Anmeldelser af Villa Brezza di Mare

 
Villa Brezza di Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Brezza di Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Brezza di Mare

Læs personlige anmeldelser af Villa Brezza di Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Brezza di Mare. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Halfdan og familien fra Bergen i Norge boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 16. til d. 30. juli 2012.

Vi havde 14 fantastiske dage her og kan anbefale stedet og stedet. Huset er stort og dejligt, med en nydelig pool, som børnene boltrede sig i. En god terrasse foran køkkenet, hvor udsigten over havet er helt utrolig. Her sidder man og nyder udsigten fra morgen til aften med udsigt til poolen. Godt køkken rene værelser, aircondition i soveværelse.

Carlos møder dig, hjælper til og er tilgængelig på telefon og taler meget godt engelsk.
Det er nødvendigt at have bil. Det tager 5-7 min. at køre ned til havet. Supermarked ved Brolo, Åbent alle dage.
Capo d'Orlando er en meget hyggelig by, næsten kun italienere. Gode butikker med tøj og smykker. Den har en fantastisk lang strand med rent vand. Hvis bølgerne skulle blive for høje, så vælg stranden ved S Gregorio. Der høres musik fra diskoteket i S Gregorio 3 x om ugen, ellers er der fredeligt og roligt.
Udflugter: Stomboli by night med båd fra S. Gregorio kan stærkt anbefales! Tag en Pantaxi til stranden ved første østop til en dejlig badestrand. Etna; se lavaen fra sidste udbrud og spis i Randazzo hos Giordio Il Drago. Nebrodi Adventure Park anbelales til dem med børn + 6 år, klatring i træer. Den sorte Madonna i kirken ved Oliveri og naturstranden nedenfor er utrolig, spis hos Lido Belvedere. Naso er et besøg værd, rimelig og god mad hos Osteria delle Palme

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Krister med familie fra Ekenässjön i Sverige boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta 23-30. juni 2012.

Jo tak, turen gik meget godt, og vi er meget tilfredse med huset. Det var perfekt til en togenerations familie med tre små børn. Fantastisk udsigt! Vi ankom meget sent en lørdag aften og problemet søndag formiddag var at finde morgenmad. Vi fandt til sidst Carrefour i Capo d'Orlando. Der kan i det hele taget være lidt bedre information om mulighederne for madindkøb. Derefter tog det omkring en uge før vi med sikkerhed kunne finde til huset fra alle omkringliggende vejene. Et detaljeret kort ville have været nyttigt. Indgangen til huset var stejl, som krævede sin mand bag rattet! Aircondition findes kun på øverste etage. På etagerne nedenfor er der kun vifter, som kan synes lidt dårligt, når det er 35-40 grader varmt. Men, som sagt, er vi meget tilfredse med vores ophold i Villa Brezza di Mare.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Snorre og familien fra København Ø boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 10. til d. 17. september 2011.

Suveræn beliggenhed og meget fint hus.
Når man bestiller sengelinned burde der måske også følge viskestykker med...
Ellers kan vi kun anbefale stedet og repræsentanten (Carlos) var glimrende.
Det er ikke sidste gang vi lejer dette hus.

PS. Hvis man er cykel-interesseret, er området perfekt, så snart man kører i baglandet, er der stort set ingen trafik. Man skal dog være opmærksom på, at der er bjergrigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne og familie fra Allerød boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Tak for endnu en dejlig sommerferie!

Vi har tilbragt 14 vidunderlige dage i Brezza Di Mare

Huset fungerer supergodt på alle måder. Vi boede 2 familier sammen, hvilket huset sagtens kunne rumme.

Der er nærmest ingen info i selve huset - hvor vi i mange andre huse har kunnet finde praktiske oplysninger, turistinfo etc. Men den lokale kontaktperson, Carlos, var meget hjælpsom, og hjalp med alt hvad vi havde brug for undervejs. Han taler godt engelsk, modsat de fleste andre vi mødte undervejs.

Poolen er superlækker. Den er ca 1,4 meter dyb over det hele. Den renses hver lørdag. Det er en god ide at fjerne badedyr etc om natten, for at det indbyggede rensningsanlæg selv kan fjerne urenheder i vandet.

Den store terrasse har skygge om morgenen, frem til kl. 14 cirka - hvilket er rigtig dejligt i varmen! Om eftermiddagen kan man finde skygge (og smuk udsigt) på "altanen" på den nordlige side (ved køkkenet ovenpå)

Der er IKKE wifi i huset, selvom det fremgår af husbeskrivelsen: Man kan få udleveret en usb-nøgle med mobilt bredbånd af Carlos, og betale 2 euro pr. brugt time - men da der er temmelig dårlig mobil dækning ved huset, er resultatet derefter! Vi fik det i hvert fald ikke til at virke. Selvom det virker, kan man altså ikke få adgang til internettet via telefon eller tablet - det kræver en pc.

Der er port, der skal åbnes med en fjernbetjent nøgle. VENT med at køre igennem til porten er helt åben - begynder man at køre før, stopper den med at åbne. Hvis den driller: så luk den igen, og prøv igen

Lige uden for Brolo (som man passerer når man kører af motorvejen, for at komme hen til Carlos) ligger der et stort supermarked. Det har åbent hver dag 9-21, også søndag. Og har ikke middagslukket som det ellers er tilfældet mange andre steder.


Man skal være forberedt på at køre en del og i lang tid, da bjergkørsel tager tid. Og så er det en god ide enten at stå tidligt op og nå ind til evt. byer FØR de lukker ned i siestaen, eller vente til de er åbne igen. De fleste steder er der middagslukket fra 13-16.30. Også mange restauranter holder lukket om eftermiddagen.

