Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Dimora dei Venti ligger med flot udsigt på skråningerne ud mod havet i Nebrodi-Bjergene. Villaen råder over svømmebassin, vestvendte terrasser med udsigt over havet og solnedgangen samt vaskemaskine og aircondition i den øverste etage.

Havudsigt fra alle værelser og fra pool

Fra alle villaens værelser og stuer har du udsigt over havet og tre af de Æoliske Øer, nemlig Salina, Filicudi og Alicudi. Alle balkoner er vestvendte, så udsigten over solnedgangen er garanteret. Villaen er omgivet af en lille have, hvor man har installeret et lille men flot svømmebassin med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Villaen ligger lige ved siden af Villa Brezza di Mare og Villa Tramonto, så der er mulighed for at være op til 23 sovepladser i alt med to svømmebassiner til rådighed.

Læs mere om Villa Dimora dei Venti

God plads til at være sammen eller helt for sig selv

Villaen har egen parkeringsplads, hvis man ikke vil efterlade bilen langs vejen, der forbinder kysten med Naso. Den er velegnet til såvel par, der rejser sammen, som til større familier, da der er 4 badeværelser i alt, af hvilke det ene med vandmassage. Der findes endvidere vaskemaskine, aircondition på værelserne i den øverste etage og rigtig god plads til at være sammen eller helt for sig selv. Nærmeste spisested (Ristorante La Perla) ligger op ad bakken ca. 3 km fra villaen; flere spisesteder finder du langs vandet ca. 4 km ned ad bakken.

Villa med 7/9 sovepladser:
- Villaen er fordelt på tre etager, af hvilke den nederste og den midterste har direkte udgang til haven med svømmebassinet. Den nederste etage er et stort spisekøkken (med 5 gasblus samt ovn og køleskab) en suite med alcova med dobbeltsovesofa og to lænestole, samt badeværelse med toilet og bruser med vaskemaskine - i denne etage er der mulighed for endnu en ekstra seng. Fra denne etage har du direkte udgang til terrasse med havudsigt, som er forbundet med græsplænen ved svømmebassinet.
Den midterste etage består af stor opholdsstue med sofa, pejs og udgang til bred terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng samt udgang til terrasse med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser.

Den øverste etage indeholder soveværelse med eget bad med toilet og bruser og udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, lille værelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og karbad med vandmassage. De to dobbeltværelser på denne etage er udstyrede med aircondition, det lille værelse med ventilator.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map