Agriturismo i Santa Croce Camerina på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Afslapning og solbadning Reception Det lille morgenmadssal Pejsstue Junior Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casina Grotta di Ferro er et lille paradis på et typisk siciliansk landsted med kig til havet og udsigt over hele den tilhørende landejendom. Ejerfamilien som har trukket sig tilbage fra Ragusa, har valgt at bo her i ren harmoni med deres mange dyr. Din vært hedder Massimo og han kommer hver morgen fra den nærliggende Marina di Ragusa. Massimo har lang erfaring i hotelbranchen både i Italien og i udlandet - og er nu er vendt tilbage til sin hjemby. Han står for både velkomst, morgenmad og gode tips til hvad det er værd at opleve, og hvad der passer specielt til dine interesser i området.

Nyd den flotte pool i smukke omgivelser

Poolen er anlagt, hvor der engang lå den tidligere dyrefold - altså mellem det hus, hvor du bor, og ejerens hus. Poolområdet er derfor særlig smukt med tre flotte mure i hvide sten på tre sider og en åbning mod landskabet og havet på den sidste side. Her kan du glæde dig til solbadning og fredelige omgivelser - og hvis du rejser med små børn, har du den ekstra tryghed, at poolområdet er indhegnet.

Tæt på kultur, og midt i naturen mellem bjergene og havet

Du vil ikke savne kulturelle oplevelser, da Ragusa blot ligger en kort køretur herfra. Ud over Ragusa kan vi varmt anbefale, at du benytter lejligheden til at udforske de øvrige barokbyer med særligt fokus på Modica og Scicli, der ligger tættest på. Har du lyst til at opleve mere, så har du knap to timer til de smukke mosaikker i Villa del Casale ved Piazza Armerina. Og med lidt over to timers kørsel kan du nå de smukke templer ved Agrigento. En afslappende dag ved de gyldne sandstrande ved Marina di Ragusa eller Punta Secca ligger blot 10 minutters kørsel herfra.

Bo midt på landet som grever og baroner

Her ser du de bløde skråninger, der læner sig ned ad bjergene mod Middelhavet og danner et abstrakt maleri. De lokale bønder har i århundreder pløjet jorden og fjernet de mange hvide sten, som siden blev samlet sammen og den dag i dag står som høje stenmure, der danner skel mellem matriklerne. Og du kan lige kigge over på den anden side. Lyt også til den fuldendte naturkulisse med let vind og fuglesang, der nu og da afbrydes af en kat, en ko eller et æsel, der ønsker opmærksomhed. Du vil hurtigt finde ud af, hvorfor den lokale hertug valgte netop Casina Grotta di Ferro til at blive hans residens og private paradis.

Store værelser med stemning og gode faciliteter

Hele huset blev nøjsomt renoveret, da ejerparret flyttede hertil. Hertugens egen residence er i dag delt op i en Junior Suite og en Suite, begge med egen terrasse. Den gamle pejsestue, der også vender ud mod dalen og har udgang til en terrasse, er tilgængelig for alle gæsterne i huset. De øvrige værelser ligger i husets øvrige rum og de gamle lokaler, der havde særlige funktioner (stald, tørrerum, lade, osv.). De indeholder alle smukke detaljer og råder alle over aircondition, minibar, sat-TV, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Lejlighederne på Casina Grotta di Ferro

Dobbeltværelse

Standardværelserne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De har ikke privat udeområde, men du har rig mulighed for at finde et bord i haven eller ved poolen, da der virkelig er god plads, selvom der blot er få værelser på stedet. Der er mulighed for en ekstra opredning i flere af standardværelserne; det ene af dem har faktisk plads til op til i alt 5 gæster!

Juniorsuite

Junior Suiten ligger på første sal og har indgang fra den store stue med pejs. Værelset består af et lille opholdsrum med udgang til privat terrasse med liggestole og flot udsigt over landskabet med havet i det fjerne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger i stuen, men vær dog opmærksom på, at du er nødt til at gå igennem soveværelset for at komme fra stuen til badeværelset.

Suite

Suiten ligger på første sal og har indgang fra den store stue med pejs. Værelset består af opholdsrum med udgang til privat terrasse med liggestole og flot udsigt over landskabet med havet i det fjerne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og stort karbad med vandmassage og kromoterapi. Der er mulighed for tre ekstra opredninger i stuen, men vær dog opmærksom på, at du er nødt til at gå igennem soveværelset for at komme fra stuen til badeværelset.

Hele huset med privat pool

Du kan leje hele huset og nyde opholdet sammen med familie og/eller gode venner. Morgenmad er inkluderet i prisen og de øvrige måltider kan du enten spise på gården - dette kan aftales fra dag til dag med din vært - eller vælge en af de mange spisesteder i omegnen. Alt efter dit ønske kan der arrangeres madlavningskursus og middage, der passer dit rejsefølges behov og krav. Pejsestuen på første sal er et godt samlingssted, hvis vejret ikke skulle holde, men ellers kommer du og dine medrejsende nok til at samle jer i haven på den gamle tærskeplads eller i poolområdet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map