Ca 7 km oppe af bjerget, finder man en skøn lille by Naso - den har en helt fabelagtig god restaurant: Osteria B&B delle Palme som ligger i Via A.Giuffré. Vi var der flere gange - både til frokost og til aftensmad.

Af andre gode ture, vil vi nævne Cefalu (1,15 times kørsel af motorvejen), Capo d'Orlando. Vores venner havde desuden en meget dejlig tur til 2 af de æoliske øer. Man kan købe billetter inde i Capo d'Orlando (på Via Piave 67) - det koster omkring 160 euro for 2 børn og 2 voksne at besøge 2 af øerne. Der er afgang fra den lille havn i S. Gregorio kl. 8.30 om morgenen, og man er hjemme igen cirka 18.30. Man skal regne med at sejle cirka det halve af tiden, resten har man til at studere øerne.

Etna er et must synes vi! Den nordlige vej er smuk, men meget snoet, og tager derfor lang tid at køre. Den sydøstlige vej er lidt lettere at køre, men knap så smuk. Man kan evt. stoppe i Zaffarana og spise en god frokost på torvet - det gjorde vi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Irene og familein fra Bagsværd boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Netop hjemkommet efter 12 virkelig dejlige dage i Villa Brezza di Mare i Scafa Alta kan jeg kun udtrykke begejstring for vores ophold.

Selve huset var rigtig dejligt og levede til fulde op til vore forventninger – og endda lidt til. Der var rigeligt med plads til os alle 8, også når nogle af os ønskede lidt fred og ro. Jeg kan ikke sige, hvad jeg synes bedst om. Udsigten var betagende fra næsten alle rum, altaner og terasser. Poolen var bare skøn (og blev vedligeholdt to gange ugentligt). Terassen hvorfra vi kunne nyde solnedgangen, mens vi spiste vores aftensmad, er også et scoop. De små “haveafdelinger” nød især børnene godt af. Det er virkelig et sted vi alle vil tænke tilbage på med stor glæde.

Derimod var vi ret så uheldige med lejen af biler. Vi havde lejet to biler gennem Autoescape, som igen havde entreret med et firma i Catania som hedder Advantage. Der var nu ikke meget advantage over dette firma og deres service var mere end ringe ved afhentningen, men fin nok ved afleveringen. Jeg mener desuden ikke, at vi fik udleveret den bil, vi havde bestilt, så jeg har tænkt mig at sende en klage til Autoescape og forklare hele forløbet, som betød en forsinkelse på ca. 3 timer og daglige frustrationer med en 2-dørs bil til fire voksne personer, og hvor bagsædepassagererne nærmest måtte krabbe sig baglæns ud.

Carlos Vinci var meget forstående for vores forsinkelse og mødte os allerede i Brolo og fulgte os resten af vejen op ad bjerget. Han har i det hele taget været utrolig hjælpsom under opholdet. Han hjalp os blandt andet med at fremskaffe min datters kuffert, som ikke var på båndet ved ankomsten til Catania, og hvor det var vanskeligt at kommunikere med personalet i lufthavnen (hvis man overhovedet kunne få kontakt). (Kan jeg tilføje, at vi også mistede en kuffert ved hjemrejsen, og den er endnu ikke dukket op?)

Så ja, vi har virkelig nydt de 12 dages ferie i Scafa Alta – men vi kunne godt have undværet de 2 rejsedage og alle deres besværligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Morten og familie fra Beder boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 19. til d. 25. juni 2011.

Brezza var et nyt velfungerende hus med god udsigt og pool. Beliggenheden giver god adgang til bjergene inkl. naturområdet Nebrodi. En enkelt anke er myggene. Det var meget plagsomme og ødelagde de første nætters søvn for alle. En idé vi være at give nogle informationer om hvordan det kan takles "upfront" så hver familie ikke skal gennem denne læring.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Lene og venner fra Lejre boede på Villa Brezza di Mare i Scafa Alta fra d. 21. til d. 28. maj 2011.

I slutningen af maj var vi 4 par som fløj til Catania, lejede en stor bil og kørte de ca 200 km ad motorvejen for at komme frem til Scafa Alta sent om aftenen. Uden problemer fandt vi Carlos i en lille by i nærheden og med ham kørende foran, nåede vi endelig frem til Villa Brezza di Mare. Det var en skøn oplevelse næste morgen, at stå op og se hvilken fantastisk udsigt der var fra dette skønne hus, som passede så fint til os med bla 4 dobbeltværelser og 4 badeværelser. Både hus, have og swimmingpool er velholdt og det hele fungerede fint.
Den første dag handlede vi stort ind i indkøbscentret som ligger ved kysten 7 km fra huset, målt efter dansk målestok er priserne på madvarer billigere end herhjemme.
Af udflugter kan især anbefales at besøge de Lipariske øer, vi tog en flyvebåd til Lipari og oplevede denne smukke ø med den lille havneby, den højt beliggende borg og de hyggelige gader med masser af blomster. En af de andre dage kørte vi til Nazo og spiste om aftenen på Osteria B&B delle Palme som ligger i Via A.Giuffré. Vi bad om at få siciliansk mad og de næste par timer blev vi præsenteret for den ene spændende specialitet efter den anden. At vi ikke talte italiensk og kokken ikke talte engelsk syntes ikke at være et problem, vi fik en udsøgt betjening og havde en dejlig aften. At tage en tur op til Etna og vandre i dette fantastiske månelandskab er et "must" når man nærmest bor i baghaven til bjerget. Vi kombinerede turen op til Etna med ruten tilbage mod Catania hvor man kan køre op i ca 2000 meters højde og parkere ved besøgcentret og hvor der også er hejs, som man kan tage resten af vejen mod toppen (pris 58euro). Vi nøjedes dog med at vandre rundt om nogle små kratere og betragte dette forunderlige landskab.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map