Agriturismo i San Salvatore di Fitalia på Sicilien

I Casali di Margello

 
I Casali di Margello er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Casali di Margello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Salvatore di Fitalia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Casali di Margello ligger i Nebrodi-bjergene, op ad skråningerne syd for Capo d'Orlando. Det er en gammel olivenmølle med tilhørende bondehuse, der er blevet helt og fornemt restaureret. Ejerfamilien bor selv på stedet og bestyrer gårdens aktiviteter. Hustruen bestyrer værelserne og restauranten, der findes på stedet imens manden, sørger for dyrene og olivenplantages produktion.

Gården byder på en afslappende og ægte siciliansk atmosfære. I receptionen kan man stadig beundre en kæmpestor og næsten intakt olivenpresse, som i sin tid blev drevet af æsler. På første sal af gårdens hovedhus ligger gårdens restaurant. Restauranten serverer lokale retter ofte baseret på kød af Nero di Nebrodi (en særlig sort svinerace) som har en helt unik smag og som er meget mørt og saftigt. Grisene avles på gårdens egne skovområder.

Læs mere om I Casali di Margello

Gæsterne har adgang til det hyggelige svømmebassin med kildevand ved den gamle olivenmølle og til det andet større bassin lige ud til bondehusene.... Der findes også mange stier til at spadsere ture rundt på gårdens mange hektar jord. I området er der desuden utallige muligheder for spændende udflugter både i naturen og til kulturelle seværdigheder (San Marco d'Alunzio, Nebrodi Bjergene, Cefalù, Tindari, de Æoliske Øer, o.s.v.).

Stedets 8 værelser ligger i de gamle bondehuse i nærheden af det ene svømmebassin og er fornemt møblerede. De byder alle på en elegant atmosfære og råder over eget badeværelse og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map