Anmeldelser af Villa Santa Croce

 
Villa Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Croce Camerina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Santa Croce

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Croce som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Croce. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vellykket ferie

Meget vellykket ferie. Vi var 15 personer/3 generationer. Huset fungerede meget fint. Der var plads til alle. Det var et scoop at poolen var opvarmet. Vi havde kok 2 gange, som lavede dejlig lokal mad. Der var også gode indkøbsmuligheder i nærheden.
Var på udflugt til Siracusa. Fantastisk by. Spiste på en dejlig restaurant (glemt navnet) i dejlig sol.
Var også i Ragusa, som også er et besøg værd. Også her mødte vi en fantastisk restaurant, som vi også har glemt navnet på.

Santa Croce Camerina som feriedestination

Har jeg gjort i ovenstående.

Villa Santa Croce
Rent og pænt
Gæstfrihed

stor hjælpsomhed fra Salvo da vi havde en punktering og skulle speede det lokale værksted op!!
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Santa Croce
Villa med 6 + 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 9 voksne, 6 børn
Navn

en varm ferie 30-45 gr.

gode udenoms faciliteter og en dejlig poolmen inventaret og køkkenudstyret er noget slidt og så er der kun en miniovn vi var kun fire personer hvordan skal man så lave mad til 10-14 personer????

Santa Croce Camerina som feriedestination

Villa Santa Croce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Santa Croce
Villa med 6 + 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Skøn efterårsferie

Villaen levede op til vores høje forventninger - billederne på hjemmesiden beskriver stedet godt. Midt/slut oktober havde vi 21-27 grader, overvejende sol, en byge en dag og et uvejr en nat. Poolen blev brugt hver dag - og havet 5 km væk var vel 22 grader.
Ved ankomst mødtes vi med ejeren Rosario på hans adresse. Han sprang på sin motorcykel og viste og vej til villaen. Først skulle vi dog lige samle den familie vi fulgtes med op. De var kørt en smule forkert. Rosario overtog mobiltelefonen, fik identificeret hvor de var og hentet dem. Efter en kort rundvisning viste han os også til et nærliggende, udmærket pizzeria (Mulino Vecchio). Meget imødekommende - og let for os, klokken var 21.15.
Bonus: Der er opvasker på stedet - og et nybygget hottub, som godt kunne være lidt mere hot.
Vi var på halvdagsture til Ragusa, Modica og Scicli, som alle er et besøg værd. Byerne ved havet er naturligt nok lidt døde på denne tid af året.
Husk at besøge alle de gode restauranter i området - brug evt Gambero Rosso appen :) Frokosten på den 2 stjernede Duomo i Ragusa er et bargain. Men det et bestemt også dejligt at spise på villaens terrasse.
Vær opmærksom på: Haven omkring huset er grøn og velholdt. Arealet udenom hvor der 500 m væk også ligger en anden villa, er ihvertfald på denne tid af året noget brunt og goldt at se på og der er meget begrænsede muligheder for gåture direkte fra adressen. Området er præget af intensiv gartneridrift. Blot man ikke forventer bølgende, grønne bakker og smuk udsigt så betyder det intet.

Villa Santa Croce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Santa Croce
Villa med 6 + 10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Lene og hendes rejsefæller fra Askeby boede på Villa Santa Croce i Santa Croce Camerina fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Vi, en familie på 10 voksne og 5 små børn, har netop tilbragt en uge i Villa Santa Croce på Sicilien.
Det var en stor oplevelse. Billederne, I har på jeres hjemmeside, yder slet ikke huset retfærdighed.
Huset er retangulært. Der er 1 stor "lejlighed"med køkken-alrum og tre store værelser med dobbeltseng og eget bad og toilet samt en værelse med 2 enkeltsenge og toilet og bad på gangen. Der er en studiolejlighed med dobbeltseng og sovesofa, køkken og bad med toilet og så er der et dobbeltværelse for sig selv med toilet og bad, men uden køkkenfaciliteter. For sig selv er der vaskemaskine og tørremuligheder. En swimmingpool, der er velegnet til alle aldre og en nyanlagt tennisbane er til fri disposition. Der er en MEGET stor grund, hvor der langs stien uden for huset er krydderurter, som vi andre har stauder og en urtehave. Det hele er til fri afbenyttelse.
Huset er perfekt til flere familier, der vil holde ferie sammen. Det kan kun anbefales, hvad det hermed gøres.

Vi var så uheldige at blive berøvet den første aften i Catania for alt af værdi: penge,pas,flybilletter og meget mere.
En lille bøn til jer: Fortæl fremtidige kunder, at de skal låse deres biler - OGSÅ når de kører, for når de holder stille (i hvert fald i Catania) bliver deres opmærksomhed afledet af en scooter og 2 mand forsøger at åbne for- og bagdør. Det skete for os 2 gange, men 2. gang var vi forberedte og havde låst døren.

Med venlig hilsen og tak for en god rådgivning og tusind tak for hjælpen pr. telefon. Den var vi meget glade for. Anbefal roligt huset til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 14 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 8 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map