Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Santa Croce

 
Villa Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Croce Camerina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santa Croce ligger i fredelige omgivelser lige uden for byen Santa Croce Camerina. Nærmeste restaurant ligger ca. 150 meter fra villaen. Inde i byen finder du indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Der er ca. 5 km fra villaen ned til stranden ved Punta Secca, hvor du også finder flere barer og caféer.

Renoveret landsted

Villaen var oprindeligt et lille bondehus med tilhørende stalde, og blev anvendt som sådan indtil begyndelsen af 70-erne. Siden da blev stedet glemt og grunden overgroet af buske, kaktus og agaver. Fra grunden (ca. 100 m fra huset) har man den smukkeste udsigt over dalen og havet. Huset blev gennemrenoveret i 2005 og 2006. Det er blevet isoleret, taget blev udskiftet og installationer ajourført til vore dages krav. Det har endvidere fået installeret selvstændigt airconditionanlæg i alle soveværelser.

Læs mere om Villa Santa Croce

Eksotisk have med opvarmet pool

Stedet har et flot svømmebassin (12 x 6 m - langs siden med trappen er vandet ca. 80 cm dybt og så bliver det dybere) samt to overdækkede udendørs arealer der vender mod den. Takker være solpanelerne er vandet opvarmet og har en temperatur på 24-25 selve om vinteren. For enden af bygning er der også et mindre overdækket bassin med vandmassage, hvis vand også er opvarmet og kan her nå op til 30 grader, hvilket gør det perfekt til afslapning. I haven finder man stadig de flotteste eksemplarer af kaktusfigner og agave. Kaktusfigner stikker, så pas endelig på fingrene, da piggene er små, og næsten ikke til at komme af med igen. Der er parkeringsplads til flere biler lige ved indkørslen. Huset er opdelt i to lejligheder og et ekstra værelse som ligger imellem dem. Alle tre lejligheder udlejes samlet, som en selvstændig villa.

Fireværelseslejlighed Timo med 6 + 1 sovepladser:
- Lejligheden Timo er den største i huset. Den har selvstændig indgang fra terrassen. Du kommer ind i en stor opholdsstue med køkkenhjørne og et stort spisebord samt satellit-TV. En gang fører hen til soveafdelingen, hvor der er tre soveværelser med dobbeltseng, hvoraf to har privat badeværelse med toilet og bruser og det sidste værelse har eget bad med toilet og bruser på gangen. Mod betaling er det muligt at sætte en ekstra soveplads i denne lejlighed.

Værelse Menta med 2 (+ 1) sovepladser:
- Værelset Menta ligger imellem lejligheden Timo og lejligheden Artemisia. Det udlejes ikke alene, men udelukkende som en del af villaen, eller som et supplement til en af de to andre lejligheder. Det indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hvis den lejes ud med Timo er det muligt at sætte en ekstra seng ind. Sker udlejning sammen med Artemisia, er ekstra opredning ikke mulig, da Artemisias køkken så er for lille til de samlede antal beboere.

Studiolejlighed Artemisia med 2 + 2 sovepladser:
- Artemisia er en flot studiolejlighed med indgang fra den udendørs terrasse. Den består af et stort alrum, hvor der i den ene ende er opholdsområde med køkken og spiseafdeling samt sovesofa til to personer (der kan benyttes mod betaling og bedst til børn under 12 år), samt soveområde med dobbeltseng. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser.

Villaen har ligeledes vaskerum med vaskemaskine og strygefaciliteter, lige som der er satellit-TV i begge opholdsstuer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Santa Croce

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Croce som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Croce. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Santa Croce

Vellykket ferie

Meget vellykket ferie. Vi var 15 personer/3 generationer. Huset fungerede meget fint. Der var plads til alle. Det var et scoop at poolen var opvarmet. Vi havde kok 2 gange, som lavede dejlig lokal mad. Der var også gode indkøbsmuligheder i nærheden.
Var på udflugt til Siracusa. Fantastisk by. Spiste på en dejlig restaurant (glemt navnet) i dejlig sol.
Var også i Ragusa, som også er et besøg værd. Også her mødte vi en fantastisk restaurant, som vi også har glemt navnet på.

