Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Brezza di Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Brezza di Mare ligger på et betagende udsigtsted på skråningerne over Capo d'Orlando.

Fra de fleste af villaens værelser, fra dens terrasser og fra svømmebassinet har du en fabelagtig udsigt over havet, tre af de Æoliske øer og den smukke kap. Villaens svømmebassin ligger foran huset, og det kan ses fra alle terrasserne. Haven er præget af flotte oliventræer og grønne græsplæner.

Læs mere om Villa Brezza di Mare

Nærmeste spisesteder ligger enten på vej op af bjerget mod Naso (ca. 2 km) eller neden for bakken i Borgo San Gregorio (5 km), hvor du også finder nærmeste strand. For indkøbsmuligheder og supermarkeder skal du enten til Capo d'Orlando (7 km) eller til Cresta (3 km).

Villa med 10 sovepladser:
- denne nybyggede villa er fordelt på tre etager. Grundet den stejle skråning har du indgangen fra haven direkte ind i huset fra de to nederste etager. Den nederste etage består af spisekøkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet er der udgang til den nederste terrasse, hvorfra man ad nogle trin går ned til svømmebassinet.

En trappe fører op til mellemetagen, hvor der findes et spisekøkken med to udgange til en stor og bred balkon med plads til bord og stole. På denne etage findes der endvidere en stue med to sovepladser på sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser.

På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt samt eget badeværelse med toilet og bruser, et dobbeltværelse med udgang til balkon med havudsigt, et lille værelse med enkeltseng samt et badeværelse på gangen med toilet og bruser. Alle værelserne på den øverste etage er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Tramonto

Scafa Alta, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map