af Villa Tramonto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Tramonto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Tramonto

Udsigten er det hele værd.

Dejligt velholdt hus med fantastisk terrasse og skøn udsigt over bjergene og havet. Det er oplagt at indtage alle måltider der og spille sine medbragte spil. Måske nyde roen, læse en bog eller bare nyde udsigten.
Køkkenet er meget spartansk, hvilket er synd. Stedet indbyder til at lave maden selv. Bl.a. manglede vi et fad til lasagne, for få glas og ingen vinglas og andre småting. En grill kunne også være rart sådan et sted. Aircon. i alle soveværelser samt en lidt større pool, kunne være være rart.
Vi havde brug for hjælp et par gange. Bl.a. lægehjælp og her var ejeren en fantastisk hjælp.

Vi havde 10 skønne dage i Villa Tramonto og vil gerne anbefale huset til andre.

Læs mere

Capo d' Orlando i maj. Villa Tramonto. Carlsen og Kristensen med koner

Dejlig villa med en fantastisk beliggenhed. Stor terrasse med en flot udsigt over havet, med de Lipariske øer i baggrunden. Møblementet, køkkenudstyr og service er lidt sparsomt. Sengelinned og håndklæder ret slidt, men det gør det på en eller anden måde meget autentisk. Der var rent og det var dejligt med ekstra toilet i stueetagen. Vi havde nogle fantastiske dage.

Læs mere

Fantastisk hus med vidunderlig udsigt

Vi boede en uge i Villa Tramonto. Dejligt hus med gigantisk terrasse med fantastisk udsigt over bjergene og havet. Stort og rummeligt og meget velholdt! Huset var meget bedre i virkeligheden end hvad billederne viser !! Overgik vores forventninger! Sandsynligvis bedst egnet til 4 personer, da børnesoveværelset mangler AC. De to andre soveværelser har AC. Det eneste vi manglede var, at det var meget dårligt med service, der var hverken større kopper, vinglas eller skærebræt. Der var ikke nok porcelæn til 6 personer, hvis vi havde været så mange. Vi købte dog skærebræt, som vi efterlod så forhåbentlig er det der til andre gæster nu :-) Og så manglede vi grill. Ellers var alt perfekt! Fine små stenstrande med krystalklart og svalende vand, så aldrig en fuld stranden. Derfor savnede vi ikke pool, eftersom vandet og strandene var så gode.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Tramonto

Læs mere
 
search map