Ferieboliger og hoteller i Sant'Alessio Siculo

Farvene i november måned
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den gamle fiskerby ligger langs kysten ca. 12 km nord for Taormina, og er gennem årene vokset sammen med en del andre småbyer. Sant' Alessio har rødder helt tilbage til romerne, - men byens "slot", som i dage præger området fra sin beliggenhed højt på en klippetop, stammer fra normannerne, eller vikinderne, om du vil. Når du går en tur i den gamle bydel, kan du heller ikke undgå at få øje på de mange historiske bygninger, som bevidner den storhedstid, der var engang.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I dag er der fortsat fiskere i byen, og du kan se deres små både, som bliver trukket op på stranden, efter dagens fangst, og ligger som fine autentiske farveklatter midt mellem de mange solparasoller. For gennem årene er hovederhvervet skiftet fra fiskeri til turisme. Men måske kan du være så heldig, at du overtale en af de gamle fiskere til at sejle dig en tur rundt om de imponerende klipper på kysten. Her kan du opleve de mange fine grotter og beundre havets helt fantastiske farver, som skifter mellem turkisblå, azurblå og alverdens andre former for blå og grønne nuancer.

Læs mere om Sant'Alessio Siculo

Sant'Alessio Siculo ligger ikke langt fra motorvejen, så byen er et godt udgangspunkt for udflugter til bl.a. vulkanen Etna, Taormina, den spændende bjergslugt Gole dell'Ancantara og De Æoliske Øer, som ligger lige nord for Sicilien, og som man kan sejle til fra byen Milazzo. Afstand til lufthavnen i Catania er 66 km, til Messina 30 km og til Milazzo 75 km.

Skjul teksten
 
 
search map