Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Dimora dei Venti

 
Villa Dimora dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Dimora dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Dimora dei Venti ligger med flot udsigt på skråningerne ud mod havet i Nebrodi-Bjergene. Villaen råder over svømmebassin, vestvendte terrasser med udsigt over havet og solnedgangen samt vaskemaskine og aircondition i den øverste etage.

Havudsigt fra alle værelser og fra pool

Fra alle villaens værelser og stuer har du udsigt over havet og tre af de Æoliske Øer, nemlig Salina, Filicudi og Alicudi. Alle balkoner er vestvendte, så udsigten over solnedgangen er garanteret. Villaen er omgivet af en lille have, hvor man har installeret et lille men flot svømmebassin med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Villaen ligger lige ved siden af Villa Brezza di Mare og Villa Tramonto, så der er mulighed for at være op til 23 sovepladser i alt med to svømmebassiner til rådighed.

Læs mere om Villa Dimora dei Venti

God plads til at være sammen eller helt for sig selv

Villaen har egen parkeringsplads, hvis man ikke vil efterlade bilen langs vejen, der forbinder kysten med Naso. Den er velegnet til såvel par, der rejser sammen, som til større familier, da der er 4 badeværelser i alt, af hvilke det ene med vandmassage. Der findes endvidere vaskemaskine, aircondition på værelserne i den øverste etage og rigtig god plads til at være sammen eller helt for sig selv. Nærmeste spisested (Ristorante La Perla) ligger op ad bakken ca. 3 km fra villaen; flere spisesteder finder du langs vandet ca. 4 km ned ad bakken.

Villa med 7/9 sovepladser:
- Villaen er fordelt på tre etager, af hvilke den nederste og den midterste har direkte udgang til haven med svømmebassinet. Den nederste etage er et stort spisekøkken (med 5 gasblus samt ovn og køleskab) en suite med alcova med dobbeltsovesofa og to lænestole, samt badeværelse med toilet og bruser med vaskemaskine - i denne etage er der mulighed for endnu en ekstra seng. Fra denne etage har du direkte udgang til terrasse med havudsigt, som er forbundet med græsplænen ved svømmebassinet.
Den midterste etage består af stor opholdsstue med sofa, pejs og udgang til bred terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng samt udgang til terrasse med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser.

Den øverste etage indeholder soveværelse med eget bad med toilet og bruser og udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, lille værelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og karbad med vandmassage. De to dobbeltværelser på denne etage er udstyrede med aircondition, det lille værelse med ventilator.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Dimora dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Villa Dimora dei Venti som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Dimora dei Venti. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Dimora dei Venti

Super og meget rummelig villa med fænomenal udsigt

Villaen ligger oppe på skrænten så det tager en god 10 minutters tid at køre fra hovedvejen og op. Vejen der op er fin og der er ingen problemer med at kommer derop, selv i en stor bil. Selve indkørslen til villaen er meget stejl og smal og kræver lidt mod den første gang. Indkørslen deles i øvrigt med 3 andre villaer og det vil nok være lidt trængt hvis man vil parkere 2 biler ud for denne villa. Selve huset er fint velholdt og har alt hvad man behøver - medbring dog selv skarpe knive hvis du skal lave mad. Man bliver introduceret til alt af husets ejer Carlos. Huset er i 3 plan og der er sovepladser og toiletter på alle plan. Der er dog kun aircon på 2. sal og resten af husets sovepladser bliver ret varme. Typisk vil man lave mad i stueplan, spise på terrassen på 1. sal og sove på 2. sal. Man får altså gået lidt på trapper. Husets udsigt fra 1. og 2. sal er fantastisk. og hele huset er orienteret mod udsigten. Pool og udeområder ligger perfekt i forhold til terrasser og ud/indgange og passer fint til 6-8 personer. Der er dog kun 4 liggestole og én hængekøje. Vi var 4 så det passede fint, men er man 2 familier mangler der lidt.

Læs mere

FANTASTIK BOLIG

Vi var 4 voksne (2 par), (der kunne let have boet mindst tre personer mere)
Huset var rent og ryddeligt og havde en fantastisk have med forskellige terrasser og altaner og et meget flot poolområde. Udsigten var storslået.
Vi følte os "hjemme" med det samme, så vi brugte en masse tid der.
Vi tilberedte en masse mad, der blev købt i et supermercado, der lå 10 minutter væk med bil.
Der var virkelig alt vi havde brug for.
Nogle tog nogle ture i bjerglandsbyer i rundt omkring.
Som en lille overraskelse kom Carlos (ejeren) forbi en aften og tilbød prosecco og en slags lagrede ansjoser, som han har købt fra fiskeren, som man spiste med brød og olivenolie. Virkelig godt!
Vi stortrivedes og vil gerne vende tilbage!

