Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Cala Azzurra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil ikke savne den skønne udsigt, når du bor på Residence Cala Azzurra. Den flotte kystlinje og det blå hav, som San Vito Lo Capo og hele Lo Zingaro er kendt for, kan du nyde fra poolområdet.

Pool til de store og til de små gæster

Residence Cala Azzurra byder på en fin pool med en passende dybde både til de gæster, der vil svømme lidt og til dem, der hele vil lege i vandet. Her kan du også solbade og slappe af på poolterrassen, mens dine børn hygger sig i vandet - udsigten bliver du nok ikke ked af.

Gode udflugter i kort køreafstand

Du vil opleve meget mere end pool ved et ferieophold på Residence Cala Azzurra: Palermos velduftende og farverige gademarkeder ligger under en time herfra; Segestas græske teater og tempel samt Selinuntes imponerende templer er hele turen værd - og så skal du absolut besøge middelalderbyen Erice ved solnedgang, så du får udsigt over Trapani, Marsala-saltminerne og Egadi-øerne (husk en jakke for der er ret køligt oppe i Erice). Så længe du ikke har tendens til søsyge, kan det betale sig at tage flyvebåden over til Favignana og leje en cykel for at komme hele øen rundt - maleriske bugter og et hyggelig bycentrum venter dig her.

Nye ferielejligheder med aircondition

Cala Azzurra blev færdigbygget i 2015. Her finder du både ferielejligheder og værelser. Både lejlighederne og værelserne råder over aircondition samt parkeringsplads. Lejlighederne er desuden alle udstyrede med køkken med mikroovn samt udendørsareal eller terrasse med havemøbler. Du får wi-fi internetadgang men kun i fællesarealerne. Vær opmærksom på, at kæledyr ikke er tilladt. Det er endda muligt at få serveret morgenmad - der kræves forudbestilling og du afregner med dem direkte på stedet.

Læs om lejlighederne på Residence Cala Azzurra

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map