Hotel i San Vito Lo Capo på Sicilien

Baglio La Porta di San Gerardo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i naturen

Det lille Boutique-hotel Baglio La Porta Di San Gerardo har en helt enestående beliggenhed i et af de mindst beboede områder af Sicilien. Kun ca. 10 minutters kørsel fra byen San Vito Lo Capo i Siciliens nordvestlige hjørne og lige på grænsen til naturreservatet Lo Zingaro med krystalklart vand, smukke skjulte badebugter med hvidt sand, småsten og uspoleret natur, finder du et helt særligt "hotel" med kun 8 værelser.

San Vito lo Capo handler om hav, sand og natur, og selve byen udstråler en helt afslappet atmosfære, selv i sommersæsonen. Det bliver sjældent rigtig travlt, når man lige ser bort fra august, hvor italienerne selv holder ferie og så under Couscous-festivalen, når kokke fra hele verden kommer til byen, for at tilberede deres bedste bud på couscous, som er en af de lokale specialiteter. San Vito lo Capo er et perfekt feriested både for familier og par, og tilbyder et godt udvalg af restauranter, caféer, butikker underholdning for alle aldre.

Aktiv ferie i skønne omgivelser

Selve naturreservatet Lo Zingaro er det perfekte sted til den aktive, som sætter pris på at vandre eller køre på mountainbike, som er blevet yderst populært de seneste år. Hvis du trænger til forandring ligger byerne Trapani og Erice blot ca. 45 minutters kørsel fra San Vito lo Capo, og er absolut en dagstur værd. Men du skal naturligvis også besøge den hyggelige og meget sicilianske by Castellammare del Golfo og så den lille flække Scopello, som var centrum for fangst af tunfisk i "gamle dage".

Komfort og en helt særlig charme

Historien om den originale Baglio La Porta går flere hundrede år tilbage, hvor stedet, som tilhørte en baron, var et kvadratisk landhus med en stor central gårdsplads, som hørte til en lokal vingård. Det smagfulde interiør giver en rolig og intim atmosfære, og hvor det har været muligt, har man bevaret så meget af den oprindelige bygning som muligt. Kombinationen af moderne design og den autentiske bygning gør det lille hotel til noget helt særligt, og stedets beskedne størrelse gør, at du virkelig føler dig hjemme.

Paradisets have

Det gamle landsted er omgivet af en skøn og meget rustik "Paradisets have" og kronen på værket er naturligvis den helt fantastiske udsigt over havet og bjergene fra terrassen ved swimmingpoolen. Det er hotellets hjerte, hvor luxuriøse solsenge og skærmende parasoller blot venter på, at du slår dig ned, for at nyde den "larmende" stilhed og de skønne omgivelser.

Morgenmad og middag med udsigt

Hotellets panoramarestaurant ligger på skrænten over swimmingpoolen. Her kan du lade dagens måltider akkompagnere af både solopgang og solnedgang, og i sommersæsonen har du også mulighed for at spise udendørs på terrassen. I dagens løb serverer barmanden drinks, forfriskninger og lette snacks, og hvis du har lyst til en tur til stranden, kan du bare tage din bil eller gå en rask tur ned ad vejen. Der er gratis parkering og wi-fi på stedet.

Læs mere om Baglio La Porta di San Gerardo

Elegante og klassiske værelser

Det lille boutique hotel Baglio La Porta di San Gerardo har kun 8 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser er indrettet i en både elegant og meget rustik stil, og alle har et møbleret udendørsområde i haven eller i gårdhaven med udsigt til haven eller havet. Værelserne er rummelige har som minimum aircondition, satellit TV, værdiboks, telefon, minibar, kaffe- og te-faciliteter, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt toiletartikler.

Værelserne på Baglio La Porta di San Gerardo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map