Læs mere

Vi var meget tilfredse både med huset, beliggenheden og hvordan vi blev taget imod. Billederne af huset og beskrivelsen viser ikke hvor flot dette sted egentlig er. Vi blev positivt overrasket, noget vi er blevet alle gangene vi har lejet gennem In-Italia. Tak for en god ferieuge.

Læs mere

smuk udsigt, men mange myg og bøvl med vandtilførsel

På den positive side: Der var en rigtig dejlig udsigt fra huset, og der var stille og roligt. Vejret var skønt selv om det var oktober, og vi havde en dejlig familieferie.
Af negative ting kan nævnes: Vandpumpen gik hele tiden ud, hvilket bevirkede, at vi skulle ud i skel og slå den til 15-20 gange om dagen for at have vandtilførsel. Internettet fungerede kun halvdelen af dagene, men var til gengæld ikke et USB stik (som beskrevet), men udmærket trådløst net. Der var langt til restaurant og indkøb, og der var utrolig mange myg i/ved huset, og igler i poolen. Der var kun dør til 5 af sovepladserne. Resten var opredning i fællesrum.

Læs mere

Claus fra Hørsholm boede på Villa Dimora dei Venti i Scafa Alta fra d. 15. til d. 22. september 2012.

Go' tur til Scafa Alta.
Vi havde en rigtig fin tur, huset var et godt valg til både arbejde og ferie. Udsigten, fred og ro, et dejligt hus var en fin kombination.
Vi var mest i nærområdet, men der er også rigeligt at se og pragtfulde vandreture i bjergene. Den daglige formiddagstur til Naso, med kaffe, croisant og udsigt - det er en fin måde at starte en arbejdsdag på. Eneste minus var myggene. Vil anbefale at I skriver lidt om at når man rejser i perioder hvor man sover med åbne vinduer og døre skal man ha' myggenet eller andet udstyr med, hvis man ikke vil være et let bytte for sultne myg. Det ku' også være fint hvis der var myggenet for vinduer og døre i soveværelserne, det må være noget til ejerne.
Og så skal man måske også lige gøre opmærksom på at man betaler strøm for svømmebassinet, helt på linie med airkondition.
Vi skal tilbage til Sicilien

Læs mere

Tonny og familie fra Næstved boede på Villa Dimora dei Venti i Scafa Alta fra d. 12. til d. 22. juli 2012.

Vi er netop hjemkommet fra et vidunderligt ophold i Villa Dimora dei Venti, hvor vi boede 6 personer i dette meget fine hus. Vi har tidligere benyttet In-Italia til vores rejser til Italien og nyder det meget høje serviceniveau i.f.b. med udlejningen, under samt efterfølgende.
Stedet ligger fantastisk i bjergene i området Scafa Alta og tæt på en mindre og en større by. Udsigten er fasinerende og velkomsten af Carlos Vinci var helt i top - god gennemgang ved overtagelsen og ved afrejsen. Tak til Carlos for alle de gode råd og lidt historie omkring hus og området.
Vi benyttede stedet til overnatning, morgen- og aftenhygge, samt flere dage ved og omkring den fine pool. Aircondition i de to øverste soveværelser blev brugt flittigt ved varmegrader på mellem 25-28 grader om natten i juli måned 2012.
Vi var meget positivt overraskede over de nærliggende byers indbyggere, deres gæstfrihed og meget få turister. Prisniveauet er i disse byer; Capo D' Orlando m.fl. er pænt lavt og med et godt serviceniveau. En tur til de Lipariske øer var dejlig men meget turistet, herunder byen Milazzo, samt Siciliens næstestørste by Catania, sidstnævnte boede vi i et døgn i pga. tidligt flight hjem - denne store og meget turistede by var absolut ikke noget for os.
Strandene nær huset er bare dejlige, med gode bølger og mulighed for at leje parasol og solstole.
Tak for et super dejligt ophold - vi kommer meget gerne igen.

Læs mere
 
search map