Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Santa Croce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Santa Croce ligger i fredelige omgivelser lige uden for byen Santa Croce Camerina. Nærmeste restaurant ligger ca. 150 meter fra villaen. Inde i byen finder du indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Der er ca. 5 km fra villaen ned til stranden ved Punta Secca, hvor du også finder flere barer og caféer.

Renoveret landsted

Villaen var oprindeligt et lille bondehus med tilhørende stalde, og blev anvendt som sådan indtil begyndelsen af 70-erne. Siden da blev stedet glemt og grunden overgroet af buske, kaktus og agaver. Fra grunden (ca. 100 m fra huset) har man den smukkeste udsigt over dalen og havet. Huset blev gennemrenoveret i 2005 og 2006. Det er blevet isoleret, taget blev udskiftet og installationer ajourført til vore dages krav. Det har endvidere fået installeret selvstændigt airconditionanlæg i alle soveværelser.

Læs mere om Villa Santa Croce

Eksotisk have med opvarmet pool

Stedet har et flot svømmebassin (12 x 6 m - langs siden med trappen er vandet ca. 80 cm dybt og så bliver det dybere) samt to overdækkede udendørs arealer der vender mod den. Takker være solpanelerne er vandet opvarmet og har en temperatur på 24-25 selve om vinteren. For enden af bygning er der også et mindre overdækket bassin med vandmassage, hvis vand også er opvarmet og kan her nå op til 30 grader, hvilket gør det perfekt til afslapning. I haven finder man stadig de flotteste eksemplarer af kaktusfigner og agave. Kaktusfigner stikker, så pas endelig på fingrene, da piggene er små, og næsten ikke til at komme af med igen. Der er parkeringsplads til flere biler lige ved indkørslen. Huset er opdelt i to lejligheder og et ekstra værelse som ligger imellem dem. Alle tre lejligheder udlejes samlet, som en selvstændig villa.

Fireværelseslejlighed Timo med 6 + 1 sovepladser:
- Lejligheden Timo er den største i huset. Den har selvstændig indgang fra terrassen. Du kommer ind i en stor opholdsstue med køkkenhjørne og et stort spisebord samt satellit-TV. En gang fører hen til soveafdelingen, hvor der er tre soveværelser med dobbeltseng, hvoraf to har privat badeværelse med toilet og bruser og det sidste værelse har eget bad med toilet og bruser på gangen. Mod betaling er det muligt at sætte en ekstra soveplads i denne lejlighed.

Værelse Menta med 2 (+ 1) sovepladser:
- Værelset Menta ligger imellem lejligheden Timo og lejligheden Artemisia. Det udlejes ikke alene, men udelukkende som en del af villaen, eller som et supplement til en af de to andre lejligheder. Det indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hvis den lejes ud med Timo er det muligt at sætte en ekstra seng ind. Sker udlejning sammen med Artemisia, er ekstra opredning ikke mulig, da Artemisias køkken så er for lille til de samlede antal beboere.

Studiolejlighed Artemisia med 2 + 2 sovepladser:
- Artemisia er en flot studiolejlighed med indgang fra den udendørs terrasse. Den består af et stort alrum, hvor der i den ene ende er opholdsområde med køkken og spiseafdeling samt sovesofa til to personer (der kan benyttes mod betaling og bedst til børn under 12 år), samt soveområde med dobbeltseng. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser.

Villaen har ligeledes vaskerum med vaskemaskine og strygefaciliteter, lige som der er satellit-TV i begge opholdsstuer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Ganzeria

Santa Croce Camerina, Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina, Sicilien

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Populært på Sicilien

search map