Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Il Baglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

San Vito Lo Capo tiltrækker mange rejsende takket være dens gode sandstrand og det livlige natteliv, som smitter af på de fleste ferieboliger ude ved vandet. Residence Il Baglio har den store fordel at ligge få skridt fra stranden, knap 200 meter, og alligevel afsides fra festlighederne og den værste larm.

Tæt på vandet, men væk fra støjen

Den gode beliggenhed indebærer også at man kan vælge, på denne side af byen, om man vil gå hen mod centrum, hvor der findes et utal af spisesteder og indkøbsmuligheder, eller langs den rolige promenade, der fører hen til fyrtårnet over havnen.

Læs mere om Residence Il Baglio

Privat parkering og egen have eller terrasse

I denne travle by er der en facilitet, der er vigtig at have fokus på - især i sommermånederne: parkering. På Residence Il Baglio har alle lejligheder én parkeringsplads og udover det er der privat have eller bred balkon, hvor man kan nyde sine måltider, et glas vin eller solbadning.

Lejlighederne

Lejlighederne er beliggende i tre bygninger, der til sammen danner en hestesko og som er omgivet af en frodig grøn have. Alle lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. De råder alle over aircondition, ovn eller mikroovn, fjernsyn og enten have (stueetage) eller bred balkon (1. sal) med bord og stole. Trods nærheden til havet er der ikke havudsigt fra nogen af boligerne. Comfort-lejlighederne ligger for enden af hver bygning og er lysere end standard-lejlighederne, hvilket forklarer den lille prisforskel.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazze Dolce Vita

Castellammare del Golfo, Sicilien

Appartamenti Pescatore

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

search map