Hotel i Sant'Alessio Siculo på Sicilien

Hotel Kennedy

 
Hotel Kennedy er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Kennedy er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant'Alessio Siculo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Kennedy ligger på strandpromenaden i byen Sant’ Alessio Siculo’s. Den lille by er forholdsvis ukendt for de fleste turister, som besøger Sicilien. Det kan man undre sig lidt over, for byen med de smalle gader, de charmerende kirker og aristokratiske bygningsværker har en fin middelalderatmosfære. Den mest betydningsfulde kultur-attraktion i landsbyen er slottet Capo S. Alessio, som blev bygget mellem 1048 og 1118. I 1676 under krigen mellem Frankrig og Spanien blev det benyttede byen Messina slottet til opbevaring af madvarer. Selv om de fleste turister ikke kommer for selve byen, men mest for at slappe af, så nyd stranden og de nærliggende omgivelser, bl.a. er der kun 10 kilometers kørsel til Taormina. Du kan vælge at ankomme til Hotel Kennedy med offentlig transport, for togstationen ligger bare ca. 500 meter væk. Men hvis du ønsker at se mere af det skønne Sicilien, vil vi alligevel anbefale, at du lejer en bil.

Familiær gæstfrihed

Siden 70’ erne har Hotel Kennedy været ejet af den samme familie, som tilbyder en venlig gæstfrihed til dig, som ønsker at tilbringe din ferie ved vandet.
Hotel Kennedy ligger ud til vandet, hvilket betyder, at du har privat strand med gratis solsenge og parasoller. Hvis du har brug for lidt mere action, er der mulighed for at leje kajak, ”stand up paddle board” og kano. Ved dagens slutning har du nok fået rigeligt med sol, og er måske på udkig efter et skyggefuldt sted. Hotellet tilbyder både en indendørs pool. Her vil der som oftest være mere fredeligt end på stranden. Fra tagterrassen kan du nyde den fantastiske udsigt over hele kysten. Restauranten serverer en buffet med retter fra både det international køkken, så vel som traditionelle sicilianske retter. Hvis du har brug for et roligt sted, tilbyder hotellet også både et læse- og TV-rum. Der er gratis wi-fi i de offentlige områder på hotellet.

Læs mere om Hotel Kennedy

Værelser med balkon

Hotel Kennedy har i alt 83 enkelt indrettede værelser som dog alle har balkon. Der er værelser med udsigt til haven, mens andre har kig til havet. Alle værelser har aircondition, satellit TV, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map