Anmeldelser af Baglio La Porta di San Gerardo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Baglio La Porta di San Gerardo

Læs personlige anmeldelser af Baglio La Porta di San Gerardo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baglio La Porta di San Gerardo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Uovertruffen udsigt og beliggenhed

Baglio La Porta er et fantastisk smukt sted, og derfor får det også den fjerde stjerne. Når det er sagt, synes vi alligevel, at der også er nogle "skønhedsfejl" - atmosfæren er lidt med-næsen-i-sky - her er alle vi rige/fine samlet - det er lidt ucharmerende. Desværre er noget af det originale gået af stedet efter restaureringen (har været der ca. 10 år tilbage) Det er blevet mainstream-luksus i stedet for autentisk, siciliansk atmosfære. Restauranten er ok, men betjeningen kan være MEGET langsom - maden er ok, men dyr - det skøreste var en "frugtkomposition", der bestod af 6 grønne druer og en halv, umoden nektarin, der var skåret op - 7 euro - komisk! Morgenmaden er fin.
Værelset kalder In-Italia luksusværelse, lidt misvisende, da det er den ringeste kategori på stedet. Det er lille, men i orden. Køleskabet umuligt, ca 10 cm dybt, du kan intet stille deri.

San Vito Lo Capo som feriedestination

San Vito er et charmerende sommersted - det var lige ved at være "lukketid" her midt/slut oktober, men da vejret var skønt, kunne vi bade i det fantastiske hav, der endnu var lunt. Der findes også adskillige udmærkede spisesteder - og savner man en lidt større by, er Trapani en meget smuk og dejlig by at besøge - ligger en halv times køretur fra San Vito - en tur ved det skulpturelle bjerg Monte Cofano er også en god idé - ellers er der jo Lo Zingaro - altid en smuk tur værd - de små strande derinde har stadig krystalklart vand. Stor fornøjelse!

Baglio La Porta di San Gerardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Baglio La Porta di San Gerardo
Dobbeltværelse (deluxe)

Deluxe er misvisende
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastisk beliggenhed og fantastisk service

Et lille, hyggeligt hotel, med en meget smuk beliggenhed og fantastisk udsigt!
Rigtig god service og behandling. Fine, moderne værelser med A/C
Lækker morgenmad samt aftensmad og god vinmenu.
Lej en bil, da det er nemmest hvis du bor her og gerne vil se nærliggende områder

San Vito Lo Capo som feriedestination

Lej en bil, så du kan komme rundt omkring og besøge de nærliggende vingårde

Baglio La Porta di San Gerardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Baglio La Porta di San Gerardo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map