Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Le Palme di Conturrana Classic

Pool at Le Palme di Conturrana Tropical (ca. 300 meter fra lejlighederne)
 
Le Palme di Conturrana Classic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Palme di Conturrana Classic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vito Lo Capo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Palme di Conturrana ligger i kort gåafstand (ca. 300 meter) fra San Vito Lo Capos gode sandstrand og i endnu kortere afstand til butikker og spisesteder. Det er et relativt nyopført lejlighedskompleks med privat parkeringsplads i garagen under bygningen til hver lejlighed, en stor fordel hvis man ikke vil bruge store dele af sin sommerferie på jagt efter de nødvendige 4 ledige meter langs fortorvet.

300 meter til havvand eller pool

Der er ikke pool ved lejlighederne. For at bade eller solbade kan man vælge, om man vil gå på stranden eller til Le Palme di Conturrana Tropical, hvor gæsterne har adgang til pool.

Læs mere om Le Palme di Conturrana Classic

Lejligheder med terrasse eller bred balkon

Lejlighederne er rummelige og ret velholdte. De har alle aircondition, satellitfjernsyn, mikrobølgeovn samt én parkeringsplads per lejlighed, Lejlighederne i stueetagen har udgang til terrasse, imens dem på første sal råder over bred balkon. Trods nærheden til havet er der ikke havudsigt fra hverken lejligheder i stueetagen eller på første sal.

Lejlighederne på Le Palme di Conturrana Classic

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse eller balkon)

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenskab og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse eller balkon)

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenskab og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map