Feriebolig i Scafa Alta på Sicilien

Villa Tramonto

 
Villa Tramonto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tramonto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Tramonto er et selvstændigt hus beliggende langs vejen mellem Borgo San Gregorio (4 km) og Naso (6 km). Nærmeste spisested ligger ca. 2 km fra villaen.

En terrasse der er hele ferien værd

Villaens terrasse har flot udsigt over havet med øerne Salina, Filicudi og Alicudi samt solnedgangen, da den er vestvendt. Der er et lille opstammet pool der hører til Villa Tramonto - og hvis du også lejer enten Villa Brezza di Mare eller Villa Dimora dei Venti, der hver har egen pool, har du adgang til disse. Villa Tramonto kan med andre ord fint fungere som anneks til en af de nærliggende villaer.

Læs mere om Villa Tramonto

Villa med 6 sovepladser:
- Villaen råder over egen parkeringsplads og er fordelt på to etager. I stueetagen er der rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn. fire gasblus og køleskab), spisebord, dobbelt sovesofa samt udgang til den enorme og delvist overdækket terrasse med havudsigt samt bord og stole. På denne etage er der også badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Etagen ovenover indeholder to soveværelser med dobbeltseng og havudsigt, et soveværelse med to enkeltsenge og havudsigt og badeværelse med toilet og bruser. Alle soveværelser på 1. sal er udstyrede med aircondition.

Huset er ret køligt, da den konstante vind fra havet gør luften frisk og behagelig selv i de varme sommermåneder - kun i tilfælde af scirocco (den lune vind fra Afrika) er der risiko for meget varme dage. Under alle omstændigheder er der aircondition i husets øverste etage.

Skjul teksten
 
 
search map