Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilien

Calampiso Club Village

 
Calampiso Club Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Calampiso Club Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Vito Lo Capo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaggio Club Calampiso er et 120.000 m2 stort område i smukke omgivelser ud mod vandet, tæt ved naturreservatet Lo Zingaro og 10 km fra San Vito Lo Capos centrum. Stedet er godt integreret i den omkringliggende natur, er velholdt og meget blomsterrigt i en mangfoldighed af farver som er så karakteristisk for Sicilien. Det er nødvendigt at påpege at et ophold på Calampiso fordrer at man har bil da stedet ligger langt fra nærmeste by og uden for offentlig transport.

På det store område ligger der 257 lejligheder, restaurant, pizzeria, restaurant på stranden, bar ved poolen og i amfiteatret, butik, take away, supermarked, kiosk, skadestue, lille plads og parkeringsplads (1 parkeringsplads per etværelseslejlighed og 2 per to- og treværelseslejlighed). For enden af området er der klipper, som man kan sole sig på og der er 200 meter til sand- og stenstrand som ligger inden for området. Havet er krystalklart og meget indbydende.

Læs mere om Calampiso Club Village

Klubkortet inkluderer adgang til pool, børnepool, parasoller og liggestole ved poolen, platforme på klipperne, miniklub for børn fra 5 til 10 år, aften- og dagunderholdning, turneringer, teater, tenniskurser, kanoroning og gratis bus til stranden. Mod betaling kan man tage dykkercertifikat, få adgang til tennisbane, fodboldbane, basket/volley ball- bane, boccia, bueskydning, kanoer, vandcykler og robåde.

Alle lejlighederne er pænt indrettet og har Tv, telefon, ventilator, strygejern og –bræt og badeværelse med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map