Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Ganzeria

 
Villa Ganzeria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ganzeria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Croce Camerina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Ganziria ligger på en privat indhegnet grund og har en skøn pool til eksklusiv brug for husets gæster. Der er kort til byen, hvor du finder indkøbsmuligheder, apotek, bank og andre butikker. For at spise ude er det kun en kort tur fra huset ned til et landligt spisested, hvor du kan smage områdets traditionelle mad og være sikker på at få god valuta for pengene.

Lækker pool med flot panoramisk udsigt

Pool-området ligger lige ved huset og der er mulighed for at indhegne det med træpaneler, hvilket kan være praktisk hvis du rejser med små børn. Ved poolen er der solterrasse og skråt over for den endnu en bred og lang overdækket terrasse, hvor I kan sidde om aftenen og nyde udsigten til byen og havet med fiskerbådene, der sejler i mørket foran jer. Pool er opvarmet med de solpaneler, der blev installeret på dele af tagene - selve om vinteren er temperaturen altid ved 24 grader, hvilket gøre badning behagelig uanset lufttemperaturen. Du kan køre bilen og bagagen helt til døren og placere bilen på den overdækkede parkeringsplads ved huset, så den ikke generer den skønne udsigt.

Læs mere om Villa Ganzeria

Gennemtænkt indretning med masser af plads til at være sammen

Når du træder ind af døren, finder du en stor og hyggelig opholdsstue. Til venstre er der et område med sofa ved pejsen, til højre er der billard. Længere fremme er der endnu et sofaarrangement foran et stort fladskærms-tv til højre og et veludstyret køkken en suite med spisebord til venstre. For enden af rummet er der en lang væg bestående af glasdøre ud til den overdækkede terrasse med havudsigt. Der er højt til loftet og dette rum er samlingsstedet, hvor alle kan være sammen eller hver for sig men stadig i selskabet med alle de andre.
En gang til venstre fører til vaskerummet og et badeværelse med bruser. Stadig til venstre for opholdsrummet er der et rum med stort badekar med vandmassage og glasvæg med havudsigt. Her kan du også bestille en massage eller bare hygge dig.

.... eller helt for sig selv

Til højre for opholdsstuen ligger natområdet, der er fordelt i to plan, hvert med tre soveværelser og tre badeværelser. Hvert soveværelse er inspireret af naturens elementer (ild, vand, luft og jord) samt sten og træ og indeholder to sovepladser i dobbeltseng eller i to enkeltsenge, der kan samles til en dobbeltseng. Soveværelserne er rummelige og har alle eget badværelse med toilet og bruser - to af værelserne har også udgang til terrasse, der vender mod havet.

Hvis 12 sovepladser ikke skulle være nok...

I samme ejendom ligger også Villa Santa Croce og en lille sø. Vil du leje de to huse sammen, når I er rigtig mange der rejser sammen (i alt er der plads til 28 personer), er det altså også en mulighed. Men ellers mødes du slet ikke med de andre gæster andre steder end ved porten.

Skjul teksten
 
 
search map