Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Vista Concetta

 
Vista Concetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vista Concetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighed Vista Concetta ligger på øverste etage, hvilket svarer til 1. sal i et af bjergbyen San Marco d´Alunzios mange gamle byhuse, og har en dejlig udsigt over havet mod de Æoliske øer. Der er adgang til lejligheden fra gadeniveau, men man skal først forcere en del trapper. Den er nabo til lejligheden Balcone Amalia.

Lejligheden er indrettet i 2006 og har aircondition. Der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige rustikke stil, som blandt andet indbefatter bjælkelofter og klinkegulve. De smagfulde stilmøbler er af bedste kvalitet og lejligheden er indrettet med sans for de små detaljer.

Læs mere om Vista Concetta

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Fra hoveddøren kommer man direkte ind i den store 1-værelses lejlighed, hvor der er dobbeltseng, opholdsafdeling med sofa, skrivebord og TV - og hvorfra der er en vidunderlig udsigt over havet mod de Æoliske øer. Lejligheden har et mindre spisekøkken med bord og 2 stole, samt køkkenniche med 4 gasblus og et lille køleskab. Herfra er der indgang til badeværelset som har brus og toilet. Lejligheden har ingen privat terrasse, men alle i byen er vant til at man stiller sin stol lige uden for indgangsdøren.

Det er en god og komfortabel lejlighed for de, som gerne vil prøve at bo blandt lokalbefolkningen, og samtidig være i centrum af en spændende middelalderby, hvor turister endnu er et næsten ukendt fænomen.

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, - ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Der er indkøbsmuligheder i San Marco, - men man kan også vælge at spise ude. Blandt andet kan den nærliggende Ristorante La Macina anbefales.

Skjul teksten
 
 
search map