Hotel i Sant'Alessio Siculo på Sicilien

Hotel Capo dei Greci

 
Hotel Capo dei Greci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Capo dei Greci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant'Alessio Siculo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige syd for den lille badeby Sant'Alessio Siculo nord for Taormina, ligger Hotel Capo dei Greci, som er et af de lidt større hoteller i området. 

Nyd ferien ved poolen

Hotellets største plus er udsigten, som du kan nyde fra de dejlige panoramaterrasser  eller fra de dejlige swimmingpools, hvor du kan slå dig ned på en solseng og glemme alt omkring dig. Hotellet har også en platform med solsenge helt nede ved havet, hvor du kan slikke solskin i sommermånederne, og så kan du naturligvis også svømme eller dykke i havet. På området er der også et stort amfiteater, hvorfra der er udsigt mod Sant'Alessio Slottet, og hvor der også organiseres aftenunderholdning om sommeren, ligesom stedet benyttes til gallamiddage, temaaftener og ikke mindst brylluper. Det hele forbindes af 2 elevatorer, som er hugget ind i klipperne.

Forkæl dig selv i hotellets Spa

Derudover har hotellet hele fire restauranter, som bl.a. serverer traditionelle sicilianske specialiteter. Kan du nøjes med en let snack, kan du også benytte dig af en af de tre barer. Trænger du til sved på panden, kan du mod betaling benytte stedets fitnesscenter, ligesom du kan lade dig forkæle med forskellige behandlinger i den dejlige Spa, ligeledes mod betaling. 

Stort udvalg af faciliteter

Capo dei Greci fungerer også som et moderne kongrescenter, som byder på gode tekniske faciliteter, og som kan rumme helt op til 550 deltagere. Rejser du med børn, kan det være godt at vide, at der er en lille legeplads, og en afdeling i poolen for de mindste. For god ordens skyld vil vi gøre opmærksom på, at de fleste af hotellets faciliteter kun er åbne i sommersæsonen, men selv i de lidt køligere perioder, vil der være en a la carte restaurant til gæsternes rådighed. 

Komfortable værelser

Hotellet har som nævnt ca. 200 værelser i forskellige kategorier.  Værelserne er pænt indrettet i klassisk stil, og alle har aircondition, satellit TV, wi-fi, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Stort set alle værelser har også balkon eller terrasse med udsigt over haven, klipperne eller havet. Du kan parkere din bil på området. 

 

 

Læs om værelserne på Hotel Capo dei Greci

 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Capo dei Greci

Læs personlige anmeldelser af Hotel Capo dei Greci som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Capo dei Greci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Capo dei Greci

Læs mere
 
search map