Læs mere

Skøn efterårsferie

Villaen levede op til vores høje forventninger - billederne på hjemmesiden beskriver stedet godt. Midt/slut oktober havde vi 21-27 grader, overvejende sol, en byge en dag og et uvejr en nat. Poolen blev brugt hver dag - og havet 5 km væk var vel 22 grader.
Ved ankomst mødtes vi med ejeren Rosario på hans adresse. Han sprang på sin motorcykel og viste og vej til villaen. Først skulle vi dog lige samle den familie vi fulgtes med op. De var kørt en smule forkert. Rosario overtog mobiltelefonen, fik identificeret hvor de var og hentet dem. Efter en kort rundvisning viste han os også til et nærliggende, udmærket pizzeria (Mulino Vecchio). Meget imødekommende - og let for os, klokken var 21.15.
Bonus: Der er opvasker på stedet - og et nybygget hottub, som godt kunne være lidt mere hot.
Vi var på halvdagsture til Ragusa, Modica og Scicli, som alle er et besøg værd. Byerne ved havet er naturligt nok lidt døde på denne tid af året.
Husk at besøge alle de gode restauranter i området - brug evt Gambero Rosso appen :) Frokosten på den 2 stjernede Duomo i Ragusa er et bargain. Men det et bestemt også dejligt at spise på villaens terrasse.
Vær opmærksom på: Haven omkring huset er grøn og velholdt. Arealet udenom hvor der 500 m væk også ligger en anden villa, er ihvertfald på denne tid af året noget brunt og goldt at se på og der er meget begrænsede muligheder for gåture direkte fra adressen. Området er præget af intensiv gartneridrift. Blot man ikke forventer bølgende, grønne bakker og smuk udsigt så betyder det intet.

Læs mere

en varm ferie 30-45 gr.

gode udenoms faciliteter og en dejlig poolmen inventaret og køkkenudstyret er noget slidt og så er der kun en miniovn vi var kun fire personer hvordan skal man så lave mad til 10-14 personer????

Læs mere

Lene og hendes rejsefæller fra Askeby boede på Villa Santa Croce i Santa Croce Camerina fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Vi, en familie på 10 voksne og 5 små børn, har netop tilbragt en uge i Villa Santa Croce på Sicilien.
Det var en stor oplevelse. Billederne, I har på jeres hjemmeside, yder slet ikke huset retfærdighed.
Huset er retangulært. Der er 1 stor "lejlighed"med køkken-alrum og tre store værelser med dobbeltseng og eget bad og toilet samt en værelse med 2 enkeltsenge og toilet og bad på gangen. Der er en studiolejlighed med dobbeltseng og sovesofa, køkken og bad med toilet og så er der et dobbeltværelse for sig selv med toilet og bad, men uden køkkenfaciliteter. For sig selv er der vaskemaskine og tørremuligheder. En swimmingpool, der er velegnet til alle aldre og en nyanlagt tennisbane er til fri disposition. Der er en MEGET stor grund, hvor der langs stien uden for huset er krydderurter, som vi andre har stauder og en urtehave. Det hele er til fri afbenyttelse.
Huset er perfekt til flere familier, der vil holde ferie sammen. Det kan kun anbefales, hvad det hermed gøres.

Vi var så uheldige at blive berøvet den første aften i Catania for alt af værdi: penge,pas,flybilletter og meget mere.
En lille bøn til jer: Fortæl fremtidige kunder, at de skal låse deres biler - OGSÅ når de kører, for når de holder stille (i hvert fald i Catania) bliver deres opmærksomhed afledet af en scooter og 2 mand forsøger at åbne for- og bagdør. Det skete for os 2 gange, men 2. gang var vi forberedte og havde låst døren.

Med venlig hilsen og tak for en god rådgivning og tusind tak for hjælpen pr. telefon. Den var vi meget glade for. Anbefal roligt huset til andre.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Santa Croce

Læs mere
 
search map