Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Cala Azzurra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil ikke savne den skønne udsigt, når du bor på Residence Cala Azzurra. Den flotte kystlinje og det blå hav, som San Vito Lo Capo og hele Lo Zingaro er kendt for, kan du nyde fra poolområdet.

Pool til de store og til de små gæster

Residence Cala Azzurra byder på en fin pool med en passende dybde både til de gæster, der vil svømme lidt og til dem, der hele vil lege i vandet. Her kan du også solbade og slappe af på poolterrassen, mens dine børn hygger sig i vandet - udsigten bliver du nok ikke ked af.

Gode udflugter i kort køreafstand

Du vil opleve meget mere end pool ved et ferieophold på Residence Cala Azzurra: Palermos velduftende og farverige gademarkeder ligger under en time herfra; Segestas græske teater og tempel samt Selinuntes imponerende templer er hele turen værd - og så skal du absolut besøge middelalderbyen Erice ved solnedgang, så du får udsigt over Trapani, Marsala-saltminerne og Egadi-øerne (husk en jakke for der er ret køligt oppe i Erice). Så længe du ikke har tendens til søsyge, kan det betale sig at tage flyvebåden over til Favignana og leje en cykel for at komme hele øen rundt - maleriske bugter og et hyggelig bycentrum venter dig her.

Nye ferielejligheder med aircondition

Cala Azzurra blev færdigbygget i 2015. Her finder du både ferielejligheder og værelser. Både lejlighederne og værelserne råder over aircondition samt parkeringsplads. Lejlighederne er desuden alle udstyrede med køkken med mikroovn samt udendørsareal eller terrasse med havemøbler. Du får wi-fi internetadgang men kun i fællesarealerne. Vær opmærksom på, at kæledyr ikke er tilladt. Det er endda muligt at få serveret morgenmad - der kræves forudbestilling og du afregner med dem direkte på stedet.

Læs om lejlighederne på Residence Cala Azzurra

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Cala Azzurra

Læs personlige anmeldelser af Residence Cala Azzurra som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cala Azzurra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Cala Azzurra

Dejligt sted med fantastisk udsigt

Vi havde en skøn ferie på Residence Cala Azzura. Med kun 3 år på bagen, er det hele stadig meget velholdt. Lejligheden var skøn - vi var 3 personer i en 4/6 personers lejlighed. Jeg synes lejligheden ville være perfekt til max. 4 mennesker. Skønt med 2 toiletter og alt var pænt og super rent. Vi havde den skønneste udsigt fra terrassen. Personalet på stedet er meget venlige og serviceminded.
Selv om der var fuldt booket, mærkede man ikke meget til de andre beboere. Poolområdet er virkelig lækkert og igen den mest fantastiske udsigt. Den kan man ikke blive træt af. Poolen er også så tilpas stor, at man sagtens kan få lidt motion ved at svømme baner. Vi oplevede at hvis vi var ved poolen ved 10-11 tiden, så havde vi den nærmest for os selv. Om eftermiddagen var der mere fyldt.
Det eneste man kunne ønske af forbedringer, var lidt mere udstyr i køkkenet f.eks en brødrister og en vandkoger ville være dejligt. Der er mulighed for at købe morgenmad på stedet, men vær opmærksom på at det stort set består af hvide teboller og kager - mange kager. Det gjorde personalet også opmærksom på ved ankomst. Vi valgte kun at spise morgenmad den første dag, ellers ville vi ha fået sukkerchok.
Jeg kan kun varmt anbefale Residence Cala Azzura og kommer gerne igen.

Læs mere

Høj kvalitet og super service

Not having been to Sicily before, we see this great island and resort as both something, which will bring us back in the future. The resort was quiet place, very clean and super service from the staff. The pool area was not over-growded and very kids friendly. And then the surroundings and sea view was just top class!! Nothing but a great holiday for us.

Læs mere

Paradis

Det hele begyndte med en varm og informativ velkomst fra Chiara og fortsatte i samme stil. Rent, nyligt renoveret, roligt, smukt... Stedet overgik alle vores forventninger. Billederne gør det ikke stedet retfærdighed. Vi besøgte stedet med Mor og en familie på 4 og vi vender tilbage med glæde. Kan kraftigt anbefales.

Læs mere

Manglende terrasse

Opholdet var fremragende, In Italia bør dog sikre sig at deres kunder får det de sætter kunderne i udsigt. Vi havde lejet en 3 værelses med terrasse. Vi fik en tre værelse lejlighed, hvor det ene værelse kun, kunne bruges til opbevaring. Værelset var ca 4-5m2 med en køjeseng uden vindue. Udlejeren havde allerede lavet opredning i stuen, da rummet var for varmt, at opholde sig og sove i. Da lejligheden lå på 1. sal var der ingen terrasse, kun en mindre altan (for lille til at sidde på).

Læs mere

Bedste ferie nogensinde :-)

Vi havde fantastiske 14 dage på Cala Azzurra. Der var så fint.. Her fandt vi fred og ro i de smukkeste omgivelser. 5 min. i bil til San Vito Lo Capo, hvor der absolut er nogen flere turister. Vi søgte roen og det fik vi. Francesko, som ejer stedet, er noget af det mest passioneret menneske.. Han har virkelig skabt en perle, som han værner om.. Han leverede en service for sine gæster, som jeg aldrig har set andre steder. Var omkring hele tiden og talte med gæsterne..
Lejlighederne var UG - nyt, flot og virkelig lækkert.
Her vil vi komme tilbage til <3

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cala Azzurra

Læs mere
 
search map