Anmeldelser af Villa Santa Croce
 
Villa Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Croce Camerina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skøn efterårsferie

Villaen levede op til vores høje forventninger - billederne på hjemmesiden beskriver stedet godt. Midt/slut oktober havde vi 21-27 grader, overvejende sol, en byge en dag og et uvejr en nat. Poolen blev brugt hver dag - og havet 5 km væk var vel 22 grader.
Ved ankomst mødtes vi med ejeren Rosario på hans adresse. Han sprang på sin motorcykel og viste og vej til villaen. Først skulle vi dog lige samle den familie vi fulgtes med op. De var kørt en smule forkert. Rosario overtog mobiltelefonen, fik identificeret hvor de var og hentet dem. Efter en kort rundvisning viste han os også til et nærliggende, udmærket pizzeria (Mulino Vecchio). Meget imødekommende - og let for os, klokken var 21.15.
Bonus: Der er opvasker på stedet - og et nybygget hottub, som godt kunne være lidt mere hot.
Vi var på halvdagsture til Ragusa, Modica og Scicli, som alle er et besøg værd. Byerne ved havet er naturligt nok lidt døde på denne tid af året.
Husk at besøge alle de gode restauranter i området - brug evt Gambero Rosso appen :) Frokosten på den 2 stjernede Duomo i Ragusa er et bargain. Men det et bestemt også dejligt at spise på villaens terrasse.
Vær opmærksom på: Haven omkring huset er grøn og velholdt. Arealet udenom hvor der 500 m væk også ligger en anden villa, er ihvertfald på denne tid af året noget brunt og goldt at se på og der er meget begrænsede muligheder for gåture direkte fra adressen. Området er præget af intensiv gartneridrift. Blot man ikke forventer bølgende, grønne bakker og smuk udsigt så betyder det intet.

Villa Santa Croce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Santa Croce
Villa med 6 + 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villa Santa Croce
 
search map