Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Villa La Cava

 
Villa La Cava er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Cava er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa La Cava ligger i rolige omgivelser i højdedragene under San Marco d'Alunzio, som rejser sig ca. 1,5 km højere oppe ad bjerget. Villaen ligger, hvor der engang var et brud af den særlige og solide røde granit, der præger dens facade og haven.

Fra villaen er der en pragtfuld udsigt over kystlinjen og de vestlige Æoliske øer (Alicudi, Filicudi og Salina). Rundt om villaen ligger haven, hvor der er udendørs bruser og grill. Ved siden af villaen har ejeren rejst et flot tårn i rød granit med en dejlig terrasse med betagende udsigt på toppen. Villaen råder over flere terrasser og en loggia, så man har flere områder til at sidde udendørs og solbade, spise eller nyde et glas vin.

Læs mere om Villa La Cava

Villaen er fordelt på flere niveauer.
- I den nederste del af villaen findes opholdsstue med kakkelovn og sofa en suite med et stort spisekøkken med ovn og opvaskemaskine samt adgang til terrassen udenfor. Fra begge nydes udsigt over havet.
- Går man op ad trappen, kommer man til en mellemetage med dobbeltværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Fra denne etage har man adgang til den vestlige loggia møbleret med havebord og -stole.
- Går man endnu en halv etage op, så er der to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt en dejlig terrasse med havudsigt.

Villaen anbefales til dem, der søger rolige omgivelser samt nærhed til en hyggelig by og havet. Bil er nødvendig, da vejen til byen er stejl og ikke belyst om natten.

Skjul teksten
 
 
search map