Anmeldelser af Villa Cucinotta

 
Villa Cucinotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cucinotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Cucinotta

Læs personlige anmeldelser af Villa Cucinotta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Cucinotta. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise-Lotte og familie fra Græsted boede på Villa Cucinotta i Scafa fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi havde en helt fantastisk uge i Villa Cucinotta.

Området var meget smukt og vi frekventerede ofte Capo d´Orlando. En utrolig hyggelig by med mange dejlige forretninger. De handlende var meget hjælpsomme og man følte sig meget velkommen. Ikke ret mange talte engelsk men det forhindrede os ikke i at få fat i det vi gerne ville have og ofte også prøve noget nyt. Jeg taler lidt Italiensk og har lært meget nyt på denne tur.

Vi havde lejet en bil gennem jer og det var et cirkus på ca 1.1/2 times varighed at få den udleveret. Folkene ved Hertz udlejningen var flinke, men ventetiden blev lang når der også skulle betjenes kunder pr. telefon mens man blev ekspederet. Da vi endelig fik bilen var den spritny og lækker.

Villa Cucinotta ligger helt fantastisk med en svimlende udsigt over middelhavet. Citrontræer og blommertræer i haven gjorde det hele extra smukt. Vi spiste flere aftner hjemme på terassen, fordi vi blev aldelse forført af de mange lækre delikatesse og vinforretninger. Køkkenet i villaen indeholdt meget porcelæn, specielt meget forskelligt. En stor mangel var dog at der kun fandtes en skarp kniv og det var brødkniven, det var en mangelvarer at der ikke var noget ordentligt at skære med.

Villaen havde 2 badeværelser og de var ikke specielt lækre. En ting er at det ikke er nyt men det var ikke rent og i badeværelset i stuen var der myrer. Heldigvis var der en udendørs bruser og den brugte vi flittigt.

Af husets 2 dobbeltsenge ville det være super hvis madrasserne i to af værelserne blev skiftet ud. I løbet af natten trillede man nemlig ned i et hul i midten. De kunne godt fornyes.

De ovennævnte ting er ikke ment som en beklagelse men blot en reminder, om at det kan blive lidt bedre. Vi nævnte det med myrerne for Carlos Vinci, forøvrigt en meget venlig mand.

Sicilien har ikke set det sidste af os. Vi vil meget gerne tilbage og se meget mere af øen, Naturen, varmen, maden, menneskene og vandet var virkelig en stor oplevelse.

Den sidste aften spiste vi på La Perla, en lille restaurant på vejen mod Naso. En fantastisk fiskerestaurant som er anbefalelsesværdig. Kokken gik selv rundt og fortalte om menuen og når vi ikke forstod hvad en af de mange retter var, blev der heltet prøver ind fra køkkenet. Prisniveauet var lavere end i Danmark men alligevel en del dyrere end det vi ellers havde spist for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map