Ferieboliger og hoteller i Scafa Alta

Solopgangen Oliveplukning sker i oktober og november. Olivenplukning i Scafa Alta Oliven frasorteres blad og små gren. Solnegang med udsigt over de Æoliske øer
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her oppe i ca. 300 meters højde kan du nyde godt af en afkølende vind som en modvægt til varmen nede ved kysten. 

Scafa Alta ligger ved vejen, som går mellem Borgo San Gregorio ved stranden og den gamle Naso by i Nebrodi-bjergene.

Kort over Scafa Alta

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia tilbyder vi dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. 

Indtast blot "Scafa Alta" og rejsetidspunkt i søgemaskinen lige her på siden for at få en oversigt over de bedste ferieboliger i og omkring byen. 
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale muligheden for at leje en villa på Sicilien. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige regioner på Sicilien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at opleve mere af øen, som er større end man lige tror. 

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, ligger Palermo Lufthavn nærmest Scafa Alta. Inden for næsten samme køreafstand er også Catania  Lufthavn, som er øens mest benyttede med mange forbindelser til resten af Europa - heriblandt også Danmark.

Se oversigt over flyforbindelser til Italien

Der er et vidtforgrenet tognetværk på øen, men ikke overraskende ingen linjer direkte op til Scafa Alta. Det er dog muligt at komme med tog til nogle af de nærliggende byer nede ved kysten, men herfra må du så eventuelt med taxi det sidste stykke. 

Trods mulighederne for at komme omrking med offentlig transport (evt. i kombination med taxi) vælger mange af  vores rejsende at bestille en lejebil til ferien - ikke mindst fordi billeje på Sicilien ikke er så dyrt som herhjemme. Skal du bo i Scafa Alta, er en bil faktisk tæt på at være en nødvendighed. Har du lejet en bil, får du desuden meget bedre muligheder for at komme rundt til de mange seværdigheder og attraktioner på øen i løbet af din ferie. 

De færreste vælger dog at køre hele vejen til Sicilien i egen bil på grund af afstanden. Der er endnu ikke broforbindelse mellem det italienske fastland og Sicilien. Men vil du alligevel tage den omkring 3.000 km lange tur fra Danmark, er det dog muligt at få bilen med færge over fra for eksempel Villa San Giovanni til Messina på Sicilien.

Restauranter og shopping

Scafa er ikke en rigtig by. Der er kun en lille butik og et spisested (da Zac) i den højeste del af bydelen, så indkøb bør ske enten i Naso eller i Capo d"Orlando (begge ligger ca. 5 km væk). Stedet anbefales især til rejsende, der ønsker et betagende landskab samt fred og ro omkring dem. Det er derfor nødvendigt at have en bil for at nyde stedet optimalt.

Læs mere om Scafa Alta

Udflugter fra Scafa Alta

Inden for få kilometers afstand ligger adskillige mindre byer som Ficarra og Naso, hvor der også er god mulighed for at opleve den autentiske sicilianske atmosfære og spadsere i smalle gade bladt smukke gamle bygninger.

Scafa Alta er dog også en god base, hvis du vil tage på længere dagsudflugter til nogle af Siciliens største seværdigheder. En af de bogstaveligt største seværdigheder er vulkanen Etna, som ligger mod sydøst. Kør en tur hertil for at opleve Europas største aktive vulkan, eventuelt på en guidet tur helt op på krateret.

 

Skjul teksten
 
 
search map