Anmeldelser af I Casali di Margello

 
I Casali di Margello er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Casali di Margello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Salvatore di Fitalia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af I Casali di Margello

Læs personlige anmeldelser af I Casali di Margello som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Casali di Margello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og rejsefælle fra Vedbæk boede på I Casali di Margello i San Salvatore di Fitalia fra d. 3. til d. 5. september 2007.

Var lidt svær at finde. Afstanden er 2,5 km fra skiltet og ligger på højre hånd. Meget venlig modtagelse og god værelsesindretning. Halvpensionen var fremragende. I minibaren var der ikke det store udvalg. Byen er meget lille med de mest nødvendige forretninger. På bjerget er der flotte omgivelser og flere terrasser at vælge imellem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen og familie fra Ølstykke boede på I Casali di Margello i San Salvatore di Fitalia fra d. 8. til d. 11. juli 2007.

For 4. år i træk havde vi booket vores sommerferie gennem In-Italia, heraf 3 gange til Sicilien. Vi var først 3 dage ved Capo d’Orlando, derefter 3 dage på Stromboli og sidst 1 uge i Sampieri (Casa delle Zie). Ligeledes fløj vi igen ud fra Tyskland, fra Berlin–Tegel med Hapag-Lloyd Express (skiftede undervejs navn til TUIfly) uden mellemlanding direkte til Palermo til kr. 1.275,- pr. billet t/r. Vi havde også booket billeje hos In-Italia i de 14 dage – en Opel Corsa CDi – bil er efter vor opfattelse et ”must” på Sicilien, som har så store afstande og så meget at byde på.

Ved ankomst til Palermo’s lufthavn fandt vi ud af, at man siden vi sidst var der i 2005, havde flyttet ankomsthallen til bygningen i modsat ende af lufthavnen. Til gengæld viste det sig, at biludlejnings-firmaerne også er flyttet og nu har til huse, hvor der tidligere var ankomsthal. Altså var resultatet stadig, at man skal ret langt med sin bagage, før man kan få sin lejebil. Der går en lille gratis bus mellem de forskellige bygninger, men der er på sædvanlig italiensk manér dårligt skiltet, så man ved ikke hvornår den næste bus kommer og hvis der samtidigt er meget varmt, taber man naturlig-vis hurtigt tålmodigheden og ender med at gå den ca. ½ km.

Fra lufthavnen til I Casali di Margello er der vel 1½-2 timers kørsel + den ispause vi lagde ind i Termini Imerese, en mindre by (med en hyggelig piazza) beliggende ca. midt mellem Palermo og Cefalu. Man kan nu køre på motorvejen hele vejen fra Palermo til Messina, hvilket ikke var tilfældet for bare 3 år siden. Kørebeskrivelsen fra In-Italia var bare helt fin, vi kørte direkte til stedet, som ligger højt oppe og med en fin udsigt både opad til byen San Salvatore di Fitalia og ned i en del af dalen. Lad det være sagt klart og tydeligt: stedet er en perle. Vi fik det hus, som kan ses på billederne på hjemmesiden - 20 m. til den 4-kantede pool. Vild jubel fra ungerne og vi var da også i, lige så snart vi havde fået checket ind.

Samme aften spiste vi i stedets restaurant og sjældent har vi fået et mere autentisk siciliansk måltid: først antipasti, hvor der var 8-10 forskellige lækre små lokale specialiteter. Herefter var man allerede ved at være mæt, men så kom pastaretten efterfulgt af en kødret og der blev afsluttet med hjemmelavet is. Der var lokal rødvin fra glaskanden, en god ærlig bordvin, som passede godt til maden. Desuden koldt mineralvand fra flaske – en flaske med håndlunken Cola lod vi stå uåbnet og det var nok den eneste skønhedsplet, på et ellers overdådigt måltid. Pris 25,- Euro pr. voksen og 15,- Euro pr. barn (relativt dyrt hvis et barn er kræsen eller ikke er sulten).

Der var ikke mange andre gæster på stedet, vore naboer i samme bygning var et ungt hollandsk par, som vi kom fint ud af det med. Der var andre danske gæster, men kun den første dag. Desuden et tysk par, som også var meget venlige. Alle var enige om stedets åbenlyse kvaliteter og priste faciliteterne, det italiensk-talende personale og naturligvis maden i høje toner. Et stort plus er det, at ejerfamilien har en meget fin fornemmelse for, hvad folk kommer efter og de har absolut ingen ”smarte” tiltag, såsom underholdning osv. Stedet emmer af idyl og man har helt ærligt ikke den store lyst til at forlade det igen.

Det skal bemærkes at ejerfamiliens datter eller svigerdatter taler et, efter italienske forhold, glimrende engelsk og da de selv har 2 børn under 10 år ligesom vi, var vi helt på bølgelængde. Et besøg i byen ”på toppen”, San Salvatore di Fitalia, gjorde vi med henblik på aftensmad den anden dag (vi kunne ikke spise det store måltid i restauranten hver aften). Men byen er virkelig meget lokalt præget, dvs. at byens mænd alle sad udenfor cafeerne/barerne og kvinderne var hjemme. En egentlig restaurant fandt vi ikke, men fik af en tysk-italiensk dreng at vide, at en af barerne også lavede pizza’er. Da vi som familie ikke havde lyst til at sidde til offentlig beskuelse for en undrende lokalbefolkning, valgte vi at køre ned til Capo d’Orlando, hvor vi fik en stribe pizzaer.

Da I Casali di Margello ligger så afsides, er der i sagens natur langt til købmanden – der ligger nogle små Alimentari’s (lille købmandsbutik) på vejen ned til SS 113, rigtige supermarkeder ligger nede på eller ved SS 113, når man drejer tv. mod Palermo. Bemærk også at huset ikke har noget komfur, så man kan altså ikke selv kokkerere, men man kan jo altid gå i restauranten til den store menu…

Den sidste aften på I Casali di Margello blev vi simpelthen nødt til at tage den store menu og stor var glæden, da antipasti’en ikke ”bare” var den samme som 2 dage tidligere – nye små enkle og velsmagende retter var dukket op, baseret på det lokale køkkens traditioner samt friske råvarer. Også pastaretten, den obligatoriske kødret og desserten var noget andet end et par dage før. Selv vor ældste søn på 8 år fandt fornøjelsen ved at prøve sig frem i de ukendte, men lækre retter.

De 3 dage gik alt for hurtigt ved poolen, med vilde protester fra vores børn, når de blev dirigeret op i siestaen. Det bør i øvrigt lige nævnes, at begge pools har dybder mellem ca. 1 m. på det lave og ca. 3 m. på det dybe, hvilket gør at børn der ikke kan svømme, skal have badevinger og/eller bælte på. Vores søn på 5 år kunne ikke bunde, men med badevinger var det alligevel super. Opsummeret havde vi, ligesom 2004 og 2005, 14 dejlige dage på Sicilien og vi kommer nok også tilbage igen. Vi skal til sidst komme med en advarsel: I Palermo’s lufthavn ”arbejder” der en hel del lomme- og tasketyve, de er så frække at de ikke gider gøre sig de store anstrengelser for at være usynlige. Vi kan kun anbefale at man enten undgår Palermo lufthavn, eller at man udviser stor agtpågivenhed og nærmest konstant holder øje med hinanden og i øvrigt ikke stiller sig tæt på andre mennesker. Butiksområdet lige før kontrol af boardingkort, pas og håndbagage er specielt slem, da tyvene ved at folk bare skal have tiden til at gå, før man kan sætte sig op i flyet.

Vi kan kun anbefale In-Italia’s gode koncept med de mange valgmuligheder – blot bør man gøre sig selv den tjeneste, at læse beskrivelserne af stederne nøje igennem, samt andre tidligere rejsendes beskrivelser, så man på forhånd er nogenlunde klar over hvad man kan forvente.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map