Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Il Baglio

 
Residence Il Baglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Il Baglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vito Lo Capo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Vito Lo Capo tiltrækker mange rejsende takket være dens gode sandstrand og det livlige natteliv, som smitter af på de fleste ferieboliger ude ved vandet. Residence Il Baglio har den store fordel at ligge få skridt fra stranden, knap 200 meter, og alligevel afsides fra festlighederne og den værste larm.

Tæt på vandet, men væk fra støjen

Den gode beliggenhed indebærer også at man kan vælge, på denne side af byen, om man vil gå hen mod centrum, hvor der findes et utal af spisesteder og indkøbsmuligheder, eller langs den rolige promenade, der fører hen til fyrtårnet over havnen.

Læs mere om Residence Il Baglio

Privat parkering og egen have eller terrasse

I denne travle by er der en facilitet, der er vigtig at have fokus på - især i sommermånederne: parkering. På Residence Il Baglio har alle lejligheder én parkeringsplads og udover det er der privat have eller bred balkon, hvor man kan nyde sine måltider, et glas vin eller solbadning.

Lejlighederne

Lejlighederne er beliggende i tre bygninger, der til sammen danner en hestesko og som er omgivet af en frodig grøn have. Alle lejlighederne ligger enten i stueetage eller på første sal. De råder alle over aircondition, ovn eller mikroovn, fjernsyn og enten have (stueetage) eller bred balkon (1. sal) med bord og stole. Trods nærheden til havet er der ikke havudsigt fra nogen af boligerne. Comfort-lejlighederne ligger for enden af hver bygning og er lysere end standard-lejlighederne, hvilket forklarer den lille prisforskel.

Skjul teksten
 
 
search map