Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Brezza di Mare

 
Villa Brezza di Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Brezza di Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scafa Alta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Brezza di Mare ligger på et betagende udsigtsted på skråningerne over Capo d'Orlando.

Fra de fleste af villaens værelser, fra dens terrasser og fra svømmebassinet har du en fabelagtig udsigt over havet, tre af de Æoliske øer og den smukke kap. Villaens svømmebassin ligger foran huset, og det kan ses fra alle terrasserne. Haven er præget af flotte oliventræer og grønne græsplæner.

Læs mere om Villa Brezza di Mare

Nærmeste spisesteder ligger enten på vej op af bjerget mod Naso (ca. 2 km) eller neden for bakken i Borgo San Gregorio (5 km), hvor du også finder nærmeste strand. For indkøbsmuligheder og supermarkeder skal du enten til Capo d'Orlando (7 km) eller til Cresta (3 km).

Villa med 10 sovepladser:
- denne nybyggede villa er fordelt på tre etager. Grundet den stejle skråning har du indgangen fra haven direkte ind i huset fra de to nederste etager. Den nederste etage består af spisekøkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Fra køkkenet er der udgang til den nederste terrasse, hvorfra man ad nogle trin går ned til svømmebassinet.

En trappe fører op til mellemetagen, hvor der findes et spisekøkken med to udgange til en stor og bred balkon med plads til bord og stole. På denne etage findes der endvidere en stue med to sovepladser på sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser.

På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt samt eget badeværelse med toilet og bruser, et dobbeltværelse med udgang til balkon med havudsigt, et lille værelse med enkeltseng samt et badeværelse på gangen med toilet og bruser. Alle værelserne på den øverste etage er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Brezza di Mare

Læs personlige anmeldelser af Villa Brezza di Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Brezza di Mare. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Villa Brezza di Mare

Fantastisk sted

Vi var to familier afsted, og havde masser af plads i det store hus. Vi nød husets terrasser og den flotte udsigt, og poolen som var ren og rigtig fin. Er større end på billederne. Vi besøgte de forskellige strande, som alle var virkelig lækre, men var især glad for den i Brolo.

Læs mere

60-årige fejrede med børn og børnebørn

Netop vendt tilbage fra en vidunderlig uge i Villa Breeze di Mare i Scafa Alta. Huset er fantastisk med plads til mange, vi var 11 stykker, komfortabelt og meget nydeligt. En stor terrasse til spisning, en lille græsplæne for små fodboldspillere, og ikke mindst en dejlig pool.
Vi har besøgt Cefalu, ca 1 time fra vores hus, San Stefano Camastra med mulighed for at købe smuk keramik (ca. 40 minutter fra huset) og Etna. Dejlige udflugter vi kan anbefale.
Det praktiske med kontakter med In-Italia har fungeret rigtig godt, såvel som den lokale repræsentant på stedet.
Vi kan varmt anbefale dette selskab.
/ Katarina Jonsson

Læs mere

Fantastisk ferie i et fantastisk hus

Vi har været en uge i dette skønne hus og vi er 11 mennesker fra 3 år til 67 år. Det har fungeret perfekt med værelser til alle og 4 badeværelser mm.
Den skønneste udsigt og en skøn pool. Alt er rent og i orden. Carlos som tog imod os var fantastisk hjælpsom og gav os mange gode tips til strande,udflugter og restauranter. Helt igennem et dejligt ophold der levede fuldt ud op til vores forventninger.
Det eneste vi savnede var en ordentlig brødkniv og skærebræt men det er jo småting og myggene kan vi jo ikke udrydde :-)

Læs mere

Betagende udsigt med høj standard.

Huset var egentlig alt for stort til os fire personer, men det gjorde ikke noget, da beliggenheden, pool og kvaliteten levede op til vores meget høje forventninger. Udsigten er enestående fra huset og pool med udsigt over Middelhavet, stranden og byerne nedenfor og De Lipariske Øer i nord. Tidligere rejsende kommenterede myg, men vi led ikke så meget, men de kommer frem, når det bliver mørkt. Kunne være en idé for boligejere at levere myggelys eller lignende foranstaltninger i fremtiden. Huset er godt placeret til alle former for udflugter i det nordøstlige Sicilien, 2t til Etna, 2t til Taormina 2t til de Lipariska Øer.
I det hele taget havde vi en meget dejlig tid i Villa Brezza di Mare.

Læs mere

Dejligt sted og hus

Huset levede op til forventningerne
Manglede nogle ordenlige sol senge, men det er ikke første gang vi oplever det når vi lejer sommerhuse syd på
Den periode vi var der 15/9-26/9 var der mange myg der nede ved ikke om det er sådan hele tiden!?
Men ellers var alt sådan set fint

Læs mere

Dejligt hus

Vi var 10 personer, huset fungeret godt til os alle, vi var mellem 8 mdr. og
65 år. Huset var dejligt rent da vi kom, og Carlos var behjælpelig med alt fra start til slut.
Swimmingpoolen blev benyttet flittigt og var altid ren og dejlig.
Restauranten længere oppe af vejen er absolut et besøg værd. Vi badede også i havet som var skønt og vi havde næsten stranden for os selv.
Supermarkedet havde alt hvad vi skulle bruge.
Ferien var alt i alt upåklagelig både huset og omgivelserne.

Læs mere
 
search map