Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Le Palme di Conturrana Tropical

 
Le Palme di Conturrana Tropical er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Palme di Conturrana Tropical er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vito Lo Capo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Palme di Conturrana Tropical er et nybygget feriecenter beliggende i den høje del af San Vito Lo Capo, ca. 500 meter fra stranden og gågaden. Ved lejlighederne er der en flot og velholdt have med kokuspalmer og andre eksotiske planter samt poolområde. Lejlighederne råder alle over aircondition samt enten balkon (1. sal) eller terrasse (stueetage).

Flot have med pool

Ved lejlighederne er der en flot og velholdt have med kokuspalmer og andre eksotiske planter, som retfærdiggør betegnelsen "tropical". For enden af haven finder du pool-området med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Vær opmærksom på, at udover de gæster der bor i huset, har gæsterne på det nærliggende feriekompleks Le Palme di Conturrana Classic også adgang til poolen; erfaringen viser dog, at de fleste vælger at bruge den gode brede sandstrand frem for at blive ved poolen.

Læs mere om Le Palme di Conturrana Tropical

Gode lejligheder med balkon eller terrasse

På stedet er der udelukkende toværelseslejligheder, som ligger enten i stueetage eller på første sal. Lejlighederne i stueetagen råder over terrasse, imens dem på første sal har balkon. Det er desværre ikke muligt at garantere etagen på forhånd, men vi tager gerne imod kundernes ønsker. Alle lejlighederne råder desuden over aircondition, én parkeringsplads, fjernsyn samt køkkenskab med lille køleskab og to elplader.

Lejlighederne på Le Palme di Conturrana Tropical

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladsder (med balkon eller terrasse)

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenskab og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden har desuden udgang til enten balkon (1. sal) eller terrasse (stueetage). Der er ikke havudsigt fra nogen af lejlighederne.

Skjul teksten
 
 
search map