Villa i Santa Maria del Focallo på Sicilien

Villa Playa

 
Villa Playa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Playa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria del Focallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Playa ligger på den rigtige side af vejen mellem Santa Maria del Focallo, et lille bysamfund i Ispica kommune, som bliver livligt i sommermånederne, og byen Pozzallo, hvor du finder restauranter og indkøbsmuligheder.

Afslapning i den store have

Her kan du slappe af foran huset, enten under halvtaget eller i solen, mens børnene leger i den 8.000 m² have, hvor der er palmer og træer af forskellige slags - forestil dig dog ikke en hel grøn og nyklippet græsplæne, da nærheden til saltvandet og de varme temperatur skaber et helt andet miljø. Fra haven, der er helt indhegnet, er der udgang til en sti, der efter få skridt fører til to sandstrande, en mod øst og en anden mod vest, hvor du kan hoppe i vandet.

Læs mere om Villa Playa

Mere end solbadning...

Området bag ved Villa Playa er kendt for den vidunderlige kombination af barokbyerne og gastronomien - kulturen går med andre ord hånd i hånd med den gode mad. Du bør have en bil til rådighed for at bevæge dig fra huset til de mange spændende udflugtsmuligheder i nærheden. På under en time kan du besøge Noto (ca. 30 km), Modica (ca. 33 km), Scicli (ca. 37 km), Ragusa (ca. 40 km), Siracusa (ca. 50 km) samt Vendicari Naturreservat (ca. 20 km).

Udendørsliv

På disse kanter kan man tilbringe det mest af året ude og det gælder også indtagen af måltiderne. Foran huset er der god plads til at grille, sidde og spise samlet mens havets brise bringer en duften af saltvand. Havemøbler er der ikke blevet sparet på her, hverken i kvantitet eller i kvalitet.

Hus med 4/6 sovepladser
Huset er delt i tre dele, men det udlejes samlet.
Der er aircondition / varmeanlæg samt sat-tv i alle enheder. Der er desuden wi-fi internetadgang, vaskemaskine, grill og om nødvendigt barneseng og barnestol.
- Værelset Nausica har selvstændig indgang fra haven og har dobbeltseng. Det har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og udendørskøkken, hvis man nu ønsker at lave en kop kaffe uden at træde ind i det større køkken.
- Værelset Calipso har direkte adgang fra haven og består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Også her er der et udendørs køkken til rådighed lige udenfor døren.
- Værelset Penelope består af et stort opholdsrum med pejs, DVD afspiller og mulighed for to sovepladser i en komfortabel sovesofa, spiseafdeling, veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn og endnu et badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map