Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Sapienza

 
Villa Sapienza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sapienza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Sapienza ligger ca. 5 km fra stranden (ca. 10 minutters kørsel) og højt over havet (300 meters højde). Udsigten herfra rækker fra Capo d’Orlando til Capo Calavá og de Æoliske øer ses i horisonten. Der er ca. 600 meter til nærmeste restaurant-pizzeria (da Nino Zac). Huset ligger i rolige omgivelser, dog løber den meget lidt trafikerede vej, der forbinder San Gregorio med Naso, bagved facaden. Huset er desuden udstyret med grill, fjernsyn og vaskemaskine.

Huset er omgivet af have med bord og stole samt hegn. Husets terrasser erstatter dog fuld ud behovet for mere haveplads, da de er store og møblerede med havebord og -stole.

Læs mere om Villa Sapienza

Villa med 6 / 8 sovepladser:
Huset er fordelt på tre etager og kan gæste op til 8 personer:
- i stueetagen findes en enorm stue delt i to områder: spiseområde med køkken og spisebord, hyggeområde med bord, stole og sovesofa. Fra vinduerne har man udsigt over vandet dog gennem vegetationen. På denne etage findes desuden badeværelse med toilet samt et soveværelse med dobbeltseng.

- på første sal ligger to soveværelser med dobbeltseng og udgang til den store terrasse med havudsigt, der løber langs med huset, badeværelse med toilet og badekar og lille stue med dobbelt sovesofa ligeledes med udgang til terrasse
- på anden sal ligger endnu et soveværelse med eget bad med toilet og bruser og med udgang til en stor dækket terrasse, der også nyder